online giyim siteleri

Trendyol markafoni bingomingo clubboon limango vipdükkan modaluna modaelinizde alamarka onstilGerçekten çok güzel şeyler var pek çok giyim aksesuar aldım hepsinden de memnunum tavsiye ederim yukarıdaki siteleri önem sırasına göre yazdım üye olmak isteyenler özelden msj atabilir davetiye gönderebilirim.

Son düzenleme:
Daha yeni açılan bir alışveriş sitesi şuan yapım aşamasındalar. aradım sordum. Ama çok önemli markalarla çalışacaklar.

$alis-veris-sitesi.gif

Son düzenleme:
daybuyday,trendyol,markafoni, clubboon, vipdükkan,morhipo (boyner holdinge ait 30 gün kullanmadığınız ürünü iade edebilirsiniz kargo morhipoya aittir.Hesabınızı kontrol ederseniz çek tanımlıyor bazen ve diğerlerinden farkı yaptığınız alışverişler üzerinden HİPOPARA kazanıyorsunuz min 5 TL olunca alışveriş çekine çevirebilirsiniz) güvenilir sitelerdir hiç sorun yaşamadım alışverişlerimde bir kaç kere kargo 1-2 gün geç geldi o da önemli değil. iade de sıkıntı yaşamazsınız. limango var kredi kartları için 3d secure denen sisteminden dolayı alışveriş yapamadım. işbankasının şifre alma sitesi çalışmıyor.tel uğraşmak istemedim ama bu sitede güvenilirdir.

Bunların dışında mağazaların var lcw 50 tl üzeri kargo bedava altında ise 3.9 TL, mudo,collezione (yeni açıldı avealılara 50 tlye 10,100 tlye 20 tl indirim,internet mağazadan %10 ucuz şu aralar fazla ürün yok)

zidayanın ilk üye olduğunuzda 50 TL lik çeki var 2 X 25 TL şeklinde kullanıyorsunuz ve alışverişinizin alt limiti 50 TL olması gerekiyor.yani 50 TLlik alışverişe 25 Tl ödüyorsunuz.Bütün ürünlerde kargo bedava 1 TLlik diş macunu bile olsa :) yalnız giyim değilde kozmetik almanızı öneririm giyimde benim siparişlerimi tedarik edememişlerdi.özür maksatlı çikolata gönderdiler. ama tüm kozmetik,parfüm,vs geldi.bu aralar her pakette bedava göz farı çıkıyor eşantiyon. Yalnız bu ürünleri başka yerden zidayadaki gibi yarı fiyatına alamıyacağınızı unutmayın kargo biraz geç gelebilir sabırlı olun siparişi iptal etmeyin ya da aciliyeti olan ürünleri başka yerden almanızı tavsiye ederim.

giyim değil ayakkabı ama pabbuc.com sezon ürünlerinin fiyatları uygun ve sezon sonu indirimleri çok avantajlı yarı fiyatından ucuza verdi geçenlerde. ayağınıza olmazsa kargoyu onlar ödüyor değiştirme yapabilirsiniz

Back
X