Onu hiç bulamayacağım gibi geliyor

Ecemnaz34

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
34
8
1
32
Merhaba kızlar . Daha önceki konumda cinselliğe dayalı bir birlikteliğimden bahsetmiştim . Ben seviyordum karşı taraf istemiyordu . Sonuç olarak bu iş bitti . Üstelik birkaç kez bitti . Yani tekrar tekrar konuşuldu . Ve inanılmaz çirkin cümlelerle birbirimizin hassas noktalarından vurarak konuşmayı kestik .İçimde inanılmaz bir boşluk var . hem seni seven hem de senin sevdiğin birini bulmanın mucize olduğunu düşünmeye başladım . Çünkü bu süreçte beni isteyen kimseye ısınamamış benim istediğimde beni istememişti . Bazılarınız cinsellik yaşadığım için bu adamın istediğini aldığını evlenmeyeceğini söylemiştiniz . Ama çevremde bunu yaşayıp yaşadıkları adamlarla evlenen çok arkadasım var . Neden onlar kadar şanslı değilim ? Neden bazılarımız sevilmiyor , mutlu bir ilişki yuva kuramıyor . zorlu bir ilişkiden sonra o insanı nasıl buldunuz ? Umudumu kaybediyorum oysa hep ne düşürseniz onu çekeriz diyorlar bu umutsuzlukla onu bulabilir miyim ?

Merhaba kızlar . Daha önceki konumda cinselliğe dayalı bir birlikteliğimden bahsetmiştim . Ben seviyordum karşı taraf istemiyordu . Sonuç olarak bu iş bitti . Üstelik birkaç kez bitti . Yani tekrar tekrar konuşuldu . Ve inanılmaz çirkin cümlelerle birbirimizin hassas noktalarından vurarak konuşmayı kestik .İçimde inanılmaz bir boşluk var . hem seni seven hem de senin sevdiğin birini bulmanın mucize olduğunu düşünmeye başladım . Çünkü bu süreçte beni isteyen kimseye ısınamamış benim istediğimde beni istememişti . Bazılarınız cinsellik yaşadığım için bu adamın istediğini aldığını evlenmeyeceğini söylemiştiniz . Ama çevremde bunu yaşayıp yaşadıkları adamlarla evlenen çok arkadasım var . Neden onlar kadar şanslı değilim ? Neden bazılarımız sevilmiyor , mutlu bir ilişki yuva kuramıyor . zorlu bir ilişkiden sonra o insanı nasıl buldunuz ? Umudumu kaybediyorum oysa hep ne düşürseniz onu çekeriz diyorlar bu umutsuzlukla onu bulabilir miyim ?

Bencede cinsellikle alakası Yok adamın karakteri. Birşey yaşamasaydınızda olmazmış kendinizi suçlamayın herkesin özür iradesi bedeni kendine saklı

malesef herkesin bir sorunu var, sani olmak mecburiyetindeymiş gibi. hikayeyi bilmiyorum, o adam senden alacağını alıp gitmiş olabilir, böyle şerefsiz çok ama olmaya da bilir. devir değişiyor, ben etrafımda bakire arayan erkek neredeyse hiç görmüyorum artık, çoğu arkadaşım da öyle değildi.

Zorlu ve acılı bir ilişkiden sonra aşkın tek kriter olmadığını anladım.sırılsıklam aşık olmayı değil değerli hissedecek kadar saygı görmeyi ve saygı göstermeyi,hayatımı emanet edecek kadar güvenmeyi ve güvenilmeyi,kollarında "sinek ısırığı" için bile aglasam beni sakinleştirip gülümsememe sebep olacak kadar ciddiye alınmayı ve ciddiye almayı kriter olarak belirledim. Deliler gibi aşık olmadan,akıllıca severek evlendim. Ama şu an deliler gibi aşığım; mantığıma da biricik kocama da..

Size daha iyisini dilerim :KK19:

Hatırladım konunuzu. Sizinle görüşen ama evlilik istemediğini düşünen biriydi. Siz de ille sevsin diye takıntı yapmıştınız. Aslında bu şekilde biteceği belliydi. Sizin için hayırlısı olmuş.
Size değer verecek biri çıkacaktır. Ama o kişiyi de bekleyerek geçirmeyin ömrünüzü. Siz yolunuza devam edin, vakti gelince hayat zaten gerekeni yapar.

İyi de illa karşı cins tarafından sevilmek zorunda değilsiniz siz kendinizi sevin yeter elalemin sevgisine ne hacet

Birlikte olduğun kişi ile evlenmek zorunda değilsin. Seni sevmeyen biri için kendini bu kadar paralaman kendine ihanettir. Karşındakini göğe çıkartıp kendini değersizleştirme. Eğer kendi değerinin farkına varırsan sen seversin karşındakinin sevmesini beklemezsin. Çünkü o senden üstün değil. Lütfen biz kadınlar çok güzeliz ve yetenekliyiz kendini değersizleştirme. Seçilmeyi bekleme sen seç sen sev.

Back
X