onu nasıl döndürebilirim kendime:((

robines

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
7
0
0
Eskişehir
kızlar ben de yeni katıldım bo foruma lütfen derdime bir çare olun.benim bi sorunlu bi sorunsuz devam edip gelen 5 yıllık bir birlikteliyim vardı.1 yılıdr çok kötüyüz en son aramız baya açıldı baya uzak kaldık.bi türlüde tam kopamadık.ara ara görüştük o benden haber aldı ben ondan.araya başka kızları soktuğundanda süpheleniyodum ama kanıtlayamıyodum.en son bunun başka bi kızla çıktığını öğrendim.aradım bana itiraf edemedi.çok üstüne gidincede söyleyip üzmek istemem seni dedi....yani bi nevi var demek istedi...kızlar ben napayım.onu kaybetmek istemiyorum.ama o bana çok kızgın kızdıracak bişede yapmadım ama ilişkide hep dediğim dedik bir insandım güya onlara artık dayanamıyomuş bıkmışmış bneden soğumuşmuş istemiyomuş beni.ben ne yapayım.onu nasıl döndürebilirim kendime..bazen diyorumki döndürecek bişe yok ara kızın varlığını öğrendiğini söyle ama nasıl yapsamki bunu içine dert olsa.ağlayıp da kapatsammı yoksa çok sert mi konuşsam.yada hiç kızın varlığı yada yokluğunun üzerine düşmesemde onu kendime döndürmeyemi çalışsammmm ne yapayım kızlarrr

cnm yeniden bi birliktelik başlasa bile aklında hep şüphe olcak... evet 5 yılı silip atmak zor ama emin ol şüpheyle ilişki yaşarsan daha zor olur ... yaşın kaç bilmiyorum ama mantıklı duygusal davranıyosun ...bnce denenmiş denenmez derim sonuçta herşey yolunda gtseydi 5 senelik ilşkisine başkasını karıştrmazdı... hayatına farklı bi yön ver derim hayatım...

yapabileceğin en doğru şey umursamamak, arayıp sormamak. sana kesin bişi demeden böyle bişi yapıyorsa ne bekliyorsunki zaten? sen arama sorma o ararsa öğrendiğini ve seni aramaması gerektiğini söyle. ha pişman oldu dönmek istiyorsa o kızdan da özür dilet aslında ben onu seviyordum, aklım karışıktı ondan senle bişiye başladım dedirt. şahsen benim eski sevgili dönse bunu yaptırmayı düşünüyorum eğer affedersem diye sanmıyorum ama büyük konuşmak istemiyorum.

umursamamam onun işine gelir.sevgilisine daha çok bağlanır daha çok rahat ederler.nasılsa rahatsız eden biri yok onu...arayıp araları bozulsun gelsin bana sonrada defolsun gitsin istiyorum:((((

Başkası varsa neden onu döndürmek istiyorsun ki?seni hala seviyor olsa başkası ile görüşür müydü sence ?

canım adam başkasıyla çıkıyomuş madem salla gitsin ya ne umursuyosun bırak onun 5 yılınıza hatırı yoksa takma

Hayatina baska birini aldiysa zaten birlikteliginize suphe ile yaklasmalisin o secimini yapmis ve bence ona zarar vermek adina yapacagin hersey seni daha da yorar hirpalar. Senden Baska biriyle de olabilecegini dusunmeye bir erkek o kiz olmasa da baskasiyla da yasar yasayacagini. Bence kendine yeni bir sayfa acmalisin:)

kızlar kaybetmek istemiyorum..nasıl olurki başkasıyla benim yerime nasıl koyarki güya beni çok seviyordu.herkes onun bana olan aşkını konuşurdu:((

5 yıldan sonra araya başkaları girmişse bu ilişki bitmiş demektir.bence geri döndürmeye filan çalışmayın.siz de onu unutmaya çalışın

kesinlikle arama sorma o ararsa söyle bildiklerini umursamıyormuş gibi yap ve kapat. senin için doğru insansa pişman olur ve döner ama kesinlikle sen üzerine düşme.

Çok zor canım ama en iyisi umursamamak, aramamak, sormamak başkada yapacak bişeyin yok..
Sen onun gözünde kendi değerini beliryemezsin , onun sana ne kadar değer verdiğini ve sevdiğini görmek için beklemekten başka çaren yok, üzgünümm..

sen onun yaptığını yapsan o sana ne tepki verirdi?benimde 5 yıllık bir ilişkim var ve büyük konuşmayım aynı şey benim başıma gelse bırakırdım(Allah korusun) ayrıca ben erkek arkadaşımı tarifsiz seviyorum onsuz ömür geçmez gibi geliyor,düşün buna rağmen ayrılırdım...ihanet kabul edilmez bir şey...çünkü şüphe insanı yiyip bitirir,yakar,mahveder.zaten seni sevse başka kızlara ne ihtiyacı olsun.içinde biriktirme direk şüphelerin varsa sor bence.diyelim devam ettiniz ilişkiye için rahat etmez hep diken üzerinde olursun ömrün acabalarla geçer,aldatmasa bile şüphelenmişsindir bir kere...uzun lafın kısası içini rahat ettirmek için açık açık konuş içinde şüpheye yer bırakma...sonra sen zararlı çıkarsın,daha beter acı çekersin.

iyide beni artık istemiyorki.sorsam evet var diyecek sonra napcam peki.var derse ne tepki vereyim ben????şimdi diyeceksinizki seni istemeyeni iye istiyorsun ama kızlar o benim ilkim 5yıldır ona çok bağlandım çok seviyorum..üstelik malesefki farklı şehirlerdeyiz yanyana olsaydık farklı olurdu belki

iyide beni artık istemiyorki.sorsam evet var diyecek sonra napcam peki.var derse ne tepki vereyim ben????şimdi diyeceksinizki seni istemeyeni iye istiyorsun ama kızlar o benim ilkim 5yıldır ona çok bağlandım çok seviyorum..üstelik malesefki farklı şehirlerdeyiz yanyana olsaydık farklı olurdu belki

canım 1 yıl görüşmedik diyorsun yani hiç mi görüşmediniz ?bağları senden kopmuşmu kopmamış mı anlayamadım ben.1 yıl sadece birileri aracılığıyla ordan burdan haberini aldıysan demek ki bitirmiş o..

canım 1 yıl görüşmedik diyorsun yani hiç mi görüşmediniz ?bağları senden kopmuşmu kopmamış mı anlayamadım ben.1 yıl sadece birileri aracılığıyla ordan burdan haberini aldıysan demek ki bitirmiş o..

canım yok bir yıl içinde ara ra majlaştık ara ara konuştuk.bazende haber aldık sadece

seni isteiyorsa sende isteme canım ya ne bu böyle .erkekler elde edene kadar peşide koşar sonra vın yani .bu karektersizlere haddini bildirmek gerek .allaha havale et .düzgün biri çıkar karşına buna inan .bunlar allahından bulsunlar.

canım yok bir yıl içinde ara ra majlaştık ara ara konuştuk.bazende haber aldık sadece

sevgili gibi mi yani ben tam anlayamadım onun hayatında biri var hem de senle de devam ediyo öyle mi.yoksa sen mi devam ettiğini sanıyorsun..
bence ondan hayır gelmez gibi duruyor ama belli de olmaz tilkinin döneceği yer meselesi de var :)

seni isteiyorsa sende isteme canım ya ne bu böyle .erkekler elde edene kadar peşide koşar sonra vın yani .bu karektersizlere haddini bildirmek gerek .allaha havale et .düzgün biri çıkar karşına buna inan .bunlar allahından bulsunlar.

canım ama ben onu seviyorum gerçekten onu başkasına bırakmak istemiyorumm malesefki o beni istemiyorken istiyorum ben onu:(((ve napabilirim bilmiyorum.

sevgili gibi mi yani ben tam anlayamadım onun hayatında biri var hem de senle de devam ediyo öyle mi.yoksa sen mi devam ettiğini sanıyorsun..
bence ondan hayır gelmez gibi duruyor ama belli de olmaz tilkinin döneceği yer meselesi de var :)

canım konumu baştan oku istersen ben biz bununla 5yıldır beraberiz.1yıl aramız baya bozuldu hemde ayrı kaldık.bu sürede birileriyle olduğundan şüpheleniyodum ama emin olamıyordum.şimdi tam olarak emin olmasamda galiba biriyle başlamış ilişkiye.ben onu seviyorum ve geri istiyorum....

canım ama ben onu seviyorum gerçekten onu başkasına bırakmak istemiyorumm malesefki o beni istemiyorken istiyorum ben onu:(((ve napabilirim bilmiyorum.

canım konumu baştan oku istersen ben biz bununla 5yıldır beraberiz.1yıl aramız baya bozuldu hemde ayrı kaldık.bu sürede birileriyle olduğundan şüpheleniyodum ama emin olamıyordum.şimdi tam olarak emin olmasamda galiba biriyle başlamış ilişkiye.ben onu seviyorum ve geri istiyorum....

"kızlar ben de yeni katıldım bo foruma lütfen derdime bir çare olun.benim bi sorunlu bi sorunsuz devam edip gelen 5 yıllık bir birlikteliyim vardı.1 yılıdr çok kötüyüz en son aramız baya açıldı baya uzak kaldık.bi türlüde tam kopamadık.ara ara görüştük o benden haber aldı ben ondan.araya başka kızları soktuğundanda süpheleniyodum ama kanıtlayamıyodum.en son bunun başka bi kızla çıktığını öğrendim.aradım bana itiraf edemedi.çok üstüne gidincede söyleyip üzmek istemem seni dedi....yani bi nevi var demek istedi...kızlar ben napayım.onu kaybetmek istemiyorum.ama o bana çok kızgın kızdıracak bişede yapmadım ama ilişkide hep dediğim dedik bir insandım güya onlara artık dayanamıyomuş bıkmışmış bneden soğumuşmuş istemiyomuş beni.ben ne yapayım.onu nasıl döndürebilirim kendime..bazen diyorumki döndürecek bişe yok ara kızın varlığını öğrendiğini söyle ama nasıl yapsamki bunu içine dert olsa.ağlayıp da kapatsammı yoksa çok sert mi konuşsam.yada hiç kızın varlığı yada yokluğunun üzerine düşmesemde onu kendime döndürmeyemi çalışsammmm ne yapayım kızlarrr"

canım okudum ama sen yazdıklarını bi daha oku istersen hayatında biri olduğunu öğrendim diyosun seni üzmek istemediği için söylemediğini söylüyorsun sonra da şüpheleniyorum diyosun daha neden tam emin deilsin ki madem öğrenmişssin ben m yanlış okuyorum,anlıyorum.. ifadelerin bi net, bi değil :)

Back
X