• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu yeniden kazanmak istiyorum

twittr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
3
0
6
Bilecik
Merhabalar, sitede genelde okuyucuydum ancak önerilerinizi istediğim önemli bir husus için üyelik aldım. Biraz uzun olacak ancak umarım sabırla okursunuz.

Ben bundan 6-7 sene önce henüz ortaokul öğrencisiyken birisini seviyordum babamla o çocuğun annesi akrabaydı. Neyse ben içten içe seve durayım biz onunla devamlı konuşurduk ve onun da beni sevdiğinden emindim sonra ailem bu konuda bana biraz baskı yaptı ve ben de bir ilişkiye hazır hissetmediğim için onunla arama birden duvar çektim. Büyük sorunlardan birisi bunu nasıl yaptığımı haztırlamıyor olmam, şöyle ki cidden o dönemi hafızamdan silmişim gibi hissediyorum o dönemki arkadaşlarım bu konuda ufak hatırlatmalar yaptıklarında ise hiçbir şey hatırlamıyorum, söylediklerine göre ben birden soğuk davranmaya başlamışım o da sürekli ne oldu bir problem mi var diye soruyormuş ancak cidden hafızam silinmiş gibi hissediyorum bu konuda. Şimdi artık yetişkin bir insan oldum ve bekarım onu tamamen unuttuğumu ve bunun bir çocukluk aşkı olduğunu düşünüyordum ancak yıllar sonra onunla karşılaşınca hislerimin aynen devam ettiğini gördüm. Bir de şunu belirtmeliyim ki ben erkeklerle devamlı aşırı mesafeli biriyimdir sadece onunla samimi olabiliyorum. O da bekar ikimizde yakında mezun oluyoruz ama bir kere onu yüzüstü bıraktıktan sonra şimdi bir adım atmaya cesaret edemiyorum. Bir diğer önemli konu ise etrafımdaki insanlar onun gay olduğundan şüpheleniyorlar, bildiğimiz erkeklerin aksine çok anlayışlı, merhametli birisi, giyimine çok önem veriyor. kızlarla arası çok çok iyi ancak hep kanka modunda takılıyor. Bence bunlardan onun gay olduğunu çıkarmak saçma ancak 2 kişi (bana yakın ve duygularımı bilen) onu öyle sandıklarını söylediler. Şimdi karalar bağladım ne yapabilirim onu düşünüyorum. Dün gece ona uzun bir mektup yazdım sadece içimi hafifletmek için vermeyi arada düşünmüyor değilim ama ne bileyim "sen yanlış anlamışsın seni hiç sevmedim ya da ben artık başkasını seviyorum" demesinden çok korkuyorum.

Aklımda şu var; acaba yine mail yoluyla devamlı kontakt kursam ve böyle böyle eskilerden açsam konuyu ve normal birşey gibi o zamanlar beni seviyor muydun diye sorsam, evet derse "peki şimdi seviyor musun?" desem; hayır derse "ben seni seviyordum" desem vs vs aklıma birçok şey geliyor ancak mantıklı mı mantıksız mı idrak edemiyorum, lütfen bana biraz akıl verin.:5:

beklemelisin bence cnm. mutlaka belli edecektir. sadece bi süre gözlemle ondan sonra tekrar düşünürsün. :)

Birarada olsak bekler gözlemlerim ancak o yurtdışında yaşıyor birlikte olduğumuz zaman en başta çok mesafeliydik ancak 2-3 gün sonra yine eski günlerdeki gibi samimi olduk. Şimdi ancak internet üzerinden bağlantı kurma şansım var.

bence eskiyi karıştırma.
şimdi devam edin iletişiminize.
mümkünse görüşme imkanınızın olacağı bir zaman ayarlayın.
mesela çocuk ben X tarihinde oraya geleceğim diye haber verdiğinde görüşelim teklifini yapabilirsin.
sonra yüzyüze daha iyi gözlemlersin.
bu da odun değil ya bir şey varsa illaki belli eder zaten anlarsın.

tabi yakın zamanda geleceğini düşünerek yazdım.

sosyal paylaşımlardan ulaşmayı denedın mı hıc.benı sevıyor musun falan dıye hemen sorma sohbet ortamınız olursa zaten konuşmayı o noktaya getırısınız kendılıgınden ama pat dıye bu sorulmaz.yıllar sonra.ortaokulda yarı yolda da bırakmış gibi sayma canım.ortak arkadaşlarından falan duymadın mı hıc hayatının bellı döneminde kız arkadşı oldu falan dıye.hemen gay dıye dusunme.:34:

dün benimleydi ancak şehirdışına gitti bir daha en erken seneye görebilirim. buradayken başta çok mesafeliydik sonra yavaş yavaş yine samimi olduk hatta bir ara aynı eskiden olduğu kadar samimiydik en son giderken bana sarıldı ancak şimdilik bu kadar. aslında bütün bunları olumluya yorabilirim ancak o kızlarla zaten samimi olunca belki sadece normal bir kız olarak görüyordur beni diye düşünüyorum. Kız arkadaşı olup olmadığını inanın hiç bilmiyorum çok samimi olduğu kızlar her zaman vardı ama hep arkadaş olarak.

anlamiyorum insanlari...cocugun ozellikleri normal bir erkegin olmasi gerektigi gibi ne alakasi var gay olmakla,illa vurdulu kirdili kizim oglumlu konusanlar mi erkegin hasi oluyo?gay may diye sacmalayanlari ciddiye almayin,sevdiginizi soyleyin gitsin...ben kocami ortak arkadasimizin fotografinda gordum,kim oldugunu ogrendim,cevreye girdim,bir iki haftada ilgisini cektim iki yil sonunda evlendik...gittim direkt seni dusunuyorum dedim cunku ondan baskasiyla olamayacagimi biliyordum,anlamistum gorur gormez beraber olacagimizi hayat boyu...Yani gordum begendim aldim,beyin bedava :) Hic kaybedilecek bisi yok eminsen zaman kaybetme...atil kurt!:)

Back
X