• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ONU Boğuyormuşum ama Ben çok küçüğüm daha.

hımmmm üzüldüm durumuna ama sen benden çok daha fazla üzülmüşsündür zaten.haklısın canım ayrı olmak lazım .ama hem alışkanlık hem sevgi..arkdaşlarıyla gidince ne bilim garip geliyor çnkü hep alıştık beraber olmaya..ki o da benim gitmemi istemiyor bakma böle konuştğuna

hemde nasıl..nedensiz bırakılmak kötü..istemediğini dese bi sorun gösterse hatta hani bahaneler vardır ya sorunbende sende değil sendaha iilerine layksın gibile yalanlar onlar bile olmadı nedenini hala bilmiyorum sene geçti ama..nefret bile etmiyorum o kadar küçük artık ama üzücü işte hele ilk günler..onun gibi böle bencil düşüneni Allah düşmanıma vermesin:)neyse aman kimse yaşamasın..mutlu olun..dediğim gibi işte bizde öle hç ayrılmazdık..bizi sınıf ve evler ayırırdı bir..herşeyi bilirdik birbirimizin..tamda denktik ama bana göremiş sonuç onu gösteriyo..sen anlatınca kendimi dinliyor gibi oldum..sanki benim yaşadığımı anlattın:))

Son düzenleme:
Back