Onu çok seviyorum gerçekten. Bana karşı ne hissediyor bilmiyorum benden hoşlanmasının yolu yok mu?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Semptomlar şunlar: 1- Benden 5 ay öncesine kadar nefret ediyordu bence. 2- 5 aydır ilgi gösteriyorum, sürekli ona yardımcı oluyorum. 3- bana karşı tutumu çok değişti, artık terslemesi filan kalmadı. 4- aksine bir olay oldu mu destek de çıkıyor. 5- bazen benimle flört ediyor, uğraşıyor, dalga geçiyor. Birlikte çalışınca yalnışlıkla dokunmalar çok oluyor. 6- ona iltifat edince utanıyor, bozarıyor. Yanına gidince çenesi düşüyor, salak salak espriler yapıyor. Tamam güzel şeyler oluyor diyordum ki geçen çıkışta yalnız kaldık hemen apar topar beni yolladı. Arabasıyla bırakıcaktı yalnız kaldık diye bırakmadı. Sanırım laf söz olsun istemiyor. Ben de bu hareketlerinden sonra ilgi göstermeyi bıraktım. İlk gün nasıl baktı bana. Hiç görmemiş gibi davrandım. Baktı baktı sonra umudunu kesti sanırım. Ondan sonra pek görmedim. Ne oldu ne bitti bilmiyorum ama onu çok seviyorum. Yani ilgimi kesmeme şaşırdı ama tepki vermedi. Kızlar lütfen bir akıl verin bana onu çok seviyorum. Kız arkadaşı da yok biliyorum yıllardır haytına birini almamış. Sanırım bir ayrılık yaşamış ondan böyle bilmiyorum. Ne dersiniz?

Bence boşver çünkü sürekli o kaçacak siz kovalayacaksınız ve bu duurm hiç degişmeyecek sevgili olsanız dahi sizin onu sevdığiniz kadar sevmeyecek erkek milleti bebegimmm fazla deger vermeyeceksin kaşı gözü oynar sonra başka oynatana gider bence hiç zaman kaybetme onunla önüne bak ben çokkk kötü bi tecrübe yaşadım allah kimseye yaşatmasın dahada erkek olarak allahın bır kuluna güvenmemde sevmemde onlar bizi sevsin ben eminim senden büyüğüm ablan olarak gör ve uzak dur daha büyük acı cekme birşeyin bitmesi gerekiyorsa biter tecrübe ile sabit..

hayatımdaki en kötü dönemden geçiyorum ama lanet insana hala deli gibi aşığım yapma bunu kendine ben yaptım sen yapmam yarı yolda kalıyorsun hemde öyle bir yerdeki evin salonun ceyızın hazırken

1) Özgüveninden bir şey kaybetme!
Güler yüzlü, naif bir kadınsan bu senin karakterin. Bu ona özel değil.

2) Ne uzak, ne yakın.
Hani filmin en güzel yerinde elektirikler kesilir ya, işte öyle davran. Elektirik kesintisinden sıkılırsa çözümü kendi arasın. Sen her zaman olduğun gibi tatlı bir kadın ol. Ama onu herkes gibi görmelisin. Sanki kavgalıymışsınız gibi kendini geri çekme. Aynı zamanda ona olan yakınlığın diğerlerinden fazla olmasın.

3) Her şeyin sonunda sana gelmiyorsa gidip duygularından bahsetmek tamamen senin tercihin. Ama şundan emin olabilirsin, Eğer bir erkek seni gerçekten istiyorsa, duygulardan bahsetme işi sana kalmaz. Bir erkek asla o kadar beklemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…