onu cok seviyorum ama :(

nerdeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
172
0
46
İzmir
ama benmle yeterınce ılgılenemyor işim yoguun dıyr hergn eve 7 gıbı gelıyor ve gunluk bırkez arıyr bızım işimz örucu usuluydu 3 ay oldu ama ılgısını cok yetersz buluyrm benı sevdıgını bılıyom emınım ama herseyden önce işi geliyor sırf bu lanet işlerı ve yogunlugu yuzunden aynı sehırde 3 hafta görusemedık.... onu cok sevdıgımı bılıyor buyuzden de cok rahat tabı ıstedıgı gıbı at kosturuyor bende anlayıslı kız modundan ytavz vermyorum ama sız bırde bana sorun artık baska taktıkler kullanmalıym mesela kaçan kovalanr bunu farketıım o az aradkca arayasm sorasm gelıyor ama ben bu durumu tersıne cevrmelyım ınanın ders bıle çalısamıyorum dusunmekten nasıl kacıcam ben ondan nasıl bı yol ızlemelıym onu kaybetmek ıstemıyorum hıc yardım edın lutfen :( dipnot en son tartstıgımızda yanı bu arayamama görusemmeme konusunu bana dedıkı ben bu kadar streste bu ılıskıyı ayakta tutabılmek ıcın cok ugrasıyrm ve eger sen bıtırmezsen bıtmez ben ıstıyrm cunku demıstı

onu cok sevıyorum ama sıkıldım artık 3 aydr bırlıkteyız daha benı öpme gırısımınde bıle bulunmadı ve bana canm bızım ortamımız yok aynı unıv okumadık görusucu usulu hersey bılıyorsun sen ıncıtmekten cok korkuyrm bıaz daha dayan sen temmzda atanınca hersey daha guzel olacak hep yanına gelıccem hemen nıkahımızı yaparz dıyor ama ben bu cıcım aylarından daha bıse anlayamadan nasıl nıkah yapıcam :( delırecem yaa vallahıde bıllahıde dıle getrdım cok uzuldm bu hafta görusemeyecemızı ogrenınce o da hemen telaşnadnı benı aradı defalarca durumu anlatmaya çalıstı cok uzgun oldugunu soyled bende hemen yumusadım gene askım canm bıtaneme bagladım nerde neyı yanlıs yapıyrm acaba :(

daha öpme gırısımınde bıle bulunmadın deyınce yanls anlasılmasın benm ıstedgm sulu vıcık vıcık bı ilşkı degıl zaten ama hıc mı yaknlasma olmaz ama yaaa :( off offff cok yoruldum cok

Back
X