• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ONU Boğuyormuşum ama Ben çok küçüğüm daha.

edamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
137
2
96
İstanbul
Erkek arkadaşımla 4 yıldır çıkıyoruz.Lisede sıra arkadaşı ve şuan aynı üniversitedeyiz.Haftasonlarıda beraber kursa gidiyoruz.Birbirimizin ilk sevgilisiyiz.Yaşım 21 onunda 20.Ben balık,o koç burcu.

Konum ne aldatma ne ve kavga ne şiddet..O benim herşeyim oldu arkadaşım sevgilim bana karşı hep dürüst oldu hastalığmda sıkıntımda yanımda oldu beraber büyüyoruz, ama bu son zamanlarda çok mutsuzum.Süper günler geçiryoruz arabasıyla geziyoruz kurslara gidiyoruz gülüyoruz beni sevdiğini sölüyor ama hemen ertesi gün bi değişik msjları soğuk'hayatım neyin var diyorum soğuk konuşuosun'diyorum.Sen böle dedikçe soğuyorum beni bu kadar sıkma bişeyim yok biraz erkek arkdaşlarımla zaman geçiriyim hep beraberiz birbirmizden sıkılcaz diyor.anladım benden sıkılcanı düşünyorsun diyorum hayır ben biraz birbirmizi özleyelim hergün seni seviyorum demek anlamı kalmıyor diyor.Hak veriyorum peki diyorum kuzenimle gezcem dedim o gün aldı beni bütün istanbulu gezdirdi ,dolaysıyla kuzenim küstü..arkadşlarımla bi yere gidicem diyorum nereye ne giycen napcan bikere öpsem gitmesen..Ama bir hafta sonra ben arkdşlarımla fln filan off ..

belki normal ama sıkılıyororum korkuyorum napmalıyım beni eleştiren olablir saçma bulan olabilir ama benim için önemli işte hala çocuğum ben burda yazılanları ayrılanları intihar edenleri üzülnleri sevgilisi uzak olanları görüyorum ne bilim böle acılarla büyümekten korkuyorum offf.....

tatlım sevgilin koç olduğu için bireysel vakit geçirmek istemesi doğal.. kendisi istediğinde, bırak istediği gibi erkek ark.larıyla vs vakit geçirsin

birlikte büyüyoruz demişsin,bu güzel birşey.yanlışlıklar yapmadan,sevgiyide arkadaşlığıda beraber yaşamak güzel.ama hakikaten ara vermek lazım.özlemek için seviyorum demenin anlamlı olmasın için biraz görüşmelerinize ara verin ve olgunlukla konuşun bunları.küsmece darıulmaca yapmayın.

bence sevgilinle her dakıka yanyana olma gerçekten boğulmuş çoçuk güzelim bırak brz arkadaşlarıyla takılsın yoksa ayrılır senden sıkma yani.)

Son düzenleme:
bencede birbirinizi biraz rahat birakin...
hayati tüm funksiyonlarini bir erkege baglamak yapacagin en büyük hata olur...
oturup sakince konusun ve birbirinizi gerektigi kadar özgür birakin...
ayrica bencede biraz özlemek gerekiyor ve hergün seni seviyorum demek anlamini yitiriyor bence, yanyana getirilmis herhangi iki kelimeden bir farki kalmiyor...

tatlım biraz bildiğine bırak bakalım ne yapacak belkide gerçekten boğuyor olabilirsin

çocuk değil kendini küçük hissediyorsun sadece..bayağı 15 yada 16 falan sandım küçüğüm çocuğum deyince..ya çocuk aklı ile aşk başka ergenlikle düşünerek akş başka her yaşta başkadır..beki o yeni büyüyo kendini farkediyo yeni oturuyodur..hani lisede insan kabullenmez ama çocuktur gerçekten fikirleri falan bile basittir ya ondan ilişkiniz daha masumdu belki..maço falan olmak istiyodur hep sevgilisi ile dolaşmak değil paşan belki..hani başkalarıyla takılmak falan sonra senden izin alır gibi hesap verir yada dizinden ayrılmaz gibi huydan bıkmıştır...arkadaş etkiside olabilir bak..çevresinde öle asarım keserim tipler varsa ruhunda sertlik başlıodur:)
içini sıkmak istemem ama başka şeylerde olabilir..sana diyemez belkide sıkıldım die ama sıkılmıştır..ben 3 sene sonra bu şekilde bırakıldım nedensiz bi gün önce bizden mutlusu yoktu bi gün sonrası uyandım ve bitirmişti..bizde aynı sizin gibi dipdibeydik..üniversite aynıı..kurs aynı..ondan aynısını yaşayabilirsin..olmaz inşallah ama hayırlısı..neden neden die çok ağlama imi arkasından pişmenlık geç duyuyolar çünkü böle bırakınca..
umarım düzelir istediğin gibi olur..

Son düzenleme:
sana hem biraz arkadaşlarımızla zaman geçirlim özleyelim birbirimizi diyor ama sen bunu yapmak istediğinde izin vermiyor mu:44:ben bunu anladım yazdığından.
yani sevgilin sen evde otur beni bekle demeye getirmiş galiba:26:

Öncelikle çok teşkkür ediyorum.Gerçekten ben duygusalım galiba çok..hergün başka kararlar alıyor iş kurmak istedi mesala avm de snr olmadı sonra hukuğu seviyorum avukat olcam diyo sonra ben hukuğu sevmiyorum iş adamı olcam diyor.beni birgün alıo prenses yapıo seni seviyorum evlencekmisin benle biz çok mutluyuz canım cicim..2.gün yüzü asık..soğuk ..noldu diyorum..maddi diyor hergün mutlu mu olcaz bazn sıkntılarım oluyor diyor..

Az önce msjlştık eski bi arkdşm aradı liseden bulşalım die,dedim hayatım arkdşm aradı hep de böyle zamnlarda ararlar sen ne dedin falan peki ,,diyor ama nasıl istemiyor anlıyorum:)..ben biraz değil baya sorunlu bir ailede büyüyorum büyüdüm..korkuyorum işte bilmiorum ki bendee

Son düzenleme:
kendi derdimle seni sıkmak istemedim konu dağılmasın:50: aşkımı çok özledim:14::14::14:

çocuk değil kendini küçük hissediyorsun sadece..bayağı 15 yada 16 falan sandım küçüğüm çocuğum deyince..ya çocuk aklı ile aşk başka ergenlikle düşünerek akş başka her yaşta başkadır..beki o yeni büyüyo kendini farkediyo yeni oturuyodur..hani lisede insan kabullenmez ama çocuktur gerçekten fikirleri falan bile basittir ya ondan ilişkiniz daha masumdu belki..maço falan olmak istiyodur hep sevgilisi ile dolaşmak değil paşan belki..hani başkalarıyla takılmak falan sonra senden izin alır gibi hesap verir yada dizinden ayrılmaz gibi huydan bıkmıştır...arkadaş etkiside olabilir bak..çevresinde öle asarım keserim tipler varsa ruhunda sertlik başlıodur:)
içini sıkmak istemem ama başka şeylerde olabilir..sana diyemez belkide sıkıldım die ama sıkılmıştır..ben 3 sene sonra bu şekilde bırakıldım nedensiz bi gün önce bizden mutlusu yoktu bi gün sonrası uyandım ve bitirmişti..bizde aynı sizin gibi dipdibeydik..üniversite aynıı..kurs aynı..ondan aynısını yaşayabilirsin..olmaz inşallah ama hayırlısı..neden neden die çok ağlama imi arkasından pişmenlık geç duyuyolar çünkü böle bırakınca..
umarım düzelir istediğin gibi olur..

hımmmm üzüldüm durumuna ama sen benden çok daha fazla üzülmüşsündür zaten.haklısın canım ayrı olmak lazım .ama hem alışkanlık hem sevgi..arkdaşlarıyla gidince ne bilim garip geliyor çnkü hep alıştık beraber olmaya..ki o da benim gitmemi istemiyor bakma böle konuştğuna

birlikte büyümenizin ne manası var ayrı ayrı buyusenız sonra fıkırlerınız aynı kalırsa 25-26 yaşlarınıza geldıgınızde bırlessenız olmuyor mu acaba :44::44::44::44:

birlikte büyümenizin ne manası var ayrı ayrı buyusenız sonra fıkırlerınız aynı kalırsa 25-26 yaşlarınıza geldıgınızde bırlessenız olmuyor mu acaba :44::44::44::44:

ben birlikte büyüdük derken mecazen söyledim.ilk sevgilim ve sevgilisi olduğum için..ve aynı okulda olduğumuz için..

bence tarafların kendine ait özel hayatı olmalı sürekli beraber olmaz yanii biraz arkadaşlarınızla vakit geçrimenize izin verin her ikinizde,yoksa ayrılık kaçınılmaz son olur...

Sen baya bi abartmışsın olayı damara bağlamışsın. Küçüğüm deyince ufak sandım ben de. 21 yaşındasın, madem küçüğüm daha diyorsun ilişki yaşama o zaman kendini hazır hissetmiyorsan.

Ben çok küçüğüm daha diyince bende 13 15 17 arası falan sandım yaşınızı.
O kadarda minik değilsin ki.
Tabiki büyük bir yaş değil ama çokk küçüğüümm diyecek bir yaşta değil.
Hergün hergün görüşmekte bayar yani:24:

ben birlikte büyüdük derken mecazen söyledim.ilk sevgilim ve sevgilisi olduğum için..ve aynı okulda olduğumuz için..

bence yaşınız daha tarz bır ılıskı yasamak ıcın cok küçük ama tercih meselesı tabıkı kardesımı dusunuyorum onun yerıne sızı koydum ünüversitede okuyomussunuz sevgılınız sızden kucuk unuversıtede yapılıbılecek daha güzel şeyler var bence okul bıttıkten sonra anlarsınız ne demek ıstedıgımı şimdi o kadar boş konusurum kı sıze göre :36::36::36::36:

ona arkadaşları ile gezmesi için zaman ver ama aynı zaman senin de olsun. kendinden taviz verme asla. karşılıklı güven olmadığı sürece bir süre sonra sen de boğulmaya başlayacaksın.

ayrıca erkekler bizim gibi msj atmasını bilmezler. biz bir msjda canım tatlım aşkım demeyince birisi acaba bir şey oldu mu diye düşünüyoruz ama erkekler hemen kısa bir cevap atmak için uğraşıyorlar. bunu yaparken de normal olarak görüyorlar.

ben 3 yıllık birliktelikten sonra evlendim gel görki bende daralırım öyle siyam ikizi gibi olmaktan herkesin bireysel arkadasları bireysel zevkleri var
benim eşimde tam tersi sürekli mıç mış birlikte vakit geçirmek ister ayrı koltuklarda oturmaya bile tahammül edemez nerdeyse tuvalet kapısında beklicek doğal olarakta bende çok bunalıyorum sürekli dibimde. o yüzden arkadasım,sevgilin erkek arkadaslarıyla görüşebilir sende kendine göre zevkler edin böyle giderse çok bunalır bi gün bi bakmışsın bitmiş. sevgili olmak demek her daim yanyana mıç mıç olmak demek değildir
ayrıca şunuda belirteyim sürekli seni seviyorumlar aşkımlar cicimlerde bunlatır insanı bencede bi anlamı kalmaz
evet eşimi seviyorum elbette ama bu demek değilki hergün seni seviyorum diyeyim. eşimde eskiden sürekli seni çok seviyorumlar çok özledimler derdi bendende beklerdi ben söylemezdim tartışırdık komediye bak be adam sevmesem ne işim var seninle değilmi :))) ama yapı meselesi insanlarında değiştiği pek söylenemez sadece orta yolu bulmaya çalışacaksınız sen çok bunaltmıcaksın gör ondan sonra o daha çok ilgilenmeye çalışacak seninle.

Son düzenleme:
Back
X