- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
........................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence gurur yapma eger imkanın varsa git gör daha sonra keşke demekten iyidir.senin yerinde olsam bian bile düşünmem..:))
:))ciddi misin.hayatımda hiç böyle uç bişey yapmadım.ailemden gizli bi şey yapmak da istemiyorum ama onu görmeliyim mutlaka
:))ciddi misin.hayatımda hiç böyle uç bişey yapmadım.ailemden gizli bi şey yapmak da istemiyorum ama onu görmeliyim mutlaka
yok canm kamerada falan gördüm sürekli ama ben canlı görmkten bahsediyorum.ne kadar görüntülü konuşma olsada canlısının yerini tutmuyonasıl yaniii, 4 sene boyunca hiç mi görmedin? peki fotoğraflarını gördün mü ve msn den kamera karşısında konuştunuz mu hiç?
gördüm canım kamerada faln.ne gerek var demişsin de az değil 4 sene geçirdim onunla yanında olmasamda genel olarak hayatında ne olup bitti biliyorum.merak ediyorum işte bi kere olsun görüşmemiz gerekiyo gibi geliyo bunca zamanın hatrına.yoksa hep acaba kalıcak aklımdaböyle bi şey yaşamadığım için bilemiyorum ama bence gitme zaten bitirmişsinki ne gerek var gitmene.hem masıl oldu hiç görmedin mi gerçekten yüzünü resmini msn de falan?
yaptın mııı:)anlatsana biraz seninki nasıl olduewet çok ciddiyim ben yaptım iyikide yapmışım...keşke demekten dah iyi..:))