Onu yeniden kazanmalıyım kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var..

ellifff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
118
0
116
İstanbul
Kızlar uzun süreli bir ilişkim var.. 1 yıldır uzağız birbirmiziden.. ve benim hatalarımdan dolayı artık benimle birlikte olmak istemiyor , yani güvenemiyor bana anlayacağınız.. evlilikten korkuyor , tabi işler ciddeye binince erkekler genelde böyle oluyor ama bu farklı beni çok ama çok severken uzak kaldığımız 1 yıl içinde özellikle son bikaç aydır benden uzaklanmış durumda.. birkaç gün sonra mezuniyet balom için bulunduğum şehire gelicek. Ayrıyız şuan ancak söz verdiği için önceden kendi istedi gelmeyi.. Ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum , onu tekrar nasıl kazanmalıyım , onu gördüğümde ne yapmalıyım hiçbiri hakkında fikrim yok.. Fikirleriniz benim için önemli kızlar.. Bana öneride bulunun lütfen , şu sınavlardan tezlerden projelerden birşey düşünemez haldeyim inanın ..

Kızlar uzun süreli bir ilişkim var.. 1 yıldır uzağız birbirmiziden.. ve benim hatalarımdan dolayı artık benimle birlikte olmak istemiyor , yani güvenemiyor bana anlayacağınız.. evlilikten korkuyor , tabi işler ciddeye binince erkekler genelde böyle oluyor ama bu farklı beni çok ama çok severken uzak kaldığımız 1 yıl içinde özellikle son bikaç aydır benden uzaklanmış durumda.. birkaç gün sonra mezuniyet balom için bulunduğum şehire gelicek. Ayrıyız şuan ancak söz verdiği için önceden kendi istedi gelmeyi.. Ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum , onu tekrar nasıl kazanmalıyım , onu gördüğümde ne yapmalıyım hiçbiri hakkında fikrim yok.. Fikirleriniz benim için önemli kızlar.. Bana öneride bulunun lütfen , şu sınavlardan tezlerden projelerden birşey düşünemez haldeyim inanın ..

neden size güveni gitti? bence bu önemli bir soru.. yani işin içine başkaları girdiyse yalanlar falan varsa karşı taraf haklı. yeniden güven de zamanla olur. bence biraz süre tanıyın. o sürede de güvenini yeniden kazanın ama şu da bir gerçek güven kazanmak, kaybetmekten daha zordur
:ssz:

Konuyu okurken benmi yazdim acaba diye bi kontrol ettim. Bendede boyle oldu. Tek farki ben suclu degldim o sucluydu ayrilrken o ayrildi benden. Ve benm icin onemli bi gun olan dogum gnme geldi kendi istegiyle. Nasil davrandim biliyormusun , hicbir sey yokmus gibi . Artik sevmiyormus gibi. Gecenin ilerleyen saatlerinde gelip sarilan o oldu . Ben degil . Zaten insan unutamasa sirf soz verdigi icin gelmez sanmiyorum . Onunda aklinda bir seyler vardir . Sen sen ol hicbir sey olmamis gibi davran .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güveninizi neden kaybettiği önemli o konuda güven kazanması için bişeyler yapın öncelkle ve geri dönmesi için çok fazla üzerine gitmeyin kaçan kovalanr hesabı varya.. iyice bunalmasın normal davranın sevdiğinizi onu önemsediğinizi sözlernle hareketlernzle belli edin zaten sizi hala seviyosa gördüğünde dayanamz güvenide yerine gelrse devam eder bnce :34:

Ağzınızla kuş tutsanız da geri kazanamazsınız güvenini sarstığınız için
Geldiğine şükür, ben olsam gelmem
O sözü sen benim güvenimi sarmadan önce vermiştim, şimdi hiç bi törenin beni ilgilendirmiyor derdim

bende sarsmıştım.güvenim bi kere kırıldı bi daha asla güvenemem ben sana diyodu.bana görede öyleydi ama kazanıcam yeniden diye direttim hep.biz ayrılmamıştık.konu kapandı ama hep hissettiriyodu güvensizliğini.burnumdan getirdi bi süre bu yüzden.benim içinde zor oluyodu.sonra zamanla tekrar kazandım ben davranışlarımla.ne söylediysem onu yaptım her zaman çok dürüst davrandım kızıcağı bişey olsa bile.şimdi yine güveniyo bana ama en ufak bi hatamda bütün hatalarımı önüme getiriyo kıyamet kopuyo.hatan neydi o da çok önemli ama.

Aldatma, yalan söyleme gibi bir hata yapmadığını farzederek söylüyorum
Çünkü bunları yaptıysan çok zor barışmanız.
En güzeli o gelsin mezuniyete sadece normal arkadaş gibi davran.
Ama şöyle bazıları görmezden geleyim derken o kadar abartıyor ki o kadar itici görünüyorlar ki.
Filmlerde eski sevgilisini gören kadınlar vardır onlar gibi davran:)
İçten gülümse samimi davran ama o sarılmadan dokunmadan dokunma.
İlişkinizin konusunu açma, baskı yapma yüzünde ona özlemin olsun ama dile getirme :)
Ona bakınca yüzün gülsün içten abartılı değil:)
O seni özledim vs demezse sende deme:)
Ne çok depresif takıl ne de oo senden sonra koptum ben çok havalıyım yehooo tarzı:)
Sanki sen hoşlanıyormuşsun da ama onun haberi yokmuş gibi o zamanki gibi olsun:)

Kızlar hatam yani hatalarım aldatmak yalan söylemek vs. değildi.. Ben öfkemi kontrol edemeyen bir insanım. Şöyleki; çok sinirleneceğim bir durumda gözüm dönüyor etrafımdaki eşyaları kırarak alıyorum hıncımı ve saniyeler sonra pişman oluyorum. Benimle bu konu hakkında yüzbinlerce kez konustu ama ben her defasında söz verip yine kendimi tutamadım. Artık sözlerine değil davranışlarına bakıyorum ben diyordu bi ara , şimdi onu bile demiyor. Dün mesaj attı ; sen iyi bir insansın ancak bizim birlikte bir gelecek düşünemeyiz sonumuz hüsran olur dedi. Cevap bile yazamadım, ondan ilk defa böyle sözler duyuyorum. Napacağımı bilmiyorum 13 ünde burada olacak çok incindim nasıl rol yapacağım, nasıl birşey olmamış gibi davranacağım. Tamam haklı birşey demiyorum ama bitmesi için gerçekten bir sebep mi bu 8 yıl sonra :43::43::43:

Back
X