onlar kızınca oh ne ala biz kızınca şşşt sakın ha!!!

chimchime

kısmet değilmiş....
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
212
1
96
İzmir
nerden baslıycagımı bilemiyorum.az önce erkek arkadsım aradı.kendisi askerde.bana bi kızın adını soyadını verdi kumralmıs renkli gözlüymüş amerikadaymıs.face e gir bu kızı bul ona msj at *****i arasın cocuk cok kötü durumda dedi.tabi ben anlayamadım.***** asker arkadasıymıs.bu kızla ayrılmıslar.aralarını düzeltcekmiş.tmm deidm ama sinir olduugmu anladı noldu noldu dedi durdu.ben kızdım ya hemen oda kızmaya basladı..bende donu ne renkmiş onuda sordunmu dedim.iice delirdi.ne alaka msj atmıcaksan atma bi hayır yapmaya calısıoz dio.cok iilik severdirrrrrr melek mübarek.ucacak yakında(!)tek bişey sölüorum kendini benim yerime koy dedim.ya ben yapsam böle bişeyi cıldırır.afı küfü yer.bencil düüşüncesiz:oklava:

NAPSIN CANIM ODA ARKADAŞINI ÖLE GÖRÜNCE MAHVOLUODUR bide askerde yane çocuk zor günler geçiriodur

ya donu ne renkmis sordunmu lafına koptumkaydirigubbakcemile3 bu kadar sinirlenme tamam ilk olarak bende tepki gosteriridim biras ama cokda fazla konu olmazdı girer kendi facemden atardım mesaj okadar sonucta ordan birinin kız arkadasıymıs fazla takılma

ya ama yok gözü su renkmiş sacı bu renkmiş onane.sölesin adını soyadını tmm halledelim ayrıntıya ne grek var..gıcık ya.

Son düzenleme:
ya ama yok gözü su renkmiş sacı bu renkmiş onane.sölesin adını soyadını tmm halledelim ayrıntıya ne grek var.bende yapıcam aynısını ona.gıcık ya.

arkadaşım bence çok büyütüyorsun gibime geldi
o kızın aynı ad ve soyadında birçok kişi vardır diye sevgilin tarif etmiştir kızın şeklini şemalini

sengözlerimebaksanab

arkadaşım bence çok büyütüyorsun gibime geldi
o kızın aynı ad ve soyadında birçok kişi vardır diye sevgilin tarif etmiştir kızın şeklini şemalini

sengözlerimebaksanab

o da aynen böyle söledi pff.ama yaa cok kıskanc biriyim cooookkk:( bosuna kavga ettik desenize...bilmiyorumkismile

istek de ayrı bir saçma yanlız. kız kalkıp ta size "ee sane ne?" dese (ki ben derim mesela) siz ne duruma düşersiniz? erkek arkadaşınız bunu tahmin edemiyor mu? bırakın kendi sorunlarını kendileri çözsünler, ben karışmayın derim...

istek de ayrı bir saçma yanlız. kız kalkıp ta size "ee sane ne?" dese (ki ben derim mesela) siz ne duruma düşersiniz? erkek arkadaşınız bunu tahmin edemiyor mu? bırakın kendi sorunlarını kendileri çözsünler, ben karışmayın derim...

aynen yaaa bunu söledim bende sanane dese ne dicem dedim olsun deneyelim diyo.ben ona desem arkdsmın sevgilisni bul msj at diye hayatta atmaz:umursamaz:

hah bak erkek arkadaşın da öyle demiş, rahat ol canım
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama
bu gibi şeyler çok basit, takılmayacak şeyler
takılacak daha önemli konular var hayatta

Ayyy bana iyilik demeyin. kötükedihüso Benimkide iyilik meleğidir. Hatta öyle ki, çoğu zaman ebnim isteklerimi bi kenara itip, arkadaşlarının isteklerini buyur eder. Az kavga etmedik bu yüzden. Ama hakkını yiyemem. Bu tür bir istekle de gelmedi bugüne kadar hiç

Ayyy bana iyilik demeyin. kötükedihüso Benimkide iyilik meleğidir. Hatta öyle ki, çoğu zaman ebnim isteklerimi bi kenara itip, arkadaşlarının isteklerini buyur eder. Az kavga etmedik bu yüzden. Ama hakkını yiyemem. Bu tür bir istekle de gelmedi bugüne kadar hiç

böyle biri ile gelecekte canın çok yanarakannehir
en yakınındakini ihmal edip yedi kat elin isteklerinin peşinde koşan birinden ne beklenebilir ki:bbo:

kusura bakma ama canım seninkide baya kötüymüğş böle bi istekde gelse daha ii die düşünürdüm bn şahsen ne demek bni kenara itip arkadaşlarının isteklerini yerine getirömek arkadaşları bnden daha mı önemli yani bn açık açık konuşurdum olur mu öle şey herşeyin bir sınırı var yani.

ayyy vala ben de hakkını yiyemem hiç beni ikinci plana itmedi saolsunbilmiyorumkismile

ehehehe kız chimchime bak benim sayemde aşkının iyi bi yüzünü gördün. kaydirigubbakcemile3 Böleydi kendisi ama şimdi bana öncelik veriyo.

ehehehe kız chimchime bak benim sayemde aşkının iyi bi yüzünü gördün. kaydirigubbakcemile3 Böleydi kendisi ama şimdi bana öncelik veriyo.

güzelim ben onun iyi yönlerini zaten görüyorum.ama tabiki kızdıgımız anlar oluyor.ki bütün arkdslar benim büyüttügümü sölediler.bu onun kötü biri oldugunu göstermezki..herkes 4 4 lük değil.ben büyüttüm diye ben de kötü biri deilim.uzun süreli ilişki yasıosak tartısmalarda olucakk.normal değilmi.

haklısın seven kıskanır hem ona ne ? yoksa omu kıza göz koydu ,sonuçta erkek !!!

haklısın seven kıskanır hem ona ne ? yoksa omu kıza göz koydu ,sonuçta erkek !!!
kıza göz koysa kızı bulda ben *****in sözlüsüyüm de *****i arasın cok üzlüyo dermi
ben burda insanlar dertleşio sanıodum ama yanıldım herlde.su yazdıgınla gaza gelebilcek pek cok saf var.herkes birbirine yol gösterio ama dgru yolu.söledigin bence sacma.neyse bende ögrenmiş oldumki hersey paylasılmamalıymıs....

:olmaz: Allah aşkına ya sizin sevgilinz yda eşiniz hakkında böyle bi itham da bulunulsa nasıl hissedersinz kendizi acaba yorumlarınızı daha olumlu yaparsanız çok sevinicem..
İnsan daha önce hiç görmediği birine nasıl göz koyabilirki hemde kader arkadşına yardım etmeye çalışıo çocuk, başka nasıl ulaşıcaklar kıza, birinin bu konuda aracı olması gerekiyor tabkide onların orada neler yaşadıklarını siz tahmn bile edemezsiniz

Back
X