esin kacar

online kahve falı ve doğum haritası
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
13
1
1
Sadece kahve falı değil aynı zamanda sizin bireysel doğum haritanıza bakarak sizi nelerin beklediğini beraber ortak yöneterek bilgilendiriyorum.
Detaylı doğum haritası ve artı kahve falı olarak online hizmet veriyorum. ilgilenen arkadaşları beklerim.

az once buseye gidin diyordun simdi de ben bakiyorum diyosun

Bunlara nasıl inanıyorlar anlamış değilim. Kelin ilacı olsa buralarda gelin fal bakayım diye müşteri aramaz.

Bunlara nasıl inanıyorlar anlamış değilim. Kelin ilacı olsa buralarda gelin fal bakayım diye müşteri aramaz.
cahillik baska bir sey degil, paraya nasil ihtiyaci varsa cahil ozguveniyle nasil hareket ediyor goruyoruz. yalanini ortaya cikarinca begenmedim atmis bi de bana

hanımefendi her sektör kendi ilgilisini arar Bir doktor hasta arar bir marketci müşteri arar buradan da bir çok kişiye ulaşmak istemek saçma olmamalı bu müşteri aramak olarak kaba bir tabir kullanmasaydınız aslında daha hoş olurdu yoksa tabi ki her düşünceye saygım var kaba olmamak kaidesi ile iyi akşamlar

cahillik baska bir sey degil, paraya nasil ihtiyaci varsa cahil ozguveniyle nasil hareket ediyor goruyoruz. yalanini ortaya cikarinca begenmedim atmis bi de bana
hanımefendi siz benim neye ne kadar ihtiyacım olduğunu yada ne kadar cahil olup olmadığımı sadece bir kaç yorumda anladınız. her mesajınızın sonuna da gülme emojisi koymanız da tuaf çünkü söyledikleriniz komik degil ama tabi biz cahil siz üst düzey olduğunuz için sizin espirilerinizi de anlamamış olabiliriz. iyi eglenceler dilerim lütfen mükemmel dedekteflik ruhunuzu ve yüksek öngörünüzüde alıp gidiniz.hoscakalın

Hanım efendi kabalık yapmadım bakın TDK’ya göre müşteri:Hizmet, mal ve buna benzer şeyler karşılığında ücret ödeyen kişi demek miş. Farklı bir şey yapıyorsunuz. Görende yolunacak tavuk yazdım sanır. Doktor hasta arıyor siz ne arıyorsunuz kaldı ki doktor hasta aramaz. Hasta olanlar doktora ihtiyaç duyar. İşte ben size ihtiyaç duymalarını anlayamıyorum sadece. Size de iyi günler

size kibar bir sekilde yazdiginiz icin ben de ayni nezaketle cevap verecegim. falsepeti basligi altina “buse cok iyi, numarasi … mutlaka baktirin, harika bakiyor” seklinde mesajlar atiyorsunuz. ardindan da burada kendinizin falci oldugunu acikca belirtiyorsunuz hatta itiraf ediyorsunuz. bu davranisiniz, insanlari yaniltmak anlamina geliyor. kusura bakmayin ama bu, insanlari saf yerine koymak gibi agir bi dille yazmiyorum anlarsiniz demek istedigimi. zaten sitede bu tur yaniltici tanitimlar, reklamlar yasak ama yasak olmasa bile etik degil.
ne demek istedigimi anlatabiliyor muyum?

güzel söylemişsiniz TDK dan alıntıyla fakat sizin kurduğunuz cümle de bu kadar da masumane durmuyor.Sorun degil benim aradığım şey yıllardır ben fala ve doğum haritasının gerçekligine inanırım bunları da bizzat kendi hayatımda deneyimledim bu konuda kendimi çok geliştirdim çok zaman ve çaba sarfettim bu nedenle benim kadar zaman ve çaba harcayacak vakti olmayanlara ve enerji ile de ilgili olan insanlara ulaşmak benim aradığım bu. bir gün sizinle de görüşelim belkide bu insanlar ne anlıyorlar bunlardan sorusunun cevabını alırsınız :)

Kuantum ve reiki ile yakından ilgiliyim zaten enerjiye inanların size inanmıyor olması gerekir. Çünkü bilirler ki fal frekansı sıkıntılı bir frekanstır ve girilmemesi gerekir. Fala inanmam, inana da inananmam, bilir misiniz tabi ki bilirsiniz ama unutmayın gaybı ancak ve ancak yaratıcı bilir sizin bildiklerinizi size söyleyenler acaba sizden neler alıp götürüyor fal bakan sen ile fal ile hiç uğraşman sen aynı mısınız? ASLA değilsiniz. Doğum hatırası yorumu için kimsenin kimseye ihtiyacı yoktur azıcık kafası çalışan işi çözer. Sizin görüşmeyi de istemem insanları neden size başvuruyorlar biliyorum ama asla anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…