online falla ilgili herkes okusun uyarıdır ninanur senin açtığın konu için

minikdahi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
43
1
26
Konya
arkadaşlar özel mesaj hakkım yok 100 msj nedeniyle tek tek gönderemiyorum. o yüzden herkes görsün diye buraya açtım konuyu

gamze hanım diye biri varmış ya hani online fal bakan o adres çalınmış ve geri alamamış sanırım. ben mail atmıştım bana evinde 3 harfliler falan var büyü var vs. diye yanıt gelmişti. sonra ben tabi ödüm kopuyo falan uyuyamadım bi kaç gün tekrar mail attım çok korkuyorum namaz falan kılamıyorum uyuyamıyorum diye neyse allahtan maili çalan kadın nazlı diye biriymiş özür dilerim ben nazlı söylediğim herşey yalandı diye cevap göndermiş. kimse para yatırıpta fal baktırmasın. ben para yatırmamıştım ama iyi korktum yani. allahtan sonradan da olsa doğruyu söyledi. ben sadece büyü varmı üstümüzde diye sormuştum neyse ders oldu

hepinize der olsun parayı kaptıranlarda gamze hanımı tanımam bilmem ona laf atmasınlar boştan yere günaha girersiniz.

siz zaten fal baktırmakta baştan yanlış yapmışsınız, uyarın için teşekkürler, bundan sonra da fal baktırmazsın artık

konuyu okuyan yorum yazsında aşğılara inmesi herkes görsün birbirimize yardımcı olalım bi harf de olsa bişey yazın

siz zaten fal baktırmakta baştan yanlış yapmışsınız, uyarın için teşekkürler, bundan sonra da fal baktırmazsın artık

şekerim ben fal baktırmadımki sadece büyü varmı üstümüzde diye sordum çünkü çok kötü günleer geçirmiştik. zaten ben bu işlere hiç bulaşmamda işte komşumun akrabası fala baktı dalgasına dedik ama büyü var deyince bende merak etmiştim. tabiiki baktırmayalım ama işte nefis şeytan para kaptıranlar varmmış onlar için açtım konuyu ders olsun hepimize

haklısın canım ama büyü varsa da bunun için dualar var, sen duanı et gerisini Rabbime bırak, Allah korusun rabbimin gücüne gider..geçmiş olsun, herkese de ders olur umarım

bu kadın site açmış gamze hanım dediğiniz oraya hotmail adresini koymuş o adreste hala birileri dolandırılıyorsa bu gamze dedikleride güvenilir değil..

ya illada fal baktıracaksanız yüzyüze baktırın bence..hani zaten günah olduğunu söylemeye lüzum yok ...ama insan bazen çok bunalıyo terapi misali hayatınızla ilgili olumlu bişeyler duymak istiyosunuz..en sağlıklısı yüzyüze olan cafe mekanları...online sizi görmeden bakması tuhaf bence

evet bende kendisini burdan duyup 1 hafta önce kadar mail attım banada çok inandırıcı gelmediği için bıraktım kestim konuşmayı. kimse yanaşmasın bu tarz şeylre arkadaşlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…