Onlar şimdi 18 yaşında

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
1997 yılında, McCaughey ailesinin hayatı inanılmaz bir şekilde değişti. Bobbie Mccaughey yedi çocuk doğurdu. Dört erkek, üç kız. Bu mucize haber tüm dünyaya yayıldı; çünkü Mccaughey’lerin bebekleri hayatta kalmayı başaran ilk yediz bebeklerdi.
1033046_620x413.webp

Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan ve Joel’e ‘Cennetten gelen yedili’ deniyordu. Yedizlerin büyütülme süreci, Bobbie ve eşi Kenny açısından büyük bir başarıydı; çocuğu olan herkes bunun sebeplerini anlayabilir. Ama tüm zorluklara rağmen bu çocuklar sevgi ve ilgi içerisinde büyüdüler.
tdy_guth_septuplets_150916.today-vid-canonical-featured-desktop.webp

Meşhur Mccaughey çocukları bu yıl 18. doğum günlerini kutladılar. Büyüdüklerinde ne olmak istediklerine karar vermiş, harika birer genç yetişkine dönüştüler.
23BF6EAD00000578-2861282-image-a-243_1417726868489.webp

1997 yılında, Bobbie ve Kenny, ikinci kez çocuk sahibi olmaya karar verdiler ve bir tüp bebek merkezinin yardımına başvurdular. Bobbie’nin tedavi sonucu yedi çocuğa birden hamile olduğunu öğrenen çift, selektif azaltma ile bebek sayısını düşürmeyi reddetti.

Doktorlar çifti kararlarından vazgeçirmeye çalıştılar; ancak son derece dindar olan ebeveynler, kararlarına sadık kaldı.

Çocuklar çok küçük doğdular; en küçüğü 1,13 kg, en büyüğü ise 1,5 kg idi. Doktorlar ‘Cennetten gelen yedili’ için ellerinden geleni yaptı; çocuklar hayatta kaldı ve sağlıklı bir şekilde büyüdüler.

Alexis ve Nathan bir tür beyin felci formu ile doğdular; ama her ikisi de ameliyat oldu ve şu an gayet iyiler. Sağlıklılar ve eğitim görüyorlar

yanlış hatırlamıyosam İzmirli biride yedilere hmileydi ama olmmıştı maşallah kim inanır yediz olduklarına

Ben bir de ikizler çeşmesinden su içmiştim, inanmıyorum tabi ama annem içti ve o sene ikiz kardeşlerime hamile kalmıştı :KK70: Allah heves edene versin :KK200:

Hayırlısından versin canım. .
İkiz güzel olur ama bakımı zor. .
Yardımcı lazım o zaman :))

Back
X