Onu unutamıyorum....

cef182

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
778
847
103
unutmalıyım artık ama yapamıyorum. 7 aylık bebeğim var. Onunla harika dakikalar geçiriyorum ve hergün ne kadar zor olsa da bir hediye. Daha önce bir düşük yaşadım. İki yıl kadar önce. Depresyona girdim o dönemde. Şimdi ise ne kaybettiğimi düşünmeden yapamıyorum. Kim bilir onunla nasıl güzel anılarımız olabilirdi. Artık bırakmam ve ona da huzur vermem lazım gibi geliyor. Ama yapamıyorum. Sanki yaşamadığım bi hayatım daha varmış gibi geliyor. Bi başka hayat. Ne yapmalıyım? Ondan kalan hiçbirşey yok gebe olduğumu öğrendikten iki gün sonra gitti zaten. Ama ben bırakmıyorum onu.

Cok tuhaf cnm oysaki bi bebeğin varmis
Gecmisi hatirlamanin hic bi faydasi yok ancak stress
Tum sevgini bebegine ver
Allah size bir can daha vermis cok sukur
Digerinide imtihan olarak dusunun
Obur dunyada cektiklerinize mukafat olacak ins.
Bebegini dusurup tekrar bebek sahibi olamayan tanidiklarim var inanin cok sanslisiniz saglikli bir bebeginiz var
Moralinizi yuksek tutun anı yasayin gecmisi dusunmek gercekten moral bozuklugundan baska birsey kazandirmayacak kendinizi bu sekilde telkin edebilirsiniz
Evladiniza Allah uzun omurler versin insssd

Amin. Allah hepimizin evlatlarına uzun ve güzel ömürler versin. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.

hamile kaldığını öğrendikten 2 gün sonra kaybettim demişsin yani en fazla 5 haftalıkken yada 6 haftalık ken yani daha kalbi bile olmayan gebeliğine mi üzülüyorsun ..yani tabiki oda bi travma ama ya onu doğunca kaybetseydin yada 6-7 aylıkken karnında kaybetseydin ne olucaktı allah korusun ..
sen kaybettiğine değil kazanıp kucağına aldığına huzur ver ve huzur bul ..
bende 5 tüp bebekten sonra kendi kendime hamile kaldım ama 8 haftalıkken gelişmediğinden kaybettim
..bukadar kendini bırakmamalısın şükür et

hayran kaldım güçlü duruşunuza yazınıza mübarek günde inşallah en kısa sürede sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…