• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu ok zlyorum

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Yardim edin kizlar cok kotuyum :çok üzgünüm:[B]Ben sevgilimden yeni ayrildim kendi istegimle.. Yani artik ona karsi o buyuk ask bitmis gibiydi o yuzden bnde ona da haksizlik etmek istemedim kandirmak istemedim ve ayrildim...2 senelik bi iliskiydi ayrilirken tabiki cnm yanid sonucta cok sey paylasmistik.
Ayrildiktan sonra bi kac gun bsy olmamis gbi hayatima devam ettim acikcasi onu cok ozlemedimde.. ama simdi 1 hafta gecti ve onu cok ozluorum, Her sarkida ona agliorum... Anilar yasanilan hatiralar hic pesimi birakmio, mutsuzum yani

Acaba normalmi bu, yani gecermi ? yoksa onu seviomuyum hala... [/B]

canım bence içindeki aşk bitmiş olsaydı canını yakmazdı bu kadar.uzun süreli her ilşkide belli dönemlerde sıkılmalar olur sanırım sende o dönemdeydin.tekrar tekrar düşün canım doğru olan kararı ver kendine de sevdiğinede eziyet etme.

Normal...
Geçecek elbet..gamyoncuiremsu

Yardim edin kizlar cok kotuyum :çok üzgünüm:[B]Ben sevgilimden yeni ayrildim kendi istegimle.. Yani artik ona karsi o buyuk ask bitmis gibiydi o yuzden bnde ona da haksizlik etmek istemedim kandirmak istemedim ve ayrildim...2 senelik bi iliskiydi ayrilirken tabiki cnm yanid sonucta cok sey paylasmistik.
Ayrildiktan sonra bi kac gun bsy olmamis gbi hayatima devam ettim acikcasi onu cok ozlemedimde.. ama simdi 1 hafta gecti ve onu cok ozluorum, Her sarkida ona agliorum... Anilar yasanilan hatiralar hic pesimi birakmio, mutsuzum yani

:delphin:
1 hafta sonra oyalacak birşey bulamadın kafandaki boşluğu dolduracak birşey aradın.. o da terk ettiğin sevgilindi galiba sengözlerimebaksanab

sevmiyorsun :delphin:

sevsen terk etmezdin

seninki 2 yıllık hevesmiş şakkıdı

geçerde hep diyorum
tekme atılan değil.
tekme atan acı çekiyor diye...
unutacaksın ...daha doğrusu madem sen ayrıldın unutmaya mecbursun...

ltf agir konusmayin.. 2 yillik heves olurmu koskoca 2 yil sevmedimde bosuna mi cirpindim okdr...
simdi diceksin ee okdr seviodunda niye ayrildin madem..cunku devam ettikce dha cok cikmaza giriodu ve yipranmisti artik bu ask bitmesi gerekiodu ilerde bizi dha cok yaralamamasi icin...

hala sevip sevmediğinizi sizden iyi kimse bılemez..
sorunuza kendiniz cevap vermelisiniz bence..

ayrıca niçin ayrıldınız?
ciddi sorunlarınız vardı da ayrılmanız mı gerekiyorsu yoksa heyecan bitti,aşk bitti mi dediniz..
orayı anlamadım ben..
aşılmaz sorunlar varsa doğru bir karar vermişsiniz
ikinci şık diyorsanız.. tekrar geri dönmenin yollarına bakın bence..

Olması gerekeni yaşıyorsunuz.. Uzun ilişki biter.. ılk zamanlar hayat gayet güzeldir.. Gezilir tozulur, yapılamayanların acısı çıkarılır.. Ohh bekarlık sultanlıkmış denir.. Sonra eksik bir şeyler olduğu fark edilir.. Bu yaşadığınız olması gereken süreç.. Asıl önemli olan bu süreçten sonraki tavrınız.. Yani bunu çekeceksiniz.. Acıyı yaşayacaksınız.. Sonrasında arayıp sormaya başlarsanız, evet seviyorsunuz ve unutamıyorsunuz.. Ama ne kadar isteseniz de aramazsanız o zaman tamamen bitmiştir..

ltf agir konusmayin.. 2 yillik heves olurmu koskoca 2 yil sevmedimde bosuna mi cirpindim okdr...
simdi diceksin ee okdr seviodunda niye ayrildin madem..cunku devam ettikce dha cok cikmaza giriodu ve yipranmisti artik bu ask bitmesi gerekiodu ilerde bizi dha cok yaralamamasi icin...

zamanla herşey yıpranır bu bir gerçek...

ömrün boyunca her aşkı bitirecek misin peki?

bu mantıkta isen ömrünün sonuna kadar kaç kişiyi yıpratacaksın şakkıdı

gecmes sanıodum bende zamanında öle bi geciouki hemde hiçbişi hissetmiosun bi zaman sonraa mutlu mesut yasıosun ama bi süre acıosun tabiki ama dönme bittiyse kısır döngüye dönüştürmee bak hayatına mutlu mesut

Anlamadığım şey şu; Bu çocuğun kötü bir huyumu vardı? Ortak noktanız mı yoktu?
En önemlisi seni anlayamıyor muydu? Sorumsuz muydu?? yani bunlardan birinin cevabı hayırsa tamam ok. güzel kardeşim sen daha iyi bilirsin bu senin hayatın..
Ancak ''heyecan bitti'' kelimeleri o kadar basit geliyorki bana...Heyecan kendi kendine başlamadığı gibi kendiliğinden de bitmez..Siz bitirirsiniz..Allah aşkına yarın bir gün evlendin heyecan bitti hadi gel boşanalım mı diyeceksin???İllaki monotonlaşır ya da bir bakarsın ilk günki gibi heyecanlanır ilşkinin boyutunu ölçemezsin ki..Yani evrim değiştirir gibi hayatımızda hep birşeyler olacak..yeterki biz heyecanımızı hep sevdiğimizde arayalım....
Şimdi ayrıldın üzgünsün..Demekkiii ayrılacağını düşünerek doğru düşündüğünü sanmıssın.
İnsan hayatında kaçkez sevebilirki???? Lütfen ne sevgimizi nede heyecanımızı böylesine bir sebepler için tüketmeyelim:enbuyukkk:

canim ya cok iyi anliyorum seni
bence dogru olani yapmisin biseyler hissetmiyosan uzatman anlamsiz olurdu
simdiki ozleminde aliskanliktan olabilir 2yil kisa bi sure diil onsuz kalinca boslukta hissettin belki
ama zamanla gecer buda cok uzme kendini yeniden deneseniz tekrar ayni sonuc olur bencefisfisfis

galiba sen içindeki aşkın bittiğini sanmışsın bitmiş olsa niye özleyesin ki
bitmemiş demekki araya özlem girince daha iyi anlamış oldun bunu
barışma gibi bi ihtimaliniz yok mu peki ?

neler geçip gidiyor bunuda atlatacaksın:teselli:

Arkadaslar , tekrar birlikteyiz... Ve cok mutluyum ins boyle devam eder :) Yorumlariniz icin hepinize coook tesekkur ediorum...

hayy mşlhh =) ii barışmanıza sevindim senmi aradın o mu??? valla bizde ayrıldık 11 gün oldu kimsede ses seda yok bitti bizimki :emir_bebek:

cnm biz aslinda seve seve ayrilmistik... Bizde ayrilali nerdeyse 2 hafta olcakti. Sonra birgun msnde karsilastik.. Nasilsin iyimisin fln derken konu cok ozledim sensiz olamamlara dondu aglamalar sizlamalar ve baristik iste :)
Eger karsindaki insan buna degiosa sende savas onun icin seni sevdiginden eminsen gurur yapma...

Back
X