Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuhaf!! oysa arada 5 yaş farkı var,yani kıskancılk olmaması gerek.
Kızınla konuşsan ve onun daha büyük ve akıllı oldugunu ve senin onun yardımına ihtiyacin oldugunu söylersen belki ilgisini kendine çekersin. 2 yaşındaki çocuktan pek faza bir beklenti olamaz.
oğlunun bakımıyla ilgili kızından yardım iste sorumluluk vermek belki durumu düzeltir sonuçta ikiside daha çocuk ve laftan anlamazlar sorumluluk alan çocuklar daha bi sakin oluyorlar nedense anasınıfında bile işe yarar bu yöntem bi dene istersen allah yardımcın olsun
Kiziniz 7 yasinda ise okula gidiyordur muhakkak.. Sizin onlara ayri ayri görevler vermeniz gerekiyor,örnegin büyük kiz ders calisiyorken,kücük oglunuza bir boyama kitabi ve renkli,onun ilgisini cekecek kalemleri verir iseniz,oda ablasi gibi ders calistigini sanacak ve onu dikkatle yapacak.. Kizinizdan 5 sene sonra gelen bir cocuk oldugunu icin,kiziniz tüm dikkati üstüne cekmek icin agrasiflesebilir ki(Normal cünkü kafasinda hep önceden ben vardim mantigini güdüyor) Kücük ablamizada büyük insan muammelesini uygulayin.örnegin mutfaktayken odana bir görev verin,yetiskin gibi onunla konusur iseniz oda abla oldugunu hissedecek ve kardesi ile didismeyi erteleyecektir...
benimkilerinde biri 6 aylıkbiri yedi yaşında daha bişey yok ama büyük oğlumkıskanıyo çokta merhametlidir sanırım öle kavga falan etmezler bakalım büyüsün ufaklıkta öğrencez ama ben doğduğundan beri büyüğe sorumluluk verdim bezini getir beşiğini salla biberonunu içiriyo şimdide çok güzel vakit geçiriyolar beraber bu şekilde sorumluluk verirsen belki halledebilirsin sorunu Allah kolaylık versin puzzle al onlara beraber oynamalarını sağla yada beraber resimyapsınlar birlikte hoş vakit geçirdiklerini görmek sorunları çözebilir arkadaşım
merhaba arkadaşım benim araları 16 ay olan büyüğü kız iki çocuğum var. şu an kızım9 oğlum7,5 yaşında. aralarında hep sorunlar ve kavgalar oldu. beni çlıdırttıkları anları hiççç saymayım. ben birine büyük rolü de veremedim ikisi de çok küçüktü çünkü. şimdi düşününce 7,5 yıl bayağı zor geçmiş benim için. yardım edecek, çocukları bırakıp 1-2 saat kafamı dinleyeceğim kimsemde yoktu. şimdi oğlum yüzünden kavgalar çıkar.kızım ağlar. sorun biter. birbirlerinden ayrı kalabiliyorlar mı derseniz hayır. yarım saatliğine de olsa ayrılsalar birbirlerini arıyorlar
4,5 ay önce bir kızım daha oldu. ilk 2 ay aşırı kıskanma oldu. şimdi sorumluluk alabilen bir ablamız ve bir abimiz var
yani hayat kısa ve anlamadığımız şekilde hızla akıp geçiyor. birkaç yıl sonra arkana dönüp baktığında benim çocuklarım böylemiymiş deyip gülüp geçeceksin.