Onu silmelimiyim

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Sürekli bir yazıp bir yazmayan 1 hafta 2 hafta mesaj atmayan erkeği hiçbirşey demeden silmeli miyim sizce ? hak etmediğim davranışlar sergiliyor bıktım . siz olsanız ne yapardınız

Silerdim tabi. Haketmediğim davranışlar sergilicek bide hem engeller hem silerim.

• Beğen
Reactions: 000
Silmemek hata..
Değer veren adam zaman yaratır, arar sorar ilgilenir. 1 -2 hafta aramamak ne demek
attığım mesaja bile cevap vermedi bende saldım .. silsem bi noluyo lan dermi :))

oda bağlanmamak için araya mesafe koymuş olabilir mi ? eskiden hiç böyle değildi sonrada ilgisizleşti soğudu bana

Bağlanmamak adına olsaydı bence bi yazıp iki yazmamazlık etmezdi.. Siz bence onun için yedekte olan kişisiniz hayatında başka birinin olması çok yüksek ihtimal :( Sizin yazmadığınızı görünce o yine 1 hafta sonra bahanelerle gelip yine gidecektir lütfen kanmayın, acı çekmeyin daha sonrasında... Eğer sevmiyorsanız onsuz da yapabilecekseniz boşverin, yolunuza bakın..

Daha açık yazsaydınız keşke aranızdaki diyalogun ne levelda olduğunu. Bu şahıs sizin sevgilinizde mi 2 haftada bir iletişime geçiyor yoksa sadece sizin hoşlandığınız biri mi? Şayet ilk seçenek geçerli ise zaten sevgili değilsiniz, olamamışsınız siz. İnsan hayatına dahil ettiği kişiyi hiç mi merak etmez, tabiri caizse ölseniz haberi olmayacak. Hiç düşünmeden hemen şimdi silip engelleyin hatta aklınızdan da silip çıkarın.

Ha yok sevgili değilsiniz ama hoşlandığınız ve duygusal anlamda bir beklenti içerisine girdiğiniz biri ise; o zaman sadece aklınızdan silip engelleyin, telefondan, sosyal mecralardan vs değil. Büyük ergenlik olur çünkü bu davranış. Şairin de dediği gibi; Elma’da seni sevmek zorunda değil sonuçta ;)

2 hafta mesaj atmayan bir adamin hayatinda zaten yeriniz yokmus. Eee, daha neyin beklentisindesiniz ki?

• Beğen
Zaman kaybi boyle kisiler.mesaj atinca cevap verme nasil bi duygu oldugunu anlasin umursamiyormus gibi yap. Sonrra yol versin gitsin

Aninda silerdim)))
Kimseyi cekemem, kimse kusura bakmasin)))

• Beğen
Back
X