devamli 2 saate bir emziriyorum ama fazla emmio 2 3 en fazla 5 6 dk emiyor gazini yapamiyor arstirinca son iki gundur kakasi yesildi arastorimca bu onsut olayini gordum. bide aslinda cocuk emerken damliyor hep ustum yada memenin cevresi islaniyor napacami bilmiyorumEğer devamlı emziriyorsanız önsüt sonsüt olayına pek takılmayın derim. Oğlum uzun süre emdiği için hiç bu tarz düşüncelerim olmamıştı ama kızım da aynı sizin bebeğiniz gibi az ve sık emerdi. Ben genelde aynı memeyi 2-3 kere üst üste verirdim. Diğer meme beni çok rahatsız edecek kadar şiştiyse sadece rahatlatacak kadarını sağardım.
Bebeğiniz kaç aylık? İlk zamanlar normal. Memeler zamanla terbiye olur. Bebeğiniz sadece anne sütü alıyorsa yeşil kaka da yapabilirler. Benim oğlum 3 aylıkken deliler gibi emmesine rağmen yeşil kaka yapmaya başlamıştı. Doktorumuz normal dedi. Zamanla normale döndü. Benim de öyle akardı özellikle ilk 3 ay. Sonra memeler ihtiyaç kadar süt üretmeyi öğreniyor.devamli 2 saate bir emziriyorum ama fazla emmio 2 3 en fazla 5 6 dk emiyor gazini yapamiyor arstirinca son iki gundur kakasi yesildi arastorimca bu onsut olayini gordum. bide aslinda cocuk emerken damliyor hep ustum yada memenin cevresi islaniyor napacami bilmiyorum
daha 15 gunluk.. once sari yapiuodu simdi zor yapio ve yesil sulu o yuzrn tedirgin oldum sutum yariyormu yaramiyormu emin bile degilim .arastirimca oyle seyler hordum okudum ne bileyim tedirgin oluyorum ilk bebegim bide.Bebeğiniz kaç aylık? İlk zamanlar normal. Memeler zamanla terbiye olur. Bebeğiniz sadece anne sütü alıyorsa yeşil kaka da yapabilirler. Benim oğlum 3 aylıkken deliler gibi emmesine rağmen yeşil kaka yapmaya başlamıştı. Doktorumuz normal dedi. Zamanla normale döndü. Benim de öyle akardı özellikle ilk 3 ay. Sonra memeler ihtiyaç kadar süt üretmeyi öğreniyor.
E sidirim sistemi ancak toparlanıyor. Ufaktan gaz da başlayabilir artık. Bebeğiniz sağlıklıysa doktorunuz gelişimini iyi görüyorsa sütünüz yarıyordur. Siz detaylara takılmayın, emzirin bol bol. Saate de bakmayın. Bebeğiniz ne zaman ne kadar emmek isterse emsin.daha 15 gunluk.. once sari yapiuodu simdi zor yapio ve yesil sulu o yuzrn tedirgin oldum sutum yariyormu yaramiyormu emin bile degilim .arastirimca oyle seyler hordum okudum ne bileyim tedirgin oluyorum ilk bebegim bide.
jep ayni memeyi verince digeri sismezmiEvet yine aynı memeyi verin. Hiç sağmayla uğraşmayın bile. Günde 5 6 çişli kakalı bez alıyorsanız doyuyordur. İlk başlarda sık emmek isterler zaten. 1 aylık kontrolde de belli olur.
Benim de sütüm fazlaydı ama bir o memeyi bir bu memeyi veriyormuşum. Az kilo almış. Neyseki sütüm yağlıymış da onla bile kilo almış:)
memeyi kendisi birakiyor zaten ellemiom ben ama desim gibi cok az emiuor 2 3 dk ile nasil doyacakE sidirim sistemi ancak toparlanıyor. Ufaktan gaz da başlayabilir artık. Bebeğiniz sağlıklıysa doktorunuz gelişimini iyi görüyorsa sütünüz yarıyordur. Siz detaylara takılmayın, emzirin bol bol. Saate de bakmayın. Bebeğiniz ne zaman ne kadar emmek isterse emsin.
kakasini pek yapamiyo Ama cisi oluyor her emzirmede altini degiatiriyoruz cisli oliyor bez azyada cok. ama kaka olmuyo nadiren sulu yada yesil oluyojep ayni memeyi verince digeri sismezmi
cenesinde destek vermesem emmicek zatenSonra da diğerini vercen zaten. O yorulur 2 3 dk da çenesinendestek vererek 15 dk en az emdirmeye çalış.
E fazlasini emzirmeye kalkarsaniz da kusacak :) onun midesi kiraz kadar, erik kadar. Yarim litre sut icemez ki bu bebek :)memeyi kendisi birakiyor zaten ellemiom ben ama desim gibi cok az emiuor 2 3 dk ile nasil doyacak
orasi oylede iste 3 yada 2 dk ile doymaz gibime geliyo ac kalmasin garibim :)E fazlasini emzirmeye kalkarsaniz da kusacak :) onun midesi kiraz kadar, erik kadar. Yarim litre sut icemez ki bu bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?