onu özledim mi ?

nur_is

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
6
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar!!!
Aranıza yeni katıldım.İçinden çıkamadığım bir konu var.Ancak sizden yardım alabilirim diye düşündüm.
Benim yaklaşık 8 ay süren bir ilişkim oldu.Daha önce kendisi Kanada'da dil eğitimi alıyordu.İstanbul'a dönünce de ilişkimiz tam anlamıyla başlamıştı.Ama döner dönmez sürekli geri dönmek istediğine dair şeyler söylüyordu.Bunun yanında bana ters gelen hareketleri de oldu ve ilişkimi bitirmiştim.Bunu söylemem ne kadar doğru olucak bilmiyorum ama galiba biraz da dış görünüşe de önem veriyorum çünkü çok kiloluydu :( Ona sürekli kilo ver dememe rağmen karşıma kilo alıp geliyordu.Belki de fevrî davrandım bilemiyorum.
Yani sonuç olarak ondan Şubat ayı gibi ayrıldım.Ama hala aklımdan çıkmıyor.Hala internetten falan onu takip etmeye çalışıyorum.Kendimi,telefonumdan onun resimlerine bakmaktan alıkoyamıyorum.Onu özledim mi onu da bilmiyorum.Boşlukta olduğum için mi yoksa asıl özlediğim onun bana karşı olan ilgisi mi?Karmaşık durumdayım...

Herkes az çok dış görünüşe önem verir.
Ama sen sadece dış görünüşünü beğenmediğin için ayrılıyorsan yeterince sevmiyorsun demektir.
Hayatına kaldığın yerden devam et :) İnşallah gönlüne göre verir Allah :)

Evet herkes dis gorunuse onem veriyor haklisin.Ama benim acimdan sorun sirf o degildi iste.ama su an gercekten duygularimi anlayamiyorum hep aklima geliyo ister istemez.bir yere gitsem keske yanimda olsaydi diyorum mesela.

Back
X