onsuz asla mutsuzum boğuluyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi AAB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynısı benim başımada geldi canım.üstelik ben 28 yaşındayım o da 36 yaşında.10 aylık evliliğe giden bi birliktelik.hergün evliliğe dair verilen sözler edilen yeminler.iş yüzünden bazı problemleri vardı bekle beni işimi hallettiğim gün gelicez istemeye dedi.işini halletti.bu seferde evlenmekten vaz geçti.hazır değilmiş.mutlu değilmiş.bir sürü bahane.bunlar yeterince sevgileri olmamasından kaynaklanıyo bence.her geçen gün dahada uzaklaştı.farklı şehirlerdeyiz kurtarmak için yanına gittim.gayet güzel öptü kokladı sanki hiç birşey yokmuş gibi.ama geri döndüğümde herşey yine aynıydı.yine soğuk umursamaz.üstelik ayrılmak için önemli bir sebep bile yok.hatta hiç sebep yok.kimseyle evlenmek istemiyomuş.ama yalan eminimki arayışlara başlamıştır bile.kadınlar maalesef erkekler gibi vurdumduymaz olamıyoruz.keşke olabilsek.ama olan bize oluyo.mutsuz kadınlar.nasıl atlatıcam bende bilemyorum.sizlerden yorum bekliyorum kızlar.lütfen yardım edin :(

Bence hiç aramayın sormayın hatta bu ilişkiyi bitirin bakın dönen yine o olucaktır hemde birşeyleri düzelterek gelicektir..
eğer seviyosa zaten kısa zamanda döner en azından birlikteyken bu kadar kendinizi üzmenize gerek kalmaz..evlenmek isteyipte sonra vazgeçmesine sebep olan durum nedir? yani insan sevdiğiyle bir ömür geçirmek ister ve seviyosa da vazgeçmez. siz siz olun gururunuzu ayaklar altına almayın erkekler sert karakterleri severler ağırdan alın arayıp sormayın kesinlikle aradığınız an herşey berbat olur..eğer seviyorsanız sadece sabır dileyin ve bekleyin..

böyle bir dönemdeyken beni iyi eden bir yazı vardı biraz müstehçen bir yazı ama okuyun iyi gelecektir..

-Bak bebeğim! Bundan böyle kimseyi sevmek, değer vermek yok.En azından duygularını belli etmene gerek yok.
S.tir et lan! Senden değerlisi var mı şu hayatta?
Yaşamak istediğini yaşa ama üzülmeden, taviz vermeden, karşındaki insanın g.tünü kaldırmadan.
İçindeki gücü herkesle paylaşma , Öpüyorum....

İnşallah banlanmam (.....) ekledim ama neyse allah yardımcın olsun canm..

isterse iki gün önce gelmiş olsun!!!
sen gidersen emin ol daha beterlerini yapacak sana..
biliyorum sen bunları okusan biel gitmek istiyorsun ama yapma etme örneklerin var bak
ne olursun yapma ileride pişman olursun dank eder kafana ama üzülmek yanına kalır..
yapma gururunu alma ayaklar altına gitme aksine çık arkadaşlarınla gez o gün arama da sormada.. bırak ya ne olur o koşsun peşinden sen degil..!!!!

ha bunları yazan kim sana biliyor musun.. daha iki günlük ayrı olan birii. ama aylardırböyle tavbırlara maruz kalmış biriyim..
o yüzden yapma etme sen de katılma bizim kervana... bak şükürler olsun ki ben de daha net görüyorum..
yapma gitme lütfen.........
şimdi uğraşıcam dersen gidersin ama azimli ol sensin degerli ya sen bayansın!!!!
gitmicem de ki gitmeee!!!!!!

helal olsun sana canm tam da ona söylemek istediğimi sen yazmışsın allah yardımcınız olsun inşallah

Sevgilinizin mesleği ne? Ailesinin konumu filan. Bide okuyo musunuz siz? Bende sevgilime kendimizi geliştirelim felan yada canım şu konuda kendini geliştirsen felan derim, kötü bişey yok bunda bana göre. İnsanın sevdiği yanına yakışmalı, bi ortamda kendini ifade edebilmeli bana göre.Yanlış anlamayın ama sevgilinizin size öyle demesi gayet normal. Bide tartıştık ağzıma geleni dedim demişsin, adam da haklı yani.. Bi oturup sakin kafayla düşün ölç, tart, artılarınla eksilerini yaz bi yere. Ben değişicem diyosan-kesin değişiceksen- sevgiline 'Canım iyi düşündüm değişmeye karar verdim, zamanla düzelicek, hatalarımı telafi edicem' de Yok eğer düzelmiyosa da maalesef biter. :ssz: Sevdiceğinde seni seviyo bana göre yoksa çekmez nazını, üstelik ayrı şehirlerdesiniz. Birbirinize destek olmanız gerekirken adama yüklenme, hatalarını telafi et bana göre. Üstelik 20 yaşındasın, ne acelen var. Bende 19'um evlilik deseler 5 6 yıl sonrası gelir aklıma :34:

Bence hiç aramayın sormayın hatta bu ilişkiyi bitirin bakın dönen yine o olucaktır hemde birşeyleri düzelterek gelicektir..
eğer seviyosa zaten kısa zamanda döner en azından birlikteyken bu kadar kendinizi üzmenize gerek kalmaz..evlenmek isteyipte sonra vazgeçmesine sebep olan durum nedir? yani insan sevdiğiyle bir ömür geçirmek ister ve seviyosa da vazgeçmez. siz siz olun gururunuzu ayaklar altına almayın erkekler sert karakterleri severler ağırdan alın arayıp sormayın kesinlikle aradığınız an herşey berbat olur..eğer seviyorsanız sadece sabır dileyin ve bekleyin..

böyle bir dönemdeyken beni iyi eden bir yazı vardı biraz müstehçen bir yazı ama okuyun iyi gelecektir..

-Bak bebeğim! Bundan böyle kimseyi sevmek, değer vermek yok.En azından duygularını belli etmene gerek yok.
S.tir et lan! Senden değerlisi var mı şu hayatta?
Yaşamak istediğini yaşa ama üzülmeden, taviz vermeden, karşındaki insanın g.tünü kaldırmadan.
İçindeki gücü herkesle paylaşma , Öpüyorum....

İnşallah banlanmam (.....) ekledim ama neyse allah yardımcın olsun canm..

dün akşam bitirmek için aradım kahretsinki yapamadım.evlenmek isteyipte sonradan vazgeçmesinin nedenini ah bir bilsem.aklıma gelen tek şey başka birinin olduğu.bana sunduğu sebeplerde kafa karışıklığı hiç kimseyle evlenmek istememsi.evlenmeye hazır olmaması.bana bunlar bahane gibi geliyor.mutsuz olduğunu söylüyor ve bu aralar çok asabi.gerçi sadece bana öyle davranıyor olabilir.kendinden soğutmak için.ama artık bende dün akşamdan sonra istemiyorum sanırım.

dün akşam bitirmek için aradım kahretsinki yapamadım.evlenmek isteyipte sonradan vazgeçmesinin nedenini ah bir bilsem.aklıma gelen tek şey başka birinin olduğu.bana sunduğu sebeplerde kafa karışıklığı hiç kimseyle evlenmek istememsi.evlenmeye hazır olmaması.bana bunlar bahane gibi geliyor.mutsuz olduğunu söylüyor ve bu aralar çok asabi.gerçi sadece bana öyle davranıyor olabilir.kendinden soğutmak için.ama artık bende dün akşamdan sonra istemiyorum sanırım.

bu sanırım cümlesini ortadan kaldırıp kendinize onsuz da yapabilirim diyecek seviyeye gelin ki herşey kolaylaşsın bu ne hep onlar mı asabi laf kaldıramayan olucak biz bayanlar ezik duruma düşmeyelim ne kadar çaresiz kalsak ta çare yine biziz o yüzden herşeyi kendi içinde yaşa buraya yaz ama sakın ona belli etme istemiyorsa sende istemeyeceksin olucak zorlamanın bir alemi yok allah yazmışsa yine olucaktır ve herşeyin hayırlısını dileyin dilerim çok sabırlı çok güçlü olursunuz...

yada bitirmeye gücünüz yoksa hiç arayıp sormayın bitmiş gibi kendinizi alıştırın emin olun suskunluk bazen çok işe yarıyor..

yada bitirmeye gücünüz yoksa hiç arayıp sormayın bitmiş gibi kendinizi alıştırın emin olun suskunluk bazen çok işe yarıyor..

şu anda o düşüncedeyim bende.yardımlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkürler.bitti kabul ediyorum.allahım hayırlısını nasip etsin inş bundan sonra.benim kabul edemediğim ayrılmak yada onsuzluk değil aslında.bana söylenenlerin yalan olması ve beni 10 ay boyunca evlenicez diye kandırmış olması.ALLAH'IM HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞ.

KONU SAHİBİ arkadaşım konuna ortak oldum ama kusura bakma.ortak duyguları paylaştığımız için kendimi senin konunun altında buldum.umarım senin ilişkin düzelmiştir.

Back
X