• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu geri istiyorum.Nasıl davranmalıyım?

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Merhabalar herkese
Gecenlerde buraya yazmıstım 8 yıllık sevgilimden ayrıldım diye. Kısaca tekrar anlatayım. Bizim bazı sorunlarımız vardı ben de biraz üstüne gittim ve benimle yapamayacağımı soyleyip gitmisti. Sonra ben iki hafta boyunca ben cok yalvardim agladim falan ama olmaz istemiyorum bana zaman ver dedi. Sonra ben de mesaj atmayı kestim o atmadikca atmiyorum artık. Yani 3 kere o atarsa bi kere ben atıyorum diyim.
Simdi ıstediğim şey bana geri dönmesi. Mesajlarina nasil karşılık veriyim ne diyim? Konustugumuz seyler genelde nasilsin napiyosun. Oyle cok uzun seyler konusmuyoruz. Her gun de konusmuyoruz bi kac günde bi mesaj atıyo.
Tekrar barismak istiyorum ama o bana gelsin o barismayi istesin benden ayrildigina pisman olsun istiyorum.
Nasil konusmaliyim neler demeliyim sizce?

Biz ayrıldık artık konuşmayalım de bir daha yazdığında. Böyle olunca unutmam, alışmam,yeni bir düzen kurmam zor oluyor de. Ve mesajlarına bir daha cevap verme. Senin onu unutabileceğini hatta yeni birini bile bulabileceğini düşünsün..böyle iki günde sizi yoklayıp unutmadığınızı görünce sanmam ki dönsün..yanlış yapıyorsunuz...

Ayrıldınız ve arkadaş mı kaldınız şimdi?eski sevgiliden arkadaş olmaz bana göre belki ayrılık üzdü mutsuzum aglamak istiyorum onunda haberi olacak.sizin ne durumda oldugunuzu takip ediyor şimdi sorsan yazık destek oluyorum der.bence acilen bu durumu sonlandırıp gizemli olun merak etsin en azından.olacagı varsa en azından özledigini hissetme fırsatı dogar.

İletişimi kes ,seni sessize almış resmen titreşim modunda kendi kendine kalmışsın artık ona ne karışabiliyor ne başının Eti'ni yiyorsun..tam istediği şey.istrdiği zaman senden haber alsın yeter.sende istediğini çok güzel sunmuşsun .
Ayrıysanız yazmayın ayrıldık dolayısıyla yazacak bişey yok diyin

Biraz kendini ağırdan sat hemen her mesajında yumuşama . Özlediğini asla belli etme mesajlarına Kısa cevap ver ve arada bir mesajına cevap verme . 3 kere yaziyorsa 1 kere sen yazıyorsan . 6 kere yazsın sen sakin yazma sadece 6 kere yazdıktan sonra 1 mesajına kısa ve öz cevap ver.. ve önüme bakmak istiyorum sinyalleri ver . Yani yeni hayat kurmak istediğini anlasin . Öyle olunca meraklanır ve oda geri dönmek için başka şekilde hareket eder

Haklısınız aslında ama kalbime soz geciremiyorum iste o mesaj attiginda telefona atliyorim resmen. Anlamasin diye bi saat sonra falan cevap atiyorum. Konusurken cok normal olmaya calsiyorum onu ozledigimi ya da uzgun olduğumu falan belli etmiyorum aslnda ama. Bi daha yazdığında artık ayrıldığımızı kendi hayatıma bakmak istediğimi söyleyeceğim. Umarim tamamen ters tepmez :KK14:

Geri dönse de mutlu olamazsınız ki. Adam istemiyormuş bunu kendi ağzıyla söylemiş, o "zaman ver" olayı da ayak. Onun meali: "Ben bir şöyle etrafa bakayım, sevgililiğin sorumluluğu kısıtlaması olmadan rahat rahat flörtleşeyim gezip tozayım, birini bulamazsam sana geri dönerim" Arada da sizi yokluyor ki siz de kaçmayın bir yere, yedekte tutuyor yani. Ben bu mantıkta birinin geri dönmesini istemem, geri dönerse bilin ki başka birini bulamadığı için.

Back
X