- Konu Sahibi buzprenses16
7 aylık bi ilişkim var onu çok seviyorumm çok bağlandım ona gün geçtikçede daha çok bağlanıyorum
bana hiç güvenmiyo maçı felan olduğu zamanlar sürekli evden çaldırmamı istiyoo aramız bozulmasın diye çaldırıyorum benim çaldırdığıma bile inanmıyo .s
bana yanımdayken sağa sola bakma diyo ben sadece görüyorum birilerini göz bu görüyo elimde olmadan sonra hemen kafamı çeviriyorum kızmasın diye bunu bile çok ciddi sorun haline getiriyo
o yanımda elaleme gülümsüyo ama suclu ben oluyorum
çok sinirli bi yapım var
onun beni her sinir edişinde sinir krizleri geçiyorum ve her seferinde kendime zarar vermeyi düşünüyorum
beni sevdiğini söylüyoo kavga etmek istemediğini söylüyo ama bana inancı güvenci 0
her kavga ettiğimizde bu ilişkinin kırık döküklerini ben toplayıp yeniden herşeyin aynı olmasını sağlıyorum
birbirimize söz verdik sağa sola bakmıcaz yalan sölemicez ne olursa olsun her şey için izin alıcaz gibilerinden ama ben ona sözlerni tut deyince tutmucam diyo belki şaka belki değil bilmiyorum
ama artık katlancak dayancak gücüm kalmadı
ne olursa olsun bitirmeyi asla düşünmüyorum
onu çok seviyorum
sizce oda beni seviyomudur
bütün bunları beni sevdiği içinmi
yoksa bnden bıktığı içinmi yapıyodur ?
kafam çok karışık susmalımıyım yine peşindenmi gitmeliyim bilmiyorum
onun her böyle yapışında içimde fırtınalar kopsadaa sinir krizlerinden ölsemde kendimi parçalasamdaa bitirmeyi düşünmüyorum çünkü onsuz daha kötü olucaqımı biliyorum
yardım edin bişeyler söleyin ne yapmam gerekiyoo
bana hiç güvenmiyo maçı felan olduğu zamanlar sürekli evden çaldırmamı istiyoo aramız bozulmasın diye çaldırıyorum benim çaldırdığıma bile inanmıyo .s
bana yanımdayken sağa sola bakma diyo ben sadece görüyorum birilerini göz bu görüyo elimde olmadan sonra hemen kafamı çeviriyorum kızmasın diye bunu bile çok ciddi sorun haline getiriyo
o yanımda elaleme gülümsüyo ama suclu ben oluyorum
çok sinirli bi yapım var
onun beni her sinir edişinde sinir krizleri geçiyorum ve her seferinde kendime zarar vermeyi düşünüyorum
beni sevdiğini söylüyoo kavga etmek istemediğini söylüyo ama bana inancı güvenci 0
her kavga ettiğimizde bu ilişkinin kırık döküklerini ben toplayıp yeniden herşeyin aynı olmasını sağlıyorum
birbirimize söz verdik sağa sola bakmıcaz yalan sölemicez ne olursa olsun her şey için izin alıcaz gibilerinden ama ben ona sözlerni tut deyince tutmucam diyo belki şaka belki değil bilmiyorum
ama artık katlancak dayancak gücüm kalmadı
ne olursa olsun bitirmeyi asla düşünmüyorum
onu çok seviyorum
sizce oda beni seviyomudur
bütün bunları beni sevdiği içinmi
yoksa bnden bıktığı içinmi yapıyodur ?
kafam çok karışık susmalımıyım yine peşindenmi gitmeliyim bilmiyorum

yardım edin bişeyler söleyin ne yapmam gerekiyoo