• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online Diyet Programı İle 2 Ayda 14 kg

elifranaak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
14
0
0
Samsun
Diyet programı, mydiyet online programdan bahsetmek istiyorum. 25 yaşındayım ve şu ana kadar ne çok kilolu oldum ne de hayal ettiğim gibi incecik. Son 2 yıldır sağlıklı yaşam sektöründe çalışıyorum, belki bu nedenle yediklerime, yaşam tarzıma daha bir dikkat eder oldum. Bu süreç içinde de biçok diyet programı denedim. Bazıları ile gerçekten etkili sonuçlar aldım ancak istediğim kiloma ulaşınca bıraktım ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım.
Bazı diyet programlarını yapmak ise bir işkenceydi benim için. Yemeden gıdalardan birden uzaklaşmak bana çok zor geliyordu. Ayrıca çalışan birisi olarak öğle yemeklerinde uygulamak çok zor oluyordu bu tip diyetleri.
Uzman Diyetisyen Gökmen Gök'ün online diyet programı ile çalıştığım şirket aracılığıyla tanıştım. Ona size yukarıda kısaca anlattığım şeyleri aktardım ve bana yardımcı olmasını istedim. Önce çeşitli tahliller vs den sonra bana içinden severek tüketeceğim besinlerin de olduğu uyması gayet kolay, çalışma hayatında olan insanların zorlanmadan uyabileceği bir program hazırladı. 65 kg ile başladığım diyeti periyodik değişimleri ile beraber yaklaşık 2 ay uyguladım. 2 ay sonunda 51 kg'a indim ve bel bölgemde 6 cm'lik bir incelme oldu. Diyet programı kolaylıkla hayatıma adapte edebileceğim şekilde olduğu için şu an kendimi diyet yapmıyor sayıyorum. Sadece kilo vermiş değil aynı zamanda vücut şeklimin de değiştiğini görüyorum. Vücutta depolanan yağ miktarı ölçen cihazlarla yapılan analiz sonunda %28.6 olan oranın 2 ay sonunda %20 ye indiğini görmek beni çok mutlu etti.

Back