Onu beni sevmekten nasıl vazgeçirebilirim yardım edin kızlar :(

arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba...yeni gelişmelerden sizi haberdar etmek istedim..maalesef pek beklediğimiz durumlar yaşanmadı...ekremle herşey iyi gidiyordu fakat abime söylememizle herşey berbat oldu... o kadar karşı çıktı ki birlikte olmamıza anlatamam. korktuğum oldu anlayacağınız seni kardeşi gibi görmeliydi ne adi bir insanmış yada senin mi ümit verici davranışın oldu söyle demeye kadar getirdi olayı halbuki ne kadar düzgün bir insan olduğunu ve benimde öyle bişey yapmayacağımı kendiside biliyor ama bilmezden geliyor sanırım...kesinlikle görüşmemi istemiyor.hatta onlarda görüşmeyi kesti..bizim arada ufak tefek buluşmalarımız oldu abimden gizli ama nereye kadar sürcek bilmiyorum..işin kötü tarafı ben onu çok seviyorum :( ve onunla bir geleceğim olsun istiyorum ne yapcam ben :(

Bir ilk mesajı okuyorum bir son, nerden nereyeeee :1: Bence abinin tutumu değişebilir, sonuçta sen bir ömür geçireceksin seçtiğin adamla.. ama abinin de onu yakından tanıdığını düşünürsek tepkisinde haklı olabilir, insan aşık olunca gözü kör oluyor :16:

Son düzenleme:
O söylemeden sen abine söyle bence , hem bu korkuyu atmış olursun durumdan rahatsız olduğunu da bilmeli abin. Sana ulaşmasına engel ol, gerçekten sinir bozucu bir durum :19:

canım biz o olayları aşmıştık yani ben özetle sana şöyle söyleyeyim annem babam biliyor ekremin beni sevdiğini ve bende zamanla onu sevdiğimi anladım görüştük ve bir geleceğimiz bile olabileceğine karar vermiştik sadece abim bilmiyodu ama o da öğrendi ve karşı çıkıyor maalesef

canım biz o olayları aşmıştık yani ben özetle sana şöyle söyleyeyim annem babam biliyor ekremin beni sevdiğini ve bende zamanla onu sevdiğimi anladım görüştük ve bir geleceğimiz bile olabileceğine karar vermiştik sadece abim bilmiyodu ama o da öğrendi ve karşı çıkıyor maalesef

kız sonradan anladım zaten düzelttim mesajı :1: dediğim gibi, abin neden karşı çıkıyor o da önemli. yine de bi ömür geçirecek olan sensin senin ömrün gidecek bu kadar sert olunmamalı

konuyu baştan sona kadar okudum, çok güzel şeyler olmuş çok sevindim adına :16: abin karşı çıksa da sen sakın vazgeçme sevdiğinden, sonunda o da anlıcaktır birbirinizi sevdiğinizi :34: ve onunla bi ömür geçirecek olan sensin, abin değil :emir_bebek:

kız sonradan anladım zaten düzelttim mesajı :1: dediğim gibi, abin neden karşı çıkıyor o da önemli. yine de bi ömür geçirecek olan sensin senin ömrün gidecek bu kadar sert olunmamalı

çok seviyorum gerçekten...
abime göre kardeşi gbi görmeliymiş beni böyle düşündüğü için şerefsiz bile dedi yani ona düşün.. ne yapcam bilmiyom :( ben zaten tahmin ediyodum böyle bişey olacağını abimin çünkü bu konu hakkında katı olduğunu biliyorum. ama belki bir şansımız olur diye düşünmüştüm çünkü gerçekten düzgün bir insan ve abiminde bunu bildiğini düşünerek olur bu iş der diye bekliyordum ama maalesef :(

konuyu baştan sona kadar okudum, çok güzel şeyler olmuş çok sevindim adına :16: abin karşı çıksa da sen sakın vazgeçme sevdiğinden, sonunda o da anlıcaktır birbirinizi sevdiğinizi :34: ve onunla bi ömür geçirecek olan sensin, abin değil :emir_bebek:

zaman herşeyin ilacı derler bizimde ilacımız olur inşallah...bekliyorum ümitsizce :(

sağol canım yorumun için

çok seviyorum gerçekten...
abime göre kardeşi gbi görmeliymiş beni böyle düşündüğü için şerefsiz bile dedi yani ona düşün.. ne yapcam bilmiyom :( ben zaten tahmin ediyodum böyle bişey olacağını abimin çünkü bu konu hakkında katı olduğunu biliyorum. ama belki bir şansımız olur diye düşünmüştüm çünkü gerçekten düzgün bir insan ve abiminde bunu bildiğini düşünerek olur bu iş der diye bekliyordum ama maalesef :(

Gerçek bir sevgi asla yılmaz canım vazgeçmeyin, abin birbirinizi gerçek anlamda sevdiğinizi görünce zaten tutumunu yumuşatacaktır. Sürekli size gelmiş gitmiş, abin şimdi gururuna yedirememiş olabilir ilk duyduğunda sert karşılaması normal üzme kendini.. :29:

zaman herşeyin ilacı derler bizimde ilacımız olur inşallah...bekliyorum ümitsizce :(

sağol canım yorumun için

hiç sıkma canını, abinin verdiği tepki gayet normal öyle bi anda "aa çok sevindim tebrik ederim canlarım" deseydi garip olurdu. çünkü abin ekremi kardeşi gibi görüyo, ekremin de seni kardeş gibi gördüğünü sanıyodu bu yüzden zor olucak ama ekreme o kadar güveniyosa mutlaka durumun farkına varıp "yabancı biri olsa daha mı iyi olurdu, en azından sevdiğim güvendiğim biri, kardeşimi de üzmez" diye düşüncek ve onaylıcak eminim buna :34: sen ekremle aranı sıcakvtutmaya bak abinin çok üstüne gitme biraz sakinleşmesi lazım mantıklı düşünebilmesi için :6:

anlattıklarının aynısı bir tanıdığımın başına geldi anne baba ses çıkarmadı ama abisi çok karşı çıktı bir ara kız korkusundan bıraktı ama olmadı ayrı yapamadılar ve geçen cumartesi evlendiler hakkında her zaman hayırlısını dile rabbimden gönlünden dilersen istediğin her şeye ulaşırsın ama şunu unutma annen ve babanı her daim arkanda tut onlar senden yana olursa abin de yumuşayacaktır emin ol mutluluklar...:16:

anlattıklarının aynısı bir tanıdığımın başına geldi anne baba ses çıkarmadı ama abisi çok karşı çıktı bir ara kız korkusundan bıraktı ama olmadı ayrı yapamadılar ve geçen cumartesi evlendiler hakkında her zaman hayırlısını dile rabbimden gönlünden dilersen istediğin her şeye ulaşırsın ama şunu unutma annen ve babanı her daim arkanda tut onlar senden yana olursa abin de yumuşayacaktır emin ol mutluluklar...:16:

keşke bizimde öyle olsa ...şu an abimden gizli görüşüyorum ama biraz yumuşadı sanki ilk günler dışarı bile çıkınca onunla görüşüyorum sanıyodu izin vermiyodu ama şimdi rahat çıkıyorum dışarı sormuyor nereye gidiyosun diye inşallah zamanla tamamen müsade eder görüşmemize :(

güzel düşünceleriniz içinde çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Back
X