onu görmeden bu iş bitmiycek gibi...

bence gurur yapma eger imkanın varsa git gör daha sonra keşke demekten iyidir.senin yerinde olsam bian bile düşünmem..:))

bencede git gör canım... belkide hiç görmediğin için içinde bir merak vardı o yüzden atamıyorsun.. herşey gördükten sonra belli olur.. gördükten sonrada baktın hala aynı hislerin o zaman gerçek aşktır işte.. git gör.. keşke dememek için
:34:

nasıl yaniii, 4 sene boyunca hiç mi görmedin? peki fotoğraflarını gördün mü ve msn den kamera karşısında konuştunuz mu hiç?

böyle bi şey yaşamadığım için bilemiyorum ama bence gitme zaten bitirmişsinki ne gerek var gitmene.hem masıl oldu hiç görmedin mi gerçekten yüzünü resmini msn de falan?

nasıl yaniii, 4 sene boyunca hiç mi görmedin? peki fotoğraflarını gördün mü ve msn den kamera karşısında konuştunuz mu hiç?
yok canm kamerada falan gördüm sürekli ama ben canlı görmkten bahsediyorum.ne kadar görüntülü konuşma olsada canlısının yerini tutmuyo

böyle bi şey yaşamadığım için bilemiyorum ama bence gitme zaten bitirmişsinki ne gerek var gitmene.hem masıl oldu hiç görmedin mi gerçekten yüzünü resmini msn de falan?
gördüm canım kamerada faln.ne gerek var demişsin de az değil 4 sene geçirdim onunla yanında olmasamda genel olarak hayatında ne olup bitti biliyorum.merak ediyorum işte bi kere olsun görüşmemiz gerekiyo gibi geliyo bunca zamanın hatrına.yoksa hep acaba kalıcak aklımda

ewet çok ciddiyim ben yaptım iyikide yapmışım...keşke demekten dah iyi..:))
yaptın mııı:)anlatsana biraz seninki nasıl oldu

çok uzun hikaye ama git gör ölene kadar emin ol aklından çıkmaz.belki ona karşı duyguların degişir zamanla ama içindeki merak hiç gitmez.ben senin yerinde olsam bi dk bile durmam karar senin yinede.(buarada ewet ben gittim iyikide gitmişim şimdi hayatımda çok dürüst ve güvenilir biri var..:))

Benimde vardi internetten konustugum biri. 2007 den 2011 e kadar her allahin gunu saatlerce konusuyorduk. Tek fark, arkadasligimiz internetten ilerlemisti ama ben onunla yuzyuze tanismistim. 2007 de 16 yasindaydim. Vucudum hala gelisiyordu yani. Onu yuzyuze gorunce oyle dikkatimi cekicek olumsuz bisey yoktu :D Zaten bizim konusmalarimiz arkadascaydi o daha fazlasini istese bile. Ben onu diger turlu hic gormedim ki onunla konusurken sevgilim de vardi zaten. Ama cok sevdik birbirimizi, herseyimizi anlattik konustuk vs. sonra 2011 de istanbula giderken hadi goruselim dedik. Gorustugum zaman dedim ki "iyi ki de yalnizca arkadas olarak konusmusum bunca zaman!!!" :37: ne giyim tarzi, ne yuruyusu pek hosuma gitmedi. Herseyden de otesi benim o seneler icinde boyum uzamisti!! ben ondan artik uzundum :52: Ve hazin son :52: eger o da benimle yalnizca ark olarak gorusmeye gonullu olsaydi o zaman hala konusurduk. ama fazlasini istedi ve bizim olay da boylelikle bitti :27:

Yani gorunce sende de bir soguma olabilir :37:

Bir kere birbirinize hakaret etmeniz çok yanlış olmuş.
Hakaret ettin mi o iş artık laçkalaşmıştır, ipler yavaştan kopmaya başlamıştır diyebiliriz.

Ama sana şunu söyleyebilirim gönül rahatlığıyla; git ve gör. Gurur falan hikaye bu mevzu için.
Eğer görmezsen hep içinde kalacak. Kafanda soru işaretleri olacak ve belki de başka biriyle bir başlangıç yapmışken aklına esecek ve yine merak içinde olacaksın. . . Yani bundan sonra yaşayacağın ilişkilerini bile kötü etkileyebilecek bir şey bu.

Ne demişler ; umut kalacağına , emek kalsın.

Sen onu görme olayını onun için değil, kendin için yapacaksın. Kendini rahatlatacaksın.
Bu durumda gurur olmaz. Mutlaka görmen lazım, mutlaka.

Canım sana yemin ederim aynı benim hikayemi anlatmışsın sanki :) ayy okurken baya heyecanlandım :):)
Bende 2010'da tanıştım sevdiğimle, biz başından beri telde görüşüyoruz yani tam olarak netten değil :) ama numaralarımızı netten değiştik. Birgün facebook'da bakınıyordum, benimki bana ark. isteği yollamış. Beni de o an şeytan dürttü ve daha kimsin diye sormadan numarasını istedim :D niye mi? Geyiğine, biraz sohbet ederiz diye hem yakışıklı da benim bebişim :16: İşte hergün konuşa konuşa Ona karşı bişeyler hissettiğimi farkettim. Emin olmak için de buluşmaya karar verdik :) Varya buluşma noktasına doğru yürürken bile heyecandan geberecektim sanki :D veee onu karşımda ilk gördüğüm an dünyadaki bütünn erkekler benim için ölmüştü. "Ya o ya hiçkimse" dedim kendi kendime sadece. Buluştuktan 2 ay sonra askere gitti, ve bütün sorunlar orda başladı..taa ki bugüne kadar. Bana ilk baştaki gibi ilgi göstermiyor, "Herşeyimsin sen benim, ölürüm Sana" diyen adam yaklaşık 1 senedir bunu söylemiyor bana :( söylediği en fazla "seni çok seviyorum" onu da yarım ağızla, her akşam yatmadan önce, rutin haline geldi yani. O kaçıyor ben kovalıyorum deli gibi, ağlıyorum sızlıyorum. Onun kadar sert ve vefasız olamıyorum :(
Çok taviz verdim, kendimi ezik hissediyorum resmen, ağırdan satamıyorum kendimi çok istediğim halde :(
Nereye kadar gidecek artık Allah bilir...

Yani demek istediğim arkadaşım, onu ilk gördüğün an hayatın değişecek. Adım gibi eminim ki senin durumuna bir son verme işi yalan olacak, çünkü ona daha çoook bağlanacaksın!!! Hele sana sarıldığı an eriyip gideceksin..

Bence iyi düşün canım :D

Back
X