onu düşünmek istemiyorum ama kendisini unutturmuyor

fatmahatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
75
1
36
Aydın
2 yıl çıktık biz. Zaman zaman çok mutlu etti beni. Bazen de çok üzdü. Hiç beni kendi yanına yakıştırmadi. Kötü giyiniyorsun dedi. Saçların çirkin dedi. Hak verdim. Ilgisiz davrandı günlerce bunalımdayim diye mesaj atmadı bana. En sonunda dayanamadım. Ben de bir kızım sevgi istiyordum sonuçta. Ilk kez onunla tartıştım beni ne kadar üzdüğünü Söyledim. Ayrıldık. Düzelmeyecegi belliydi. 1 Ay sonra mesaj attı bana hiç birşey olmamış gibi konuşuyorduk. Bir kaç gün sonra ben seninle konuşmak istemiyorum şu an dedi. Tekrar çıktı gitti hayatımdan. Dün istiklalde yanımdan geçti gitti. Sonra da arkasını dönüp beni izledi. Canım çok aciyo ben onu unutmak istiyorum. Her seferinde karşıma çıkıyor. Ne zaman bitecek bu acı ne zaman

Son düzenleme:
zamanla ıçın soğur ona karşı
unutmak ıstıyorsan en ıyı yöntem, sana ettığı kötülüklerı düşünmektır
ne demek yanıma yakışmıyorsun, kötü gıyınıyorsun, sen bu çocuğu sılah zoruyla tutmadın ya yanında :19:
bence üzülmene değmez bıle

önmli olan sensinnn o deil

senin kendini nasıl hissettiğin ve onsuzda hayatını güllük gülistanlık yaşayabildiğini göstermelisin ipler ne kadar erkklerin eline veriliyorsa erkkler o kadar umursamıyor bnce hayatındaki kadınları...

bu hayat senin ve gecen bu zamanların gerş gelmeyecek mümkün olduğunca mutlu yaşamaya çalş

belkide kısmetin başka bir yerde seni bekliyor kıymetini bilmeyen bir insan için kendini üzerek sadece kendine zarar verirsin kardeşim

resmen senle canı sıkıldığında konuşuyor
bak bırak peşinden koşma nasıl peşinden koşuyor :128:

telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum o yüzden kusura bakmayın. En son konuştuğumuzda seninle çok güzel günler yaşadık ama bana zaman zaman öyle şeyler yasattin ki hepsi burnumdan geldi dedim. Bana nankör dedi.. Ben nankör değilim. 2 yıl boyunca çıktık inanın benim için doğum günü hediyesi hariç 5 kuruş para bile harcamamistir. Bir kere bile hesap filan ödemedi. Herkes kendisininkini ödemiştir kızlar sevgililerine trip filan atarmis naz yaparmış. Eski sevgilim bunları yapardı bana. Annesi de beni pek istemiyodu. Ben kimseye kötü birşey yapmadım. Ama Anladım ki bir Kız bir ilişkide yapıcı olmak için ne kadar sessiz kalırsa erkek o kadar kendini birşey sanıyor. Ona benim için çok değerli olduğunu hissettirdikce kendini birşey sandı. Beni o kadar hırpalamis ki şu an kendimi çok çirkin hissediyorum.

Hem sizi beğenmiyor hem de rahat bırakmıyor. Sadece yalnız kalmaya dayanamayan tipik bir erkek. İlla bunların yanında bir kadın olacak devamlı pohpohlanacaklar, sevilecekler, el üstünde tutulacaklar, kızdıkları zaman ellerinin altında sinirlerini boşaltacağı biri olacak, canı istediğinde çekip gidecek canı istediğinde tekrar odak noktası olacak vs.vs. nasıl iş bu ya siz meşinden mi yaratıldınız da bu adam her seferinde sizi oyuncak gibi kullanacak sonra da fırlatıp atacak.
Bırakın ya dirayetli ve sağlam durun. Size yaşattığı güzel anları değil nasıl kötü hissettirdiğini aklınıza getirin.

yorumlarınız için çok sağolun. şu an gayet iyiyim. bazen aklıma şimşek gibi birşeyler çakıyor. bana davrandığı kötü zamanlar geliyor bir anda tiksiniyorum ondan. bir keresinde telefonumda sms yüklemek için liram yoktu ben istemeden kendisi 7 lira yollamıştı. bir hafta sonra verdim parasını. bana bir an hiç vermiceksin sandım demişti.

bir de zaman geçtikçe onun ne kadar boş olduğunu farkettim.
ben sırf o kendisini cahil hissetmesin diye bildiğim şeyleri anlatmazdım bir keresinde çok saçma bir filmi bilmiyorum diye bana ciddi ciddi cahil demişti. ayrıca onunla çıakrken konuşçak bir şey de bulamıyordum. oh ya iyiki bitmiş

bu soylemek seni biraz inciltmek istiyrm ki ona karsi icinde nefret olsun cunku o seni resmen kullanmis!! sende ona hak vermissin!! Hic bir can baskasindan daha onemli dgldir oyuzden sen kendi mutluluguna bak onunkine dgl. Unut gitsin onu ya, ona mi kaldin?? Sen kendini sev yeterki!!

2 yıl nasıl sürdü ben ona bile şaşırdım.. :/ seni çok üzmüş çok pişman olmasın sonradan çok arar seni tabii birisi ona çirkinsin cahilsin derse..En iyi yaptığı kötülükleri hatırlayarak ondan nefret edebilirsinnn zaten kötülükten baska bir şey yaptığı olmamıs gibi...

sen neden kendini üzüyorsn ya sinir oluyorum bu duruma hem sana hakaret ediyor hemde acı çekiyorsn ne yap bilin mi takma boşver kafana şunu yerleştir kafacığına unutcam o kim ya beni beğenyenle ne işim olur peh peh peh

anlattığın kadarıyla kalitesiz biri . yine iyi sabretmişsin canım . hiç sıkma canını eminim cok daha iyileri cıkacaktır karsına . o bu hareketleriyle bakalım senin gb birini bi daha bulabilcek mi *

anlattığın kadarıyla kalitesiz biri . yine iyi sabretmişsin canım . hiç sıkma canını eminim cok daha iyileri cıkacaktır karsına . o bu hareketleriyle bakalım senin gb birini bi daha bulabilcek mi *

telefondan girdiğim için tek tek yorum yapamadım ama bana destek olduğunuz için hepimize çok teşekkür ederim.. O benim ilk sevgilimdi onu çok sevmiştim ama hayatıma giren en gereksiz insanlardan biri oldu. Eskiden alışkanlıktan dolayı yokluğunu derinden hisseder kendimi hırpalardim ama Artık çok iyiyim. Sabahları kalktığımda ilk düşündüğüm insan o değil mesela. Bir de sürekli aklıma bana yaşattığı kötü şeyler geliyor. Bana cahil muamelesi yapıyordu. Ben çevremdeki insanlara göre gerçekten kültürlü biriyim kitaplar okurum gazeteleri takip ederim. Kendisi ise tam aksiydi ama ben ona hiç sen bilgisizsin filan demedim. Üzülüp kendisini eksik hissetsin istemedim çok bana dediği lafa bakar misiniz ya. fiziksel özelliklerime yaptığı yorumları ciddiye bile almiyorum. Kendisine baksın önce o. Uzun zamandır onu görmüyorum çok iyi geldi bu bana. Benden Daha iyisini de bulamaz. Bulursa da o Kız inşallah bana yarattıklarını ona da yaşatır.

Tipik erkek davranışı işte tam sen unuttuğun sırada çıkar gelir kendini hatırlatır çok gereklilermiş gibi.
Çünkü egolarını tatmin etmek isterler..
Boşversene yaa çiz yolunu daha düzgün birisini bul istiklalde sevgilinle kolkola görsün bak ozaman senden mutlusu olmaz hem sonrasında içinde de kalmaz artık :34:

Back
X