önlisans kpss hakkında

kpss dershaneleri var,onlara danışıp geçen yılın taban puanlarını sorabilirsiniz.internette bölümünüze dair gruplar da var,onlarla iletişime geçebilirsiniz

Konu aciyorsunuz, yorum istiyorsunuz, size yorum yapiliyor, sonra bu sert cikisi yapiyorsunuz bu sert cikistan dolayi ceza yediginizde de yonetimi sucluyorsunuz. Size yapilan yorumda bir hakaret, bir sert cikis, konu disi bir kelime var mi ?

Herkes sizin gonlunuze gore yorum yapmak zorunda degil, istediginiz cevaplar gelmek zorunda degil. Biraz da gercekleri kabul etmeyi deneyin....

Abi tavsiyesi

Kimse benim motivasyonumu bozup bilip bilmeden atıp tutamaz ve bana tahminleri üzerine fikirlerini kabullendirmeye çalışamaz Kazen ABİ:ssz:

Son düzenleme:
Alanım sadece devlete bağlı atanamazsan ortada kalacağım bir bölüm değil şuanda çok iyi ilerleme kaydedebileceğim harika bir işim var ve bölümümü 4 yıllığa tamamlıyorum artık lisans öğrencisiyim .. Önlisans mezunu olan arkadaşların hepsine bölümlerini 4 yıllığa tamamlayıp öyle KPSS'ye girmelerini öneriyorum ama istemiyorlarsa ve bu sene atanamazlarsa 1 sene daha çok sıkı hazırlanıp sınava öyle girmelerini tavsiye ediyorum:34:

gerçekçi olursak 60 küsür puanla sağlıkçı olmadıktan sonra atanmak zor.
Açıktan alımlarda da belediye ve işkur dışında baraj 70
bende lisans son sınıftayım
bu sene şartları çok zorlayıp çalışmıştım ama olmadı
herşey nasip kısmet
stratejik tercihle 67 ile 3001e atananda oldu ama bu şans işi :)

Back
X