Online Oyunlar ve Küfürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi iilay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Online oyun hic oynamadigim icin kufurle konusuldugunu bilmiyordum.
Kufure gelince parka gidiyorsun cocuklar kufurle konusuyor, disari cikiyorsun erkekler kufurle konusa konusa yanindan geciyor.
Cok sinirleniyorum bu duruma.
Oyunu kaybettiginde kufurlu mesaj yazmak ne demek ya.
Bence de sikayet edin.

Kendimi ifade edemedim sanırım. Hayatımda çıtkırıldım bir insan olmadım. Etrafım tarafından erkek gibi her işini halledebilen priz değiştirmeden tut her şeyi yapabilen bir insanım. Yeri gelince argo kelimeler herkes kullanıyor o durum apayrı. Ama ettiği küfürleri görseniz gerçekten o kadar abartılı o kadar canice yazılan seyler anlatamam. En son beni çileden çıkaran ‘’Sizin gibilere tecavüz etseler az.’’ cümlesi oldu.
Bir oyun kaybettigin için sana bu küfürleri ediyorsa evde istemedigi bir şey olunca anasına, bacisina, karısına kim bilir neler yapıyordur.
Cinayet böyle işleniyor demek ki:(

Bir oyun kaybettigin için sana bu küfürleri ediyorsa evde istemedigi bir şey olunca anasına, bacisina, karısına kim bilir neler yapıyordur.
Cinayet böyle işleniyor demek ki:KK43:

20 senedir online oyun oynuyorum, aksine herkes klavye delikanlısı. Normalde ezik, güçsüz, oyunda kaybedince ne olsa bana bir şey olmaz diye sövüyorlar. Ben alıştım, sinirlenmiyorum bile.

Cinayet böyle işleniyor demek ki:KK43:
Ya da tam tersi olabiliyor, gündelik hayatında ciddiye alınmayan, evde, işte özgüven sahibi olmayan insanlar, böyle online hayatta aslan kesilebiliyorlar. Bir çeşit tatmin dünyası ne de olsa...

20 senedir online oyun oynuyorum, aksine herkes klavye delikanlısı. Normalde ezik, güçsüz, oyunda kaybedince ne olsa bana bir şey olmaz diye sövüyorlar. Ben alıştım, sinirlenmiyorum bile.
Ya da tam tersi olabiliyor, gündelik hayatında ciddiye alınmayan, evde, işte özgüven sahibi olmayan insanlar, böyle online hayatta aslan kesilebiliyorlar. Bir çeşit tatmin dünyası ne de olsa...
Haklısınız. Bu seçenekte olabilir.
Ama küfretmek nasıl bir zevk verebilir insana?

Hiç bir zaman anlamadım anlamayı da düşünmüyorum.. 🤪🤪🤪

4 yıl boyunca kurumsal bir şirketin çağrı merkezinde müşteri temsilcisiydim.
Oyun filan değil yani, bildiğiniz gerçek hayat.
Ettikleri küfürleri bir duysanız, muhtemelen hepsi babam dedem yaşındadır
Hepsini dava etmeye kalksaydım buradan dağ başında bir köye yol olurdu.
Yani siz şimdi onu dava etseniz muhtemelen yine alacağınız tek karşılık duyamayacağınız küfürleri olur. Takmayın gitsin.

Çağrı merkezi çalışanlarının yemediği küfür kalmıyor onlar napsın? Kendilerini mi öldürsün? Üstelik onlar mecburen katlanıyor.
Çok rahatsız oluyorsanız oynamayın.
Herkesin herkese küfür etmeyi kendine hak gördüğü bir zamandayız. Yapacak bir şey yok.
Bu kadar hırs yapacak bir şey göremedim ben
Karşıdaki insan küfür ediyorsa o onun zavallığı deyip engelleyin kafanızdan çıkartın o konuyu.
Her şeyi böyle devlet meselesi haline getirerek bir şey elde edemezsiniz
Evet küfür iğrenç bir şey ve evet durduramıyoruz. Bu kadar.

Çağrı merkezi çalışanlarının yemediği küfür kalmıyor onlar napsın? Kendilerini mi öldürsün? Üstelik onlar mecburen katlanıyor.
Çok rahatsız oluyorsanız oynamayın.
Herkesin herkese küfür etmeyi kendine hak gördüğü bir zamandayız. Yapacak bir şey yok.
Bu kadar hırs yapacak bir şey göremedim ben
Karşıdaki insan küfür ediyorsa o onun zavallığı deyip engelleyin kafanızdan çıkartın o konuyu.
Her şeyi böyle devlet meselesi haline getirerek bir şey elde edemezsiniz
Evet küfür iğrenç bir şey ve evet durduramıyoruz. Bu kadar.

Bir yerlerde yanlışlık var durduramıyorsak. Benim yaptığım hırs değil . Sizin gibilere tecavüz etseler azdır diyen insanın zihniyeti yüzünden binlerce kadın neler yaşıyor.
Ama evet haklısınız . Ülkemizde böyle şeyler için uğraşılmıyor. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi bu durumu kabullenmiş, hatta bir kısmı beni yadırgıyor. Küfür işitmek istememek çıtkırıldım olarak adlandırılıyor. Gerçekten çok üzücü.

Mune Mune konum kapanabilir mi?

Küfür eden insan samimidir. Doğaldır. Yalan barındırmaz ve sadıktır. Ondan ziyade IQ'su yüksek olanlar istemsizce küfreder.. alışkanlık veya özenti olacağını sanmam.

Küfür eden insan samimidir. Doğaldır. Yalan barındırmaz ve sadıktır. Ondan ziyade IQ'su yüksek olanlar istemsizce küfreder.. alışkanlık veya özenti olacağını sanmam.

Küfür edenlerin IQ’su yüksek kanısına nereden vardınız? Bilimsel bir çalışmayla ispatlandıysa paylaşırsanız sevinirim. Aksi halde çok cahilce ..

Küfür edenlerin IQ’su yüksek kanısına nereden vardınız? Bilimsel bir çalışmayla ispatlandıysa paylaşırsanız sevinirim. Aksi halde çok cahilce ..

Link atmak yasaktır belki, arama motorunda küfür ile iq derecesi arasındaki bağlantıyı araştırırsanız kaynaklarına ulaşabilirsiniz.
Her ne kadar her zaman böyle olduğunu düşünmesem de bilimsel araştırmaların sonucunda bu kanıya varıyor uzmanlar.

Link atmak yasaktır belki, arama motorunda küfür ile iq derecesi arasındaki bağlantıyı araştırırsanız kaynaklarına ulaşabilirsiniz.
Her ne kadar her zaman böyle olduğunu düşünmesem de bilimsel araştırmaların sonucunda bu kanıya varıyor uzmanlar.

Küfür etmekten bahsettiğimiz şey hakaret boyutunda olan durumdan bahsediyoruz değil mi?Anneden başlayıp bütün sülaleye giden küfürlerden. Çok ilginç.

Ben de oynuyorum aylardır normal normal takılıyorduk

Ben bildiğim için Türk erkeğinin ağzını bleh hiç söylemiyorum Türküm diye ortamda

Geçen biri şunu yazmış

"Erkek adam ...na kor, kızlar yaklaşmasın bu oyuna heheh"

Salak sanıyor ki ortamda Türk yok kendince ortalığa sallıyor

Al cinsiyetçiliğini mağarana götür dedim

Sonra Türk erkeklerine niye bakmıyorsun oluyor

Iy

Şu kadar aydır hiç böyle bir şey ne duydum ne gördüm, ortama giren ilk Türk erkeği, ettiği lafa bak

Tiksinç

Ben de oynuyorum aylardır normal normal takılıyorduk

Ben bildiğim için Türk erkeğinin ağzını bleh hiç söylemiyorum Türküm diye ortamda

Geçen biri şunu yazmış

"Erkek adam ...na kor, kızlar yaklaşmasın bu oyuna heheh"

Salak sanıyor ki ortamda Türk yok kendince ortalığa sallıyor

Al cinsiyetçiliğini mağarana götür dedim

Sonra Türk erkeklerine niye bakmıyorsun oluyor

Iy

Şu kadar aydır hiç böyle bir şey ne duydum ne gördüm, ortama giren ilk Türk erkeği, ettiği lafa bak

Tiksinç

Bu durumdan rahatsız olan tek ben değilmişim. Mesajınız gerçekten çok mutlu etti. Burada hemcinslerimizin çoğu rahatsız değil. Bu daha vahim..

Bu durumdan rahatsız olan tek ben değilmişim. Mesajınız gerçekten çok mutlu etti. Burada hemcinslerimizin çoğu rahatsız değil. Bu daha vahim..

Aa yorumlara bakmadım, bakayım

Ya sinir anında vs küfür edilir o kadar katı değilim ama mesela şu cümleyi kurmanın mantığı ne "adam oyun oynamıyor resmen ebelerini ....kiyor" bunu neden der ki bi insan ahsjshs iğrenç leş ağız

3-5 erkek ergen yan yana yürüyorsa, en az 500 m uzak durmak lazım; nokta virgül yerine küfür kullanıyorlar, hakkaten iğrenç :sinirli:
Cidden ya özellikle dediginiz gibi üç beş erkek ergen hatta kızlar da. Eşimle yürürken o kadar bozuluyoruz ki. Herkes artık alışmış ama ben alışamadım. A nokta q lar, y...K lar havada uçuşuyor.

Ben de severim Online oyun oynamayı. Mikrofonum kapalıdır sürekli. Ne konuşurum ne de onları duyarım. İnsanın gerçekten sinirleri bozulabiliyor. O yüzden size de kapatmanızı tavsiye ederim. Şikayetten bir sonuç çıkar mı bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X