Gebeliğe Hazırlık Öneriniz varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bir doktora görüneceğim 4 aylık evliyim çok heyecanlıyımm neler yapmam gerekiyor öğrenmek istiyorum bekarken adet düzensizliklerim vardı rahim duvarı kalınlaşması vs yaşadım doktorun verdiği doğum kontrol hapı ile düzeldi çok şükür
İmkansız demislerdi ama hamileyimm Konuma bakıp verdiğim cevapları okumanı öneririm

Tedavi başlaması için 1 yıl evet bekleniyor. Ama adam ürolojiye gitse test vermek istiyorum dese almazlar mı? Mümkün olmamalı böyle bir şey ya. Dünya kadar azospermi hastası var. Ne kadar erken öğrenilirse o kadar şans artar.
Valla erkeklerde durum nasıl çok bilmiyorum ama dediğim givi 1 yılı doldurmadigimiz için en basit işlem kan almak bile istemediler benden hormonntesti diye. Yani ya da sistemde görünmüyorsa 1 yildir deniyoruz çoktan evliyiz desinler 😂 ben açıkçası 1 yıl bekletme taraftarı değilim basit işlemler bunlar neticede insanların sorunlari varsa zaten tedaviler aylar sürüyor bir de 1 senesini çalmaları mantıksız

Valla erkeklerde durum nasıl çok bilmiyorum ama dediğim givi 1 yılı doldurmadigimiz için en basit işlem kan almak bile istemediler benden hormonntesti diye. Yani ya da sistemde görünmüyorsa 1 yildir deniyoruz çoktan evliyiz desinler 😂 ben açıkçası 1 yıl bekletme taraftarı değilim basit işlemler bunlar neticede insanların sorunlari varsa zaten tedaviler aylar sürüyor bir de 1 senesini çalmaları mantıksız
Sorun varsa baştan bilinsin yoksa ilaç takbiyesi için yine beklesinler. 🤷🏻‍♀️

Aynen 1 sene uzuun bi zaman 😞

Back
X