Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim bi ilşkim var 1 yılık ailesi istemiyo.s ve onlar yüzünden ve benim bazı hatalrım yüzünden sevglimde benden evlenmekten vazgeçti.kimse olmaz diyo sevgilim evlilik düşünmüyorum senlede düşünmüyorum şimdilik diyo geleceği bilemem ama olumsuz gibi diyo ilerisi içinde.tabi öyle olur zor bi annesi var beni görmeden istemedi çünkü oğlunun mesleği durumu iyi bana yakıştırmadı.sevgilimbeni çok istedi uğraştı ama olmuyo.s annesi ayrıl hattı kır diyo babası seni evlendirelim diyo ama başkasıyla.s beni sallamıyolar sanki ben yokum oda yoruldu bende öyle.zmana bıraktık kısmetse olur diye ama sonumuzda yok gibi o bana sen düzelmedikçe olmaz diyo hayata farklı bakıyomuşuz ben nasıl düzeltebilirim ki kendimi onu seviyorum oda beni eminim.ama eskisi gibi değil bunada eminim.s Bugün onu düşünürken nerdeyse araba çarpıcaktı bana .ailem onu biliyo hepsi ayrıl diyo onun aileside öyle . benimkide çok sıkıldı bende bana ayrılmak istersen tutamam seni hakkına girmek olur diyo. ama ben ayrılmıycam bırakmıycam onu ama napmam lazım bari sevgilimi tekrardan kazansam beni gerçekten isterse ailesine şimdi olmasada sonra baskı yapar tabi belki hayatımla kumar oynuyorum remen.s onsuz olmaz farklı şehirdeyiz yani işim 2 kat zor napsamda farklı şehirdeyken aşkımızı yükseltsem eskisi gibi .2 hafta sonra yanına gidicem gelme dedi .çok ısrar edince tamam dedi bu arada 20 yaşındayım ...
neyine zorluyorsun bu kadar anlamadım yanii
her aşk biter,her ilişki biter...bence onun gözünde daha fazla düşmemek için ayrıl ondan daha 20 yaşındasın ömrünün en güzel yaşları geriye dönüp baktığımda o yaşlarda sevgilim için neler neler yapmıştım diye hatırlıyorum sonuç beni aldattığı kızla evlendi şimdi. inan değmiyor eğer zaten sevse istese seni her zorluğa göğüs gererdi ama senin arkanda dağ gibi duramayan adamı sevmekle zaman bile kaybetme bence
benim bi ilşkim var 1 yılık ailesi istemiyo.s ve onlar yüzünden ve benim bazı hatalrım yüzünden sevglimde benden evlenmekten vazgeçti.kimse olmaz diyo sevgilim evlilik düşünmüyorum senlede düşünmüyorum şimdilik diyo geleceği bilemem ama olumsuz gibi diyo ilerisi içinde.tabi öyle olur zor bi annesi var beni görmeden istemedi çünkü oğlunun mesleği durumu iyi bana yakıştırmadı.sevgilimbeni çok istedi uğraştı ama olmuyo.s annesi ayrıl hattı kır diyo babası seni evlendirelim diyo ama başkasıyla.s beni sallamıyolar sanki ben yokum oda yoruldu bende öyle.zmana bıraktık kısmetse olur diye ama sonumuzda yok gibi o bana sen düzelmedikçe olmaz diyo hayata farklı bakıyomuşuz ben nasıl düzeltebilirim ki kendimi onu seviyorum oda beni eminim.ama eskisi gibi değil bunada eminim.s Bugün onu düşünürken nerdeyse araba çarpıcaktı bana .ailem onu biliyo hepsi ayrıl diyo onun aileside öyle . benimkide çok sıkıldı bende bana ayrılmak istersen tutamam seni hakkına girmek olur diyo. ama ben ayrılmıycam bırakmıycam onu ama napmam lazım bari sevgilimi tekrardan kazansam beni gerçekten isterse ailesine şimdi olmasada sonra baskı yapar tabi belki hayatımla kumar oynuyorum remen.s onsuz olmaz farklı şehirdeyiz yani işim 2 kat zor napsamda farklı şehirdeyken aşkımızı yükseltsem eskisi gibi .2 hafta sonra yanına gidicem gelme dedi .çok ısrar edince tamam dedi bu arada 20 yaşındayım ...
Bence sevgilin seni senin onu sevdigin kadar sevmiyo. Sen bosuna yoruyosun kendini o coktan kararini vermis. Senle evlilik dusunmuyorum demis bu sozden sonra sen nasil gururuna yediripte devam ediceksin? Bence ayril kendi yoluna bak cunku devam etseniz bile biticek gibi gorunuyo. Ayrilmak istersen tutamam seni demis, senin agzini aramis. Yani demek istedigi ayrilmak istersen itiraz etmem. Oysa seven insan seni asla birakmaz boyle bi durumda seviyosa hicbisey umrunda olmaz. Bence kendini yorma cunku bunu haketmiyo.
biz yaklaşık 4 ay önce birbirimize girdik bi konudan yani söylenmiycek bi sebeb ona demedik laf bırakmadım şerefsizinden tutunda nerelere kadar zor bi dönem yaşıyoduk o zaman bile o edebini korudu ben hakaret ederken o destekçim oldu ama sonra atlatdıktan aylar sonra bu ay olmadan önce herşeyimdin sen bana lafları sayınca senin gözünün kararınca kimseyi görmediğini gördüm her sorunda böyle yaparsan evlenince naparız dedi. benim ailem onun ailesi istemiyo diye istemedi yani inat onun ailesi ise giyim tarzımı mesleğimi yani bakarsanız beni görmeden hiçbişeyimi beğenmedi tanımakta istemiyo.s
biz yaklaşık 4 ay önce birbirimize girdik bi konudan yani söylenmiycek bi sebeb ona demedik laf bırakmadım şerefsizinden tutunda nerelere kadar zor bi dönem yaşıyoduk o zaman bile o edebini korudu ben hakaret ederken o destekçim oldu ama sonra atlatdıktan aylar sonra bu ay olmadan önce herşeyimdin sen bana lafları sayınca senin gözünün kararınca kimseyi görmediğini gördüm her sorunda böyle yaparsan evlenince naparız dedi. benim ailem onun ailesi istemiyo diye istemedi yani inat onun ailesi ise giyim tarzımı mesleğimi yani bakarsanız beni görmeden hiçbişeyimi beğenmedi tanımakta istemiyo.s
hep mi aynı olru bu işler yaa..
yok sen düzelt kendini yok evlenmem ben yok istemiyorum madem istemiyon evlenmeyi niye düzel diyorsun..
madem evlenmicen niye ilişki yaşıyorsun alalal
dayak atasım geliyor bize.. evet kendime de bir tokat atasım var..
böyle adamlara güven,yoruz.. hepğ aynı bahaneler ya klişe alıişılmış laflar
yok ailem yok tükendim yok yoruldum yok evlenmem yok kısmet yok sen düzelt..
böyle diyenler ileriki aylarda başkalarının peşine koşuyorlar
palavra yani kısa ve öz bunlar hep palavraaaaa
sen arama sorma onsuz mutsuzum diye de düşünme emin ol şuan o hayatını çok dagüzel yaşıyor...
ha bu arada eğer ki yanına gidersen o günden sonra emin ol düzelmicek daha da berbatlaşacak senin açından..
çünkü dicek ki bak yanıma da geldi öpecek koklıcak sonra sen geri döneceksin ama o düzelmicek sadece o an sen düzeldi sanıcasın
hem sana gelme demiş ya gurur mu kalmadı bizde
canımsın gitme gitme de az da olsa sevgisi varsa dank etsin kafasına..
gidersen kaybedersin tut kendini ya gitme Allah aşkına gitme!!!!
isterse iki gün önce gelmiş olsun!!!
sen gidersen emin ol daha beterlerini yapacak sana..
biliyorum sen bunları okusan biel gitmek istiyorsun ama yapma etme örneklerin var bak
ne olursun yapma ileride pişman olursun dank eder kafana ama üzülmek yanına kalır..
yapma gururunu alma ayaklar altına gitme aksine çık arkadaşlarınla gez o gün arama da sormada.. bırak ya ne olur o koşsun peşinden sen degil..!!!!
ha bunları yazan kim sana biliyor musun.. daha iki günlük ayrı olan birii. ama aylardırböyle tavbırlara maruz kalmış biriyim..
o yüzden yapma etme sen de katılma bizim kervana... bak şükürler olsun ki ben de daha net görüyorum..
yapma gitme lütfen.........
şimdi uğraşıcam dersen gidersin ama azimli ol sensin degerli ya sen bayansın!!!!
gitmicem de ki gitmeee!!!!!!
yani ne yazıkki bende tam bilmiyorum bi bilgisayar alındığında o özeliklerin olmasını istersin sonradan bilgisayara yüklemek değil dedi eğitime falan önem vermemi istiyo kendini geliştir diyo her konuda o biraz bilgiye açta .d dünden beri herşeyi altan alıyorum görücez bakalım diyo şimdi iyiyiz hep böyle olursak düzelebiliriz inş evlilik yolunda ...
Hem onun ailesi hem sizin aileniz ayrılmanız kanaatinde
Sevgiliniz bile bu durumda sizinde bu kadar zorlamanız boşa
Çift olarak bile karşılıklı bir sevgi veya uyum yokken sevgilinizde size açıkça bunu ifade ediyorken bu kadar alttan almalarınız bile işe yaramaz , yararsa da çok kısa bir süre..
Bu kadar olumsuzluğa rağmen evlilik hayalleri kurmanıza şaşırdım..
Evlilik mümkün değil bu durumda.. Bunu iki tarafında istemesi şart, sadece sizin istemenizle olmaz
Aynısı benim başımada geldi canım.üstelik ben 28 yaşındayım o da 36 yaşında.10 aylık evliliğe giden bi birliktelik.hergün evliliğe dair verilen sözler edilen yeminler.iş yüzünden bazı problemleri vardı bekle beni işimi hallettiğim gün gelicez istemeye dedi.işini halletti.bu seferde evlenmekten vaz geçti.hazır değilmiş.mutlu değilmiş.bir sürü bahane.bunlar yeterince sevgileri olmamasından kaynaklanıyo bence.her geçen gün dahada uzaklaştı.farklı şehirlerdeyiz kurtarmak için yanına gittim.gayet güzel öptü kokladı sanki hiç birşey yokmuş gibi.ama geri döndüğümde herşey yine aynıydı.yine soğuk umursamaz.üstelik ayrılmak için önemli bir sebep bile yok.hatta hiç sebep yok.kimseyle evlenmek istemiyomuş.ama yalan eminimki arayışlara başlamıştır bile.kadınlar maalesef erkekler gibi vurdumduymaz olamıyoruz.keşke olabilsek.ama olan bize oluyo.mutsuz kadınlar.nasıl atlatıcam bende bilemyorum.sizlerden yorum bekliyorum kızlar.lütfen yardım edin
Aynısı benim başımada geldi canım.üstelik ben 28 yaşındayım o da 36 yaşında.10 aylık evliliğe giden bi birliktelik.hergün evliliğe dair verilen sözler edilen yeminler.iş yüzünden bazı problemleri vardı bekle beni işimi hallettiğim gün gelicez istemeye dedi.işini halletti.bu seferde evlenmekten vaz geçti.hazır değilmiş.mutlu değilmiş.bir sürü bahane.bunlar yeterince sevgileri olmamasından kaynaklanıyo bence.her geçen gün dahada uzaklaştı.farklı şehirlerdeyiz kurtarmak için yanına gittim.gayet güzel öptü kokladı sanki hiç birşey yokmuş gibi.ama geri döndüğümde herşey yine aynıydı.yine soğuk umursamaz.üstelik ayrılmak için önemli bir sebep bile yok.hatta hiç sebep yok.kimseyle evlenmek istemiyomuş.ama yalan eminimki arayışlara başlamıştır bile.kadınlar maalesef erkekler gibi vurdumduymaz olamıyoruz.keşke olabilsek.ama olan bize oluyo.mutsuz kadınlar.nasıl atlatıcam bende bilemyorum.sizlerden yorum bekliyorum kızlar.lütfen yardım edin
Teşekkür ederim yanıtından dolayı.1 haftadır aramadım sormadım zaten.dün akşam aradığımda hala zaman istiyo.aramıyosa bi nedeni var demekmiş.düşünüyomuş.çok sinirli ve asabi davrandı bana.bi kaç gün görüşmeyelim dedi.bende boşuna umutlanmak istemediğimden bitirmek için aradım akşam.ama bitiremedim yine.gerçi verdiği sözleri yerine getirmeyen bi herifle evlenmek istemiyorum bende.ama kaybetmek istemiyorum da.geçmişi düşünüyorum nasıl böyle yapar diyorum hazmedemiyorum.herşeyin yalan olduğuna beni oyaladığına inanmak istemiyorum
Teşekkür ederim yanıtından dolayı.1 haftadır aramadım sormadım zaten.dün akşam aradığımda hala zaman istiyo.aramıyosa bi nedeni var demekmiş.düşünüyomuş.çok sinirli ve asabi davrandı bana.bi kaç gün görüşmeyelim dedi.bende boşuna umutlanmak istemediğimden bitirmek için aradım akşam.ama bitiremedim yine.gerçi verdiği sözleri yerine getirmeyen bi herifle evlenmek istemiyorum bende.ama kaybetmek istemiyorum da.geçmişi düşünüyorum nasıl böyle yapar diyorum hazmedemiyorum.herşeyin yalan olduğuna beni oyaladığına inanmak istemiyorum
BU KADAR ISRARIN NİYE...
adam evlenmek istemiyor..
belkıde sen sevdıgını sanıyorsun...
üzgünüm ama sonunda senden pat dıye ayrılan ve nısanlanan bır adam goruyorum..
BU KADAR ISRARIN NİYE...
adam evlenmek istemiyor..
belkıde sen sevdıgını sanıyorsun...
üzgünüm ama sonunda senden pat dıye ayrılan ve nısanlanan bır adam goruyorum..