- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
Semptomlar şunlar: 1- Benden 5 ay öncesine kadar nefret ediyordu bence. 2- 5 aydır ilgi gösteriyorum, sürekli ona yardımcı oluyorum. 3- bana karşı tutumu çok değişti, artık terslemesi filan kalmadı. 4- aksine bir olay oldu mu destek de çıkıyor. 5- bazen benimle flört ediyor, uğraşıyor, dalga geçiyor. Birlikte çalışınca yalnışlıkla dokunmalar çok oluyor. 6- ona iltifat edince utanıyor, bozarıyor. Yanına gidince çenesi düşüyor, salak salak espriler yapıyor. Tamam güzel şeyler oluyor diyordum ki geçen çıkışta yalnız kaldık hemen apar topar beni yolladı. Arabasıyla bırakıcaktı yalnız kaldık diye bırakmadı. Sanırım laf söz olsun istemiyor. Ben de bu hareketlerinden sonra ilgi göstermeyi bıraktım. İlk gün nasıl baktı bana. Hiç görmemiş gibi davrandım. Baktı baktı sonra umudunu kesti sanırım. Ondan sonra pek görmedim. Ne oldu ne bitti bilmiyorum ama onu çok seviyorum. Yani ilgimi kesmeme şaşırdı ama tepki vermedi. Kızlar lütfen bir akıl verin bana onu çok seviyorum. Kız arkadaşı da yok biliyorum yıllardır haytına birini almamış. Sanırım bir ayrılık yaşamış ondan böyle bilmiyorum. Ne dersiniz?