B balser Guru Kayıtlı Üye 18 Aralık 2012 143 35 298 Muğla 22 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi balser #1 arkadaslar bildiğiniz ve baktırdığınız online fal bakan siteleri varmı acil benim baktırmam gerekiyor acil
arkadaslar bildiğiniz ve baktırdığınız online fal bakan siteleri varmı acil benim baktırmam gerekiyor acil
N Neslihan_Unal Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 14 2 1 40 26 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi balser #2 balser .!.: arkadaslar bildiğiniz ve baktırdığınız online fal bakan siteleri varmı acil benim baktırmam gerekiyor acil Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben bikaç yerde denedim özellikle bilerek manzara fotoğrafları koyup kahve falı baktırdım ve hepside bakıp cevap döndü :)) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2015
balser .!.: arkadaslar bildiğiniz ve baktırdığınız online fal bakan siteleri varmı acil benim baktırmam gerekiyor acil Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben bikaç yerde denedim özellikle bilerek manzara fotoğrafları koyup kahve falı baktırdım ve hepside bakıp cevap döndü :))