• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önüm Arkam Sağim Solum Fsh Değeri Oldu Yaa:(

ferxsxar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
7
1
86
47
İstanbul
ARKADAŞLAR YA BİR KAÇINIZDAN GELEN MESAJLAR DOĞRULTUSUNDA MORALİM DÜZELİYOR HANİ ŞU FSH .DEĞERİ 10,17 OLAN BEN. BAZI ZAMANLARDA DA KAFAYA ÖYLE BİR TAKIYORUM Kİ SANKİ HAYATIMIN SONUN NA KADAR ÇOCUK SAHİBİ OLAMYACAĞIM GİBİ GELİYOR.ŞİMDİ BU AY YA DA HAZİRAN AYI İÇİNDE ŞU RAHİM FİLMİNİ ÇEKTİRİCEM DE NELER DEN GEÇECEĞİMİ VE NASIL BİR DURUMLA KARŞILAŞACAĞIMI BİLDİĞİM İÇİN ŞİMDİDEN SIKINTISI ÇÖKTÜ İÇİME .YAKIN ARKADAŞIMIN BAŞINDAN GEÇTİ İÇİN VE 15 GÜN SONRA HAMİLE KALDIĞI O FİLMİ BİR AN ÖNCE ÇEKTİRİP BİTSİN İSTİYORUM.
PEKİ KIZLAR SİZCE BU FİLMDEN SONRA GEBELİK ŞANSIM SİZCE % KAÇTIR.YORUMLARINIZI TÜM AÇIK YÜREKLİLİKLE BEKLİYORUM.YÜZ YÜZE GÖRÜŞEMESEK DE BEN İNANIYORUM Kİ BURADAN BİLE BİRBİRİMİZİN DUYGULARINA ZA YADA ÇOK MÜDAHALE EDEBİLİRİZ.ŞİMDİDEN HEPİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH GÖNLÜNÜZE VE GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN.FERŞAR.:uhm:

öncelikle biliyorsunki kafaya takmak engelliyor hamileliği,gerçi bunu en son söyleyecek kişi benimdir...ayrıcada fsh değerin o kadarda korkulacak düzeyde değil..bide dediğin doğru rahim filminden sonra hamile kalan ço kişi duydm,ben kalamadım ama inşşşşş sen kalırsın...allah yardımcımız olsun...a.s.

Rahim filminde tüpleri hafif yapışık olup bu film esnasında açılanların hamile kalma şansı biraz daha fazla oluyor bende yaptırdım ama daha hamile kalamadım:1no2: birde rahim filminin çekildiği ay adet gecikmesi yaşabiliyosun hatta ben ancak faltural (adet söktürücü kullanarak) adet oldum bunu şimdiden söyleyeyim dedim çünkü benim adetim gün bile sarkmazken gecikince bayaa bir heveslenmiştim hamileyim diye tabii yaşadığım stress de cabasıtatlicadiarzu.Neyse inşallah senin geckir ve hamile olduğun müjdesini verirsin.yerimseniben
Bu arada benimde fsh 9,83 yarın tekrar bakılacak dua edinde çıkmamış olsun yaaa.

teşekkür ederim ya;bunu söylediğin iyi oldu.şu adet gecikmesini .benim de şaşmaz sonra kendi kendimi yerdim. acabalar içinde. bakalım dediğin gibi allah önce sizin sonra benim gönlüme göre versin.niye mi önce sen ve senin gibiler.çünkü birşey istersem önce diğeri için isterim onun için ettiğim dua daha çabuk kabul olurmuş.allah gönlüne göre vers,n gönlüme göre versin.tekrar teşekkür ediyorum.iyi haberlerle görüşmek üzere.

çok teşekkür ederim.verdiğin moral bana yine depolama olanağı oldu.bu bana artık bayağı gider.yine de dediğim gibi allah senin de gönlüne göre versin...benim de.tekrar teşekkür ediyorum.görüşmek dileği ile.ferşar.

Amiin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.Sağlıklı hayırlı bebeklere en kısa zamanda kavuşturur bizi inşallah.

Back
X