- 31 Temmuz 2014
- 39
- 41
- 288
Saçma bir konu farkındayım ama sadece içimi dökmek istiyorum. Şu an resmen ağlıyorum. Ama neden ağladığımı bile bilmiyorum aslında. Lisede bi sınıf arkadşım vardı. Hoşlanıp hoşlanmadığımdan bile emin değilim. Neredeyse 2,5 yıldır onu görmüyorum ama bir türlü aklımdan çıkmıyor. Tam unuttum diyorum rüyamda görüyorum başa dönüyorum. İlk zamanlar her gece rüyamdaydı, neredeyse 1 sene boyunca hergece rüyamda gördüm ama artık daha az görüyorum. Şimdi üniversitedeyim, başka bir şehirde 2 yıldır. Ama bayram veya tatillerde otobüse adımımı attığım anda içim kıpır kıpır oluyor acaba memlekette onunla karşılaşır mıyım diye. Aramızda hiç bir şey olmadı saçma sapan bakışmalardan başka. Hatta ona karşı bir şey hissediyor muyum bilmiyorum. Ama neden bu kadar üzülüp onu unutamıyorum bilmiyorum. Gözüm başkasını görmüyor. Başkasında hoşlanırsam belki geçer bu saçma duygularım, ama kimse ilgimi çekmiyor. Neden bilmiyorum birine baksam bile ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Uff resmen aptalım yaa. Benim gibi olan varmı aranızda yada unutmam için tavsiyeniz.
(