kızlar ben de yeni katıldım bo foruma lütfen derdime bir çare olun.benim bi sorunlu bi sorunsuz devam edip gelen 5 yıllık bir birlikteliyim vardı.1 yılıdr çok kötüyüz en son aramız baya açıldı baya uzak kaldık.bi türlüde tam kopamadık.ara ara görüştük o benden haber aldı ben ondan.araya başka kızları soktuğundanda süpheleniyodum ama kanıtlayamıyodum.en son bunun başka bi kızla çıktığını öğrendim.aradım bana itiraf edemedi.çok üstüne gidincede söyleyip üzmek istemem seni dedi....yani bi nevi var demek istedi...kızlar ben napayım.onu kaybetmek istemiyorum.ama o bana çok kızgın kızdıracak bişede yapmadım ama ilişkide hep dediğim dedik bir insandım güya onlara artık dayanamıyomuş bıkmışmış bneden soğumuşmuş istemiyomuş beni.ben ne yapayım.onu nasıl döndürebilirim kendime..bazen diyorumki döndürecek bişe yok ara kızın varlığını öğrendiğini söyle ama nasıl yapsamki bunu içine dert olsa.ağlayıp da kapatsammı yoksa çok sert mi konuşsam.yada hiç kızın varlığı yada yokluğunun üzerine düşmesemde onu kendime döndürmeyemi çalışsammmm ne yapayım kızlarrr