Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman ayrılıp barışma durumu oluyorsa bu kez de büyük ihtimal barışırsın.
Ama bir daha onunla konuşmayacağına yemin edip sustuğuna göre ortada büyük bir problem olmalı.
Eğer çözülemeyecek bir şeyse bu ve seni hep üzecekse; kararlılığını devam ettirmeni tavsiye ederim görüşmeme konusunda. Onu özlemeni de anlarım ama zamanla geçip gidiyor o özlemeler.
Sürekli ayrıl barış olunca laçkalaşıyor ilişkiler.
Söyledin mi nihayetinde?
böyle ilişki olmazki ama hem ayrıl hem özle...çok seviyorsan ya adam gibi geçinin yada çoçukluk yapmayın uğraşmayın birbirinizle ayrılın gitsin.yazık yani okadar emeğe geçen zamana bence canım.hayırlısı olsun hakkında ama canının çok yandığı belli üzme kendini bi sonuca bağlayın nihayetinde böyle kendini tüketirsin.
arkadaşlar ben eşimin nick i le girdim sizin fikirlerinize ihtiyacım var nedendir bilmiyorum ama eşime hep soguk biriyim bir türlü ısınamıyorum cinsel hayatımız berbat lütfen akıl verin ne yapmam lazım
arkadaşlar ben eşimin nick i le girdim sizin fikirlerinize ihtiyacım var nedendir bilmiyorum ama eşime hep soguk biriyim bir türlü ısınamıyorum cinsel hayatımız berbat lütfen akıl verin ne yapmam lazım
Ya öğrenir de beni terk ederse'yi
saol canım inanki uğraşıyorum ama ufacık bi sorunu büyütüyor ağır sözler ediyor benimde damarıma basıyo sonrada böyle ayrılıyoruz işte tam hayatımdan çıkarıyorum tekrar giriyo eğer aynı şehirde aynı ortamda olsaydık bu kadar takmazdım özlemezdim ama onu çok merak ediyorum![]()
hayır ortada büyük bi problem yok öfkelenince yemin ettim ben konuşamam oda çok gururlu ben konuşmazsam konuşmaz farklı şehirlerdeyiz hiç göremiyorum onu görsem acım hafifler![]()
benimde ilişkim var canım 2 yıllık o istanbulda ben ankarada...anlıyorum seni.yazmışsın zaten diğer yorumda içim acıdı okuyuncazor tabi ilk başlarda.bizde öyleydik ama alışınca iyi tanıyınca birbirimizi geçti tartışmalar çok şükür.şimdi çok iyiyiz.
dinleyin birbirinizi yoksa olmaz canım böyle ayrıl barış.aşkta gurur olmaz seviyorsanız gerçekten o nedenle medeni insanlar gibi oturun konuşun.atlatılır herşey inan...
Her kavgada ayrılığı gündeme getirmeyin.Onu sevdiğin ortada.Ayrı şehirlerde olunca çok zor oluyor.Hasret,özlem,sevdiğin insanın istediği an yanında olamaması da ilişkiyi olumsuz etkiliyor.Umarım sizin için hayırlıysa barışırsınız.