Kişiden kişiye değişiyor o bazıları önlem amaçlı serklaj olduğu halde kısalması oluyor ve yatması gerekiyor sürekli bazıları da hiçbir sıkıntı olmadan ağır işler yapmadan günlük hayatına devam ediyor fazla kendini yormadan ayakta çok kalmadan vs. O doktorun muayenelerinde belli olur artıkSerklaj atıldıktan sonra normal hayata devam edenler var mı , kimi duyduysam yatmış genelde ama mümkün deil, okulum başlayacak 5 eylülde , asla asla yatmak istemiyorum . Yatmadan normal hayatına devam edenler vaktinde doğum yapanlar oldu mu ? 13+2 yim önlem amaçlı atılacak öğretmenim bir köy okulunda . Servisle gidip geliyorum yaklaşık 40 km . Doktor çok önermediğini ama bi denememi zorlanırsam bırakmamı söyledi sadece . Ama ful yatarak geçirmeyi de önermiyorum dedi
İnsallah gerek olmaz birazdan ameliyata gireceğim eşim şimdiden baskı yapıyor çalışırsan bu yüzden dikişler açılırsa çok yazık olur yanlış yapıyorsun diye . Rabbime sığınıyorum hayırlısını versinKişiden kişiye değişiyor o bazıları önlem amaçlı serklaj olduğu halde kısalması oluyor ve yatması gerekiyor sürekli bazıları da hiçbir sıkıntı olmadan ağır işler yapmadan günlük hayatına devam ediyor fazla kendini yormadan ayakta çok kalmadan vs. O doktorun muayenelerinde belli olur artık
Şimdiden geçmiş olsun canım dediğim gibi doktor takip edecek eğer bir sıkıntın yoksa yatirmiyorlar zaten yatmak da iyi değil çünkü ben sürekli yattım acil serklaj yapılmıştı bana ben sürekli yattigim halde bebek inmeye devam etti bende de mesela. Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünüzce olsunİnsallah gerek olmaz birazdan ameliyata gireceğim eşim şimdiden baskı yapıyor çalışırsan bu yüzden dikişler açılırsa çok yazık olur yanlış yapıyorsun diye . Rabbime sığınıyorum hayırlısını versin
Çok sağol canım Allah razı olsun , kaçıncı haftada oldu doğum insallaj bebeğin iyidir rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yeni çıktım ameliyattan elimde olmadan gözümden yaşlar süzüldü bebeğimi sen koru allahım sana emanetiz dedim içimden birşeyler koptu sonra da uyumuşumŞimdiden geçmiş olsun canım dediğim gibi doktor takip edecek eğer bir sıkıntın yoksa yatirmiyorlar zaten yatmak da iyi değil çünkü ben sürekli yattım acil serklaj yapılmıştı bana ben sürekli yattigim halde bebek inmeye devam etti bende de mesela. Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünüzce olsun
Canım ben serklaj konusunda iyi bir örnek değilim hiç anlatmayayim moralin bozulmasın ama benimki farklı bir olay serklaj dikisi bebeği tutuyordu benimkisi içerde enfeksiyon oluşturmuş en başta dikiş atıldığında 1 ay dayanabildik ama bebek sürekli sancı ve kasılma yapıyordu bende erken doğum yapmak zorunda kaldım , rabbim sana zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Enfeksiyona çok dikkat etÇok sağol canım Allah razı olsun , kaçıncı haftada oldu doğum insallaj bebeğin iyidir rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yeni çıktım ameliyattan elimde olmadan gözümden yaşlar süzüldü bebeğimi sen koru allahım sana emanetiz dedim içimden birşeyler koptu sonra da uyumuşum
Çok üzüldüm insallah bundan sonra iyi olur herşey senin için ..Canım ben serklaj konusunda iyi bir örnek değilim hiç anlatmayayim moralin bozulmasın ama benimki farklı bir olay serklaj dikisi bebeği tutuyordu benimkisi içerde enfeksiyon oluşturmuş en başta dikiş atıldığında 1 ay dayanabildik ama bebek sürekli sancı ve kasılma yapıyordu bende erken doğum yapmak zorunda kaldım , rabbim sana zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Enfeksiyona çok dikkat et
İnşallah teşekkür ederimÇok üzüldüm insallah bundan sonra iyi olur herşey senin için ..
Çalışmaya devam edebildin mi merak ediyorum. Benimde önlem amaçlı serklaj olabilir. Ama çalışmaya devam etmek istiyorumSerklaj atıldıktan sonra normal hayata devam edenler var mı , kimi duyduysam yatmış genelde ama mümkün deil, okulum başlayacak 5 eylülde , asla asla yatmak istemiyorum . Yatmadan normal hayatına devam edenler vaktinde doğum yapanlar oldu mu ? 13+2 yim önlem amaçlı atılacak öğretmenim bir köy okulunda . Servisle gidip geliyorum yaklaşık 40 km . Doktor çok önermediğini ama bi denememi zorlanırsam bırakmamı söyledi sadece . Ama ful yatarak geçirmeyi de önermiyorum dedi
Yok maalesef .. heyet raporu yazıyorlar .. ben çok istemiştim ama maalesef günlük hayatıma dönsem bile çalışmak ağır gelir o riski almak istemezsin dedi alamadım bendeÇalışmaya devam edebildin mi merak ediyorum. Benimde önlem amaçlı serklaj olabilir. Ama çalışmaya devam etmek istiyorum
Doğuma kadar mi raporlu olacaksin cnmYok maalesef .. heyet raporu yazıyorlar .. ben çok istemiştim ama maalesef günlük hayatıma dönsem bile çalışmak ağır gelir o riski almak istemezsin dedi alamadım bende
Evet canım maalesef 32 ye kadar rapor yazacak sonra Doğum iznine ayrılacağımDoğuma kadar mi raporlu olacaksin cnm
böyle normal hayatına dönenleri görünce de seviniyorum . Benim evde bir çocuğum daha var raporluyum ama sürekli yatmıyorum günlük işlerimi yapıyorum bazen markete fln gitmem gerekebiliyor . Bana kalsa çalışacaktım da ama doktor izin vermedi onaMerhaba bende kızımda oldum birgun sonra nöbete gitmiştim ona rağmen 37+5de sezeryan olmuştum.. Bir sorun yaşamadım ama inşallah iyi geçer...
Doğal yolla mı oldu canım tüp bebek miEvet canım maalesef 32 ye kadar rapor yazacak sonra Doğum iznine ayrılacağım
HemMerhaba bende kızımda oldum birgun sonra nöbete gitmiştim ona rağmen 37+5de sezeryan olmuştum.. Bir sorun yaşamadım ama inşallah iyi geçer...
Tabiki doktorunuz nederse o ben yatamadım maalesef Allah sağlık sıhhat versin...böyle normal hayatına dönenleri görünce de seviniyorum . Benim evde bir çocuğum daha var raporluyum ama sürekli yatmıyorum günlük işlerimi yapıyorum bazen markete fln gitmem gerekebiliyor . Bana kalsa çalışacaktım da ama doktor izin vermedi ona
Doğal yolla mı oldu canım tüp bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?