Onu sevmiyorum ki..

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Kendimden nefret ediyorumm.. Eski sevgilimle ayrilali 3 hafta oluo uzun sureli bi iliskiydi ama bitmek zorunda kaldi.. Simdi asil konuu..

Iliskim bittikten sonra cevrem ztn fisrat kolluodu bitsin diye.. Bitince hmn biriyle tanistirdilar.. Bnmde tanidigim ve ailemin tasvip ettigi biri.. Bnde o an bosluktanmidir nedir sesimi cikarmadim.. Suan o kisiyle msjlasioruz.. Ona kalirsa sevgiliyiz, bana kalirsa deil aramizda bsy gecmedi henuz.. Ama ben onu svemeyi birakin hic isinamadim bile
Cevremdeki herkes cok mutlu sanio beni.. Bende bi an onlarin ruzgarina kapildim savrulup gidiorum sanki.. yani baskalari icin kendimi apansizin bi iliski icinde buldum..
Bilmiorum cok mantikli alisrisin seversin diolar.. Tmm iyi biri ama yarin beni yemege davet etti ilk defa karsilikli yanliz olacagiz.. Ama hic gidesim yok, Hic heycanli deilim..
Niye boyle yaa.. Sacma sapan bi durumun icindeyim.. Napicam ne edicem hic bilmiorum.. Nolur suclamayin benii, akil verinn gercekten ihtiyacim var..

canım seni anlıyorum ama hemen kabul etmekle hata yapmışsın..gerçi o anki psikolojiyle böyle yapmanda anormal bişi değil ama bi silkelen.. duygularını ölç tart. sana şimdi zaman gerek. yarın da yemeğe çıkarsan bu belirsizliğini onunla konuş ve ümitlenmemesini söyle.. çünkü sen yeni bir ilişkiye hazır değilsin..duyguların karmakarışık olmuş onca senenin noktasından sonra..onları tekrar yerli yerine oturtman için zamana ihtiyacın var.. karşında ki de ,çevrn de bunu bilsin.. onlarda üzülmesin

Evet arkadasim bnm ifade edemedigim duygularimi ifade etmissin.. Ama okdr baski kurdularki uzerimde ki halada ayni.. Iste o cok iyi soyle birisi boyle birisi seni cok iyi anlar fln diye, bnde he deyip geciorum haliyle bu oyunun bi parcasi haline geldim:(

Evet arkadasim bnm ifade edemedigim duygularimi ifade etmissin.. Ama okdr baski kurdularki uzerimde ki halada ayni.. Iste o cok iyi soyle birisi boyle birisi seni cok iyi anlar fln diye, bnde he deyip geciorum haliyle bu oyunun bi parcasi haline geldim:(

kızım niye he diyon..:mymeka: aaa kızdım bak. baştan kabullenirsen herşeyi,bi daha seni hiç tınlamazlar,fikrini soran olmaz.. böyle bi ciddi konuda hele ki seninle ilgili olan bu konuda ağırlığını koy,fikrini söyle..susma sakın,güzel bi dille anlat içindekileri.zorla güzellik olmaz.

bi yemekteki halini de gör.
tanıman için fırsat.
sonra karar verirsin.şutarafagitti

Kendimden nefret ediyorumm.. Eski sevgilimle ayrilali 3 hafta oluo uzun sureli bi iliskiydi ama bitmek zorunda kaldi.. Simdi asil konuu..

Iliskim bittikten sonra cevrem ztn fisrat kolluodu bitsin diye.. Bitince hmn biriyle tanistirdilar.. Bnmde tanidigim ve ailemin tasvip ettigi biri.. Bnde o an bosluktanmidir nedir sesimi cikarmadim.. Suan o kisiyle msjlasioruz.. Ona kalirsa sevgiliyiz, bana kalirsa deil aramizda bsy gecmedi henuz.. Ama ben onu svemeyi birakin hic isinamadim bile
Cevremdeki herkes cok mutlu sanio beni.. Bende bi an onlarin ruzgarina kapildim savrulup gidiorum sanki.. yani baskalari icin kendimi apansizin bi iliski icinde buldum..
Bilmiorum cok mantikli alisrisin seversin diolar.. Tmm iyi biri ama yarin beni yemege davet etti ilk defa karsilikli yanliz olacagiz.. Ama hic gidesim yok, Hic heycanli deilim..
Niye boyle yaa.. Sacma sapan bi durumun icindeyim.. Napicam ne edicem hic bilmiorum.. Nolur suclamayin benii, akil verinn gercekten ihtiyacim var..

Canim neden kendini zorluyorsun, ne geregi var? Ayrilmis olabilirsin boslukta olabilirsin ama bu boslugu baska seylerle doldurmaya bak. Yeni ugraslar bul kendine sakin onada bosyere ümit verme. Baskalari onu tasvip ediyor diye kendini zorlamanin ne geregi var ki? Acik acik konus onunla bence. Sanada yazik, onada yazik.

İlk olarakkkk etrafında kim sana bu kelimeleri söylüyorsa hepsne bi susun artıkta kendi hayatımla ilgili bi karar verebiliyim kendi hayatımda söz hakkım olsun de..
Bi çık yarın yemeğe belki muhabbeti aççak belki etkilenceksin ondan ama etkilenmezsen yemeyin sonunda kusura bakma bak bazı şeyler karşılıklıdır etkilenemedim senden iyi bi insansın ama seni başka türlü göremiorum dersin snrada gelir herkese böyle böyle böyle yaptım size sormadan yaptım çnkü bu bnm hayatımdı nedeninide açıklyım hemen etkilenemedim ısınamadım bu kdr dahada bişey açıklamak zorunda oldğmu zannetmiorum der odana çekilirsin..
Kendi hayatına bu kdr müdahale ettirme bence..
Eski sevgilinden neden ayrılmak zorunda kadınız?
Ayrılmışsınız ve ilşki bitmiş unutun onu üzülmeyin..

canım ya sen boslukta oldugun ııcn bole bıseye hayr dıyememıssın..
ama eskı sevgılınle ılskın nekadar bı zamana dayalı bılmıyorumama kendıne sure tanımalısın...
etrafındakılere kendı hakkında karar alma fırsatı tanıma ve
yarın yemege cık..gozlemle belkı ısınırsın tanımak ıstersın..anma hıc bıse yoksada onada tavrını bellı et bu ısler zorla olmaz..

yemeğe git düşüncelerin hala aynıysa yol yakınken dönelim seni de boşuna umutlandırmayayım de yani o kişiye. sen de biraz kafa dinle arkadaşım. uzun bi ılışkıden sonra boşluk ıçıne düşmüşsün... şu aşamada sadece kendınle kalmalısın bence...

Valla ben yazdıklarınızdan birşey anlamadım. Türkçe'de "oluo, benmde, suan, msjlasioruz..." sözcükler bilmiyorum ben. Tükçe'de "oluyor, benim de, şu an, mesajlaşıyoruz..." gibi sözcükler var. Ya hani insanlar okula gidememiştir bilgi eksikliği vardır yanlış yazar anlarım ya da farketmeden imla hatası yapar anlarım. Ama bu ne? Bu hangi dil?

yemeğe git ve ona doğruyu söyle bence canım..yeni bir ilişkiden çıktım ve seni şuan o gözle görmüyorum,zamana ihtiyacım var de
ayrıca kimsenin baskısıyla hareket etmek zorunda değilsin o ilişkiyi sen yaşadın sen ayrıldın..kimse ne hissetiğini bilemez
sen ne istiyorsun o önemli..ona göre hareket et bence

Bir anlık boşluk,karşı tarafın ilgisi vs. tamam anlıyorum yanlış bir ilişkiye başlamışsınız. Yanlış derken hoşlanmadığınız halde görüşmeniz yani..
Ama şu anda bunun farkında olduğunuz halde sürdürmek neden?
Hiç anlamıyorum ben..
Hem istemiyorsunuz hem de görüşmeye devam ediyorsunuz..
Bence yemeğe çıkmaya bile gerek yok.
Ben istemiyorum deyip kestirip atmak en güzeli..

yemeğe git ve ona doğruyu söyle bence canım..yeni bir ilişkiden çıktım ve seni şuan o gözle görmüyorum,zamana ihtiyacım var de
ayrıca kimsenin baskısıyla hareket etmek zorunda değilsin o ilişkiyi sen yaşadın sen ayrıldın..kimse ne hissetiğini bilemez
sen ne istiyorsun o önemli..ona göre hareket et bence

hmm...

Son düzenleme:
Haklisiniz bu tur yorumlara silkelenip kendime gelmeye ihtiyacim vardi.. Yemege bile gitmeyecegim hic gerek yok kendimi hazir hissetmiyorum..

yani illaki biri icin ayni heycani sevgiyi duyacaksin diye birsey yok, sen istemiyorsun bu daduygularinda belli oluyor.
bence yemege git bisey kaybetmezsin..git ye ic eglen..hem nasil biri ogrenirsin azcik gorursun..hede vakit gecirmis oolursun illaki evlenicen yemege ciktin demiycekler herhalde.
bence cikarsin cik yemege, dostca..
sonrada zaten olmiyacak bu is der cocukla irtibati keser..etrafinida durumu bildirirsin; onunla olmaz dersin. bukadar basit kafaya takma bence..

son yazini simdi okduum.
yemege gitmiycem demissin, yani karar vermissin iste ne guzel.
yemege gitme bunu soyle ona etrafinada soyledigim gibiolmiycak bu is de. irtibati da kes o adamla yoksa yine etraf olsun o nun etkisiyle olsun isler istemedigin sekilde uzayacak gibi..
yani kontagi kes ki hayatindan ciksin

bi kere gorus ve hala bir elektriklenme yoksa cocuga durumu anlat..insanlar ne dusunurse dusunsun gonul isi bu olmuyorsa zorlamanın alemi yok

ooo konu çok eskiymiş. bende bakıyordum ki tarihi gördüm. yorum yapmayım. eski çünkü...

Back
X