Online Tl/kontor yükleme dolandırıcılığı

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
323
merhabalar kızlar çok fena morelim bozuk :(
bugün online tl yüklenebilen bir siteden hattıma tl yüklemeye çalıştım kart bilgilerimi girerek
kontor yüklenmeyince bir hesap hareketlerime bakayım dedim bir baktımki 360 tl çekişmiş 15 tl yüklemeye çalışırken .
sitede herhangi bir numara felanda yok kimseyi arayamıyorum napıcam bilmiyorum ben yandım siz yanmayın sakın ha
avea vadafone turkcell gibi hatların resmi sitesi olmayan sitelerden kontor satın almayın .
Bankaya dilekçe verdim ama başka nereye şikayet edebilirim bilmiyorum
kart bilgierimide almış sürekli telefona mesaj geliyor alışveriş için şifreniz xxxx diye
nasıl insanlar var hala anlamış değilim nekadar param varsa çekti zaten üstünede hala alışveriş yapmaya çalışıyor .

bugün online tl yüklenebilen bir siteden hattıma tl yüklemeye çalıştım kart bilgilerimi girerek
kontor yüklenmeyince bir hesap hareketlerime bakayım dedim bir baktımki 360 tl çekişmiş 15 tl yüklemeye çalışırken .
sitede herhangi bir numara felanda yok kimseyi arayamıyorum napıcam bilmiyorum ben yandım siz yanmayın sakın ha
avea vadafone turkcell gibi hatların resmi sitesi olmayan sitelerden kontor satın almayın .
kart bilgierimide almış sürekli telefona mesaj geliyor alışveriş için şifreniz xxxx diye
nasıl insanlar var hala anlamış değilim nekadar param varsa çekti zaten üstünede hala alışveriş yapmaya çalışıyor .

umarım gelecek ayda çekmezler.. Benim bi arkadaşımın iki ay üstüste yüz küsür lirasını çekmişlerdi..

O tür sitelerden değilde internet bankacılığı üzerinden kontör almak daha kolay ve güvenli . Ben garanti ninkini kullanıyorum

O tür sitelerden değilde internet bankacılığı üzerinden kontör almak daha kolay ve güvenli . Ben garanti ninkini kullanıyorum

benim o sistemden hiç haberim yoktu yaaaa bugün bankacı kadın söyledi üzüldü oda az buz bir miktar değil dikkatli olun kendi bankacılığınızdan yükleyin felan dedi :(

Bankadan nereden çekildiğini görüyorlardır.Bir şirket adı vs vardır.İnternetten aratıp bulamazmısınız?

Bankadan nereden çekildiğini görüyorlardır.Bir şirket adı vs vardır.İnternetten aratıp bulamazmısınız?

bende anlamadım yaa bir hesaptan çekilip bir hesaba yatıyor sonuçta hesap açmak için tc kimlik numaramızı adıımızı soy adımızı veriyoruz .
Sanal alışveriş olarak görünüyor ulaşamıyoruz dedi .

Kötü olmuş şimdi ne olacak ödeyecekmisiniz o parayı?:26:

Kötü olmuş şimdi ne olacak ödeyecekmisiniz o parayı?:26:

yok var olan paramı çekti zaten bankamatik kartıydı :( ekstra birşey ödemem gerekmiyor ama bütün paramı çekti zaten .
dilekçe verdim bankaya 2-3 ayda sonuçlanır bu böyle 1 haftalık bir mesele değil
incelemesi falan var dediler .
karakola gitmeyi düşünüyorum sitenin adını felan veririm en azından başkası yanmaz kapatırlar

Öncelikle geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınız.Kartınız hangi bankadansa oranın müşteri hizmetlerini arayıp kullandıgınız kartı iptal ettirin ki en azından diğer ay çekemesinler eger iptal ettirmesiniz kart bilgileriniz ellerinde oldugu için tekrar para çekebilerler, kartı iptal ettirdikten sonra yine kart çıkartabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınız.Kartınız hangi bankadansa oranın müşteri hizmetlerini arayıp kullandıgınız kartı iptal ettirin ki en azından diğer ay çekemesinler eger iptal ettirmesiniz kart bilgileriniz ellerinde oldugu için tekrar para çekebilerler, kartı iptal ettirdikten sonra yine kart çıkartabilirsiniz.

çok tşk ederim yeliz abla ,
sahi onu sorucaktım bende iptal ettirdikten sonra yine çıkartabiliyor muyum bursum felan yatıyor onlar nasıl olacak hesap numarası felan değişince ?

Telefonuna alışveriş için şifre geliyorsa, deniyorlar demektir. Bence hemen kapat kartını..
Çok geçmiş olsun... Bu sistemde paranı nasıl alırsın inan bilmiyorm. Daha fazla kayıp yaşamamak için bankayı hemen aramalısın...

Telefonuna alışveriş için şifre geliyorsa, deniyorlar demektir. Bence hemen kapat kartını..
Çok geçmiş olsun... Bu sistemde paranı nasıl alırsın inan bilmiyorm. Daha fazla kayıp yaşamamak için bankayı hemen aramalısın...

çok sağol canım evet mesaj geliyor telefonuma .
internet bankacılığı ve atm şifremi değiştirdim çalıntı bildirimi için arıyorum arıyorum açmıyorlarn ne biçim banka anlamıyorumkii !

Kartını iptal ettirdin mi hemen?
Bu tip durumlarla karşılaşıldığında bankaya anında bildirip kartımızı iptal ettirmemiz gerekiyor.
Sonra da itiraz et banka bulur onun kimler olduğunu.

bir de o kontör yüklemeye çalıştığın yer neresi ifşa et herkes bilsin kimse oralara yönelmesin

kontor yuklemeye calistigin yeri de yaz bence, ki herkes gorsun..
ayrica, operatorlerin web sayfalarindan guvenli olarak tl yukleyebilirsiniz, turkcell online islemler, avea online tl yukleme gibi.

Kartını iptal ettirdin mi hemen?
Bu tip durumlarla karşılaşıldığında bankaya anında bildirip kartımızı iptal ettirmemiz gerekiyor.
Sonra da itiraz et banka bulur onun kimler olduğunu.
evet şimdi kapattım telefonu kapatıp yeni kart talebinde bulundular
ya bana sorarsan evet bulmaları lazım hesap açmak bukadar kolay bişiymi tc kimlik nosu almıyorlarmı bu adamlar hergün ben gibi bir sürü kişiyi kandırsa zengin oldu demektir .

Cok gecmis olsun. Bu konularda cok dikkatli olmak gerekiyor. Resmi siteleri disinda hicbir yere guvenmemeli bence...

Cok gecmis olsun. Bu konularda cok dikkatli olmak gerekiyor. Resmi siteleri disinda hicbir yere guvenmemeli bence...

çok sağol canım aynen çok fena ağzımın payını aldım ama geç oldu heryerede yazıcam insanlar kandıramasınlar :(

Back
X