kızlar neredeyse 2 aydır toparlanmadı ilişkim bilen bilir bir sürü konu açtım sorunlarımızı anlattım. hep affettim.düzelmedi düzelemedi.eskisi gibi olamadı bir türlü.eski sevgilimi özledim.o da eski sevgilimi özledim dedi.ben ona eski sevgilisini verdim ama o bana eski sevgilisini veremedi. sevgisini hissedemedim bir türlü eskisi gibi. benim için hiç bir şey yapmaz oldu.sadece boşluk doldurmaya basladı benimle sanki.acı çektim delirdim içim parçalandı üzüldüm hala içim paramparça oluyor. ama bir şey farkettim ki artık sevmyorum.ağlamıyorum.sadece kızıyorum. aşk kalmadı eski günlerin özlemi kaldı. tuhaf bir duygu.hissettiniz mi bu duyguyu. sanki sadece artık bir alışkanlık olmuş.sanki kendimi yapayalnız hissedekmişim gibi o olmayınca.ama bu aşk değil. çünkü utanarak söylüyorum ki dün ilk kez ondan başka bir erkeğe karşı bana gülümseyerek bakarken ne kadar hoş bir çocuk diye geçirdim içimden. onunla aramda bir şey olacagından ya da olmasını stediğimden değil.ama 6 aydır ilk kez bir erkeğin gülümsemesi dikkatimi çekti. aynı ortamda bulundugum daha önce her hangi bir şey düşünmediğim biri.hala kimseyi aldatmadım öyle bir niyetim yok ama acı da çeksem gözlerimi başkasına cevirmediğim bu ilişkide ilk kez böyle bir şey yaşadım. şaşkınım.ama içimde aşk olmamasına karşın hırs var sinir var neden eskisi gibi olmadı da bana böyle davranıyor vs yediremedim sanırım. ayrılırsam biliyorum ki boşluga düşecegim ve sorasında geri adım atmaktan üzülmekten korkuyorum. bugun yine aramız limoni.artık atışmalardan da sıkıldım.aramız düzelsin diye sucsuz oldugum halde aradım açmadı.halbuki şirket hattının yanında bulunmaması ya da açmaması mümkn değil.bir arkadşaımın numarasından arattım denedim. açmış konuşmamış. :44: ben tekrar aradım bu kez meşgule attı çaresiz.:) o da beni sevmiyor artık belli.ama ayrılırsam da üzülürüm diye korkuyorum yine de. çok şaşkınım kararsız ve karmakarışık duygular içindeyim. ben onu ne çok severdim neleri göze almıştım.artık sadece alışkanlık oldu belki de hırs. bu ilişki bitince beni tekrar aramayacak olması içimi acıtıyor. aramaz biliyorum. sevilmemişim acısı olacak içimde. hep içimde şu duygu var bundan kurtulamıyorum o benden soguyamaz sogumamalı. bunu önlemeliyim. ben bunca lşeyi göze aldım o hayatıma zorla girdi.elini kolunu sallayarak gidemez.acı çeken o olmalı biterse de. ama onun acı çekmeden mutlu mesut yaşadıgını düşünmek içimi acıtıyor. artık sevgi kalmamış bende de anlaşıldıgı üzere. ama hayatıma zorla girip sonra bitince aglatan o olmamalı. üzülen o olmalı diyorum hep.ben bu hırstan bu düşüncelerden nasıl kurtulcam bilmiyorum. devam etmemeli.ama bitirirsem ger adım atarım o aramayınca hayatına devam edince sinir olurum biliyorum.itiraf ediyorum. belki kötüyüm temiz kalpli değilim bir insanın üzülmesini istediğim için ama hayır aslında sadece adaletten yanayım. bu düşüncelerde nasıl kurtulup onun acı çekmeyecegini düşünüp kendimi bu hırstan kurtarıp bu ilişkiden çıkabilirim bilmiyorum.
böyle bir şey yaşadınız mı hiç. tam hissettiklerimi anlatabildim mi bilmiyortum.içim hep sıkışıyor.aramadı aramıyor aramayacak mı... biliyorum sevmiyor.biliyorum sevmiyorum.takıntı olmuş sanırım. bensiz olmamalı o beni çok severdi duygusu var içimde hep.hırs takıntı saçmalık ne derseniz deyin.cok tuhaf.konusasım gelmiyor bazen.off aman aramazsan aramöa hatta hiç arama kurtuluyum diyorum içimden. sonra aramayınca zoruma gidiyor. bir zamanlar beni nasıl severdi şimdi yaptıgına bak.hayatımın içine geldi etti elini kolunu sallayarak gidiyor diyorum. bu duygudan kurtulmak istiyorum. imdatt
ve bence o da aynı nedenle hayatımda.bensiz olursa boşluga düşecek biliyor.bu kadar ilgisz bu kadar umursamaz davranıyor ki sevmiyor artık biliyorum.sorunlarım var biraz yalnız bırak bile diyemiyor artık.çünkü yalan olacak. bir bakıyorum melek bir bakıyorum benden kopmuş ayrı bir alemde. 1 hafta çok iyi sonra bir bakıyorum o adam gitmiş. böyle böyle ben de bıktım sogudum artık. vazgeçmek istiyorum.sevmediğim bir adamı hayatımda tutmak ve zaman harcamak istemiyorum.eskisi gibi olsa düzelse başımın üstünde yeri var biraz bu umutla biraz da bahsettiğim korkulardan ötürü bırakamıyorum onu. çok sinir bozucu.