• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun için çok üzülüyorum.

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
Merhaba herkese. Hemen konuya geçmek istiyorum. Anlatacağım şey benimle alakalı değil. Üniversiteden çok yakın bir erkek arkadaşımla ilgili.

Üniversiteye geçen yıl başlamıştık hepimiz ve 5 kişilik çok güzel bir grubumuz olmuştu. Bu grupta 3 erkek 2 kızdık. Tabi en yakın olduğum kişi o kız arkadaşım. Neyse ben okulumu dondurdum ve bu yıl gitmedim okula. Tabi ben de oradaki tüm arkadaşlarım da çok üzüldük.
Grubumuzda ben hariç hepsinin kız ve erkek arkadaşı vardı. Hepsinin de ilişkilerinde problemler vardı. Hepsi de uzun zamandır çıkıyordu. Birazdan size anlatırken Y diye hitap edeceğim erkek arkadaşımız 2,kız arkadaşımız 5 ve diğer erkek arkadaşlarımızdan biri 3,diğeri 5 yıldır çıkıyorlardı. Hepsi de üniversitede okurken ayrıldı sevgililerinden. En son kız arkadaşımız X ayrılmıştı Nisan ayı gibi ve bir daha barışmamak da çok kararlıydı. Biz çok iyiydik grubumuzla. Tabi arada ufak tefek sorunlarımız oluyordu ama onları da konuşarak hallediyorduk. Ama grubumuzdaki erkeklerden biri -Ona Y diye hitap edeyim- grubumuzdaki diğer kıza sürekli trip atıyordu,küsüyordu,barışıyordu. Tam düzeldi araları diyorduk yine başa sarıyordu. O kız arkadaşımıza da X diyeyim. Bu 1 yıl onlar hep böyle devam edip gitti.
Geçen gün Y'yle konuşuyorduk Facebook'ta. Bana X'le problemleri olduğunu,konuşacağını söyledi. Ne olduğunu sordum. EsSmMa ilk önce onunla konuşacağım sonra anlatırım sana da dedi. Ben de tamam dedim üstelemedim. O günden sonra da hiç konuşmamıştık.
Dün mesaj atmış Facebook'ta. Ben de cevap yazdım. Biraz şakalaştık,sonra sohbet etmeye başladık. Bir öğrenci topluluğumuz vardı bizim. Pazartesi stant açacaklarını ama topluluğumuzun başkanının memleketine gittiğini kendisinin, X'in ve grubumuzdan 1 erkeğin daha kaldığını söyledi. (Grubumuzdaki erkeklerden biri topluluğun başkanı.)
Bana X'le yarın bir daha konuşacağını ve sonra hiç konuşmayacağını söyledi. Neden dedim. Ben bir işe kalkıştım dedi. Ne işi dedim. Anlatamam ama osunla artık konuşmayacağım dedi. Y yapmayın böyle biz arkadaşız,böyle şeyler olmamalı dedim. Ben onunla arkadaş değilim dedi. Nasıl yani dedim. Çok utanıyorum EsSmMa,ne desen haklısın bana ama ben ondan hoşlanıyorum dedi. Ben de bunda utanılacak bir şey yok. Sen seçmiyorsun seveceğin kişiyi dedim. Öyle ama onunla konuşamam bu şekilde,yani arkadaş olamam,her şeyi söyleyip bir daha da konuşmayacağım onunla dedi. Ben de keşke biraz daha erken söyleseydin her şey daha farklı olabilirdi dedim. Böyle dedim çünkü X sınıfımızdan bir çocukla konuşuyordu yaz tatilinde ve çıkmaya başlamışlardı. Bunu da grubumuzdaki herkes biliyordu, Y de dahil. O da ne bileyim emin değildim hislerimden ondan bekledim falan dedi. Ben de sen ona sürekli küsüyor,trip atıyordun belki de bundandı hırçınlığın dedim. Galiba dedi. Ne yapayım sen söyle,onunla hiçbir şey yokmuş gibi arkadaşça konuşamam,söyledikten sonra da yüzüne bakamam,bu şekilde de olmuyor.Facebook'ta paylaştığı şeyler o kadar üzüyor ki beni,en iyisi söyleyip bir daha konuşmamak dedi. Ben de Y ben şunu yap ya da yapma diye bir şey söyleyemiyorum çünkü hangisi doğru olur kestiremiyorum dedim.

Sizce mantıklı olan ne? Söylemesi mi söylememesi mi? Eğer daha önce söyleseydi belki her şey daha farklı olabilirdi ama şimdi X'in çıktığı bir çocuk var ve çocuk ona çok değer veriyor. X de ona karşı boş değil. Çok mutlular.:nazar:
Ama Y böyle çok üzülüyor. X için çok sevinmiştim,çünkü gerçekten değer veren bir insanla karşılaştı. Çok mutlu. Ama Y bunu deyince bana çok kötü oldum,ona çok üzüldüm.:43:

Bölüm matematik miydi! Canım benim 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş yazım tarzın ama anladığım kadarıyla şunu söyleyeyim:Arkadaşlarının yaşadığı liselerde, üni.lerde hep olan arkadaşlık ilişkileri.İnsanlar böyle böyle olgunlaşıyor, pişiyor."kısmet" "kader" ne demek işte böyle olaylarla kabulleniyor.Sabır ve ümidi keşfediyor.Bu iki arkadaşın birbirinin kaderiyse öyle de olur böyle de bu yıl da olur 10 yıl sonra da...Evet arkadaşın daha önce söylemeliymiş bence şu anda söylemesi biraz saygızsızlık olur gerçekten.Devam eden bi ilişki var ortada.Ayrıca bu erkek arkadaş aşk acısı çekerek olgunlaşacak belki ilerde aşkın daha farklı bir şey olduğunu anlayacak sevecek sevilecek.Senin bu kadar üzüleceğin dramatik bi olay değil bu bence.Hayatımızın o çağlarda bi parçası bunlar.Su akar yolunu bulur.Sen fazla sivri yorumlar yapma bence, böyle durumlarda olan bir de masumlara olur arkadaşlık ilişkilerinde...

Canım kızın bi beraberliği var ve seviyomuş.. Durup durupta şimdi mi söyleyeceği tutmuş.. Söylesede bişey ddeğişmezki kızın başka bi ilişkisi var o sadece söylediği ile kalır. Üzülmenize gerek yok kendi kendine gelin güvey olmuş başka kişilere yönelebilirdi onu sevmek yerine :31: Yaptığı doğru değil Y arkadaşının :34:

Bölüm matematik miydi! Canım benim 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş yazım tarzın ama anladığım kadarıyla şunu söyleyeyim:Arkadaşlarının yaşadığı liselerde, üni.lerde hep olan arkadaşlık ilişkileri.İnsanlar böyle böyle olgunlaşıyor, pişiyor."kısmet" "kader" ne demek işte böyle olaylarla kabulleniyor.Sabır ve ümidi keşfediyor.Bu iki arkadaşın birbirinin kaderiyse öyle de olur böyle de bu yıl da olur 10 yıl sonra da...Evet arkadaşın daha önce söylemeliymiş bence şu anda söylemesi biraz saygızsızlık olur gerçekten.Devam eden bi ilişki var ortada.Ayrıca bu erkek arkadaş aşk acısı çekerek olgunlaşacak belki ilerde aşkın daha farklı bir şey olduğunu anlayacak sevecek sevilecek.Senin bu kadar üzüleceğin dramatik bi olay değil bu bence.Hayatımızın o çağlarda bi parçası bunlar.Su akar yolunu bulur.Sen fazla sivri yorumlar yapma bence, böyle durumlarda olan bir de masumlara olur arkadaşlık ilişkilerinde...

Elimden geldiği kadar anlaşılır yazmaya çalıştım ama yine de karışık oldu kusura bakmayın. Tabi birbirlerinin kaderlerinde varsalar elbette bir gün birbirlerini bulurlar,olur bir şekilde. Canım evet X arkadaşımın devam eden bir ilişkisi var ve o çocuk tam 1 yıl boyunca X arkadaşımla konuşmaya çalışmıştı. Ama arkadaşım çıktığı var ve onu çok seviyor diye reddetmişti. Nisan ayı gibi ayrıldılar ve o diğer çocuk hiç vazgeçmedi,sürekli mesajlar attı. Arkadaşım da yavaş yavaş ona karşı bir şeyler hissetmeye başladı. Yaz tatilinde de konuştular ve arkadaşımın da duyguları ona karşılık vermeye başlayınca çıkmaya başladılar. Çocuk çok düşünceli,romantik,nasıl diyeyim mutlu ediyor arkadaşımı. Y'de en yakın arkadaşlarımdan ve o da çok iyi tabi. O da ben normal bir şekilde konuşmaya devam edemem. Bir anda konuşmayı kesersem o da merak eder öyle böyle öğrenir dedi. Ben duygularımı söyleyeyim sonra hiç konuşmayalım diyor. Haklısın canım insanlar bazı şeyleri yaşaya yaşaya öğrenecek. Ben sivri yorumlar yapmadım,hatta elimden geldiğince yorumsuz kalmaya çalıştım. Söyle ya da söyleme gibi bir şey de demedim. Sadece Y utanıyorum,suçluyum gibi şeyler söyleyince Utanılacak bir şey yok. Herhangi bir şey alırken kendin karar verirsin alacağına. Şunu alayım ya da almayayım diye ama hoşlanacağın ya da seveceğin kişiyi sen seçemezsin. Ondan hoşlanayım ya da hoşlanmayayım onu seveyim ya da sevmeyeyim diyemezsin,kalp kimi seçerse odur dedim. Bu tarz yorumlar yaptım sadece.

Canım kızın bi beraberliği var ve seviyomuş.. Durup durupta şimdi mi söyleyeceği tutmuş.. Söylesede bişey ddeğişmezki kızın başka bi ilişkisi var o sadece söylediği ile kalır. Üzülmenize gerek yok kendi kendine gelin güvey olmuş başka kişilere yönelebilirdi onu sevmek yerine :31: Yaptığı doğru değil Y arkadaşının :34:

Ben de keşke daha önce konuşsaydın en azından diğer çocuk yoktu ortada ve sizin bir şansınız olabilirdi dedim. O zaman hislerimden emin değildim dedi. X'e duygularını açıklamak istemesinin nedeni aramızda bir şey olur düşüncesi değil. Her şeyi söyleyip çekilmek istiyorum. Ben onunla hiçbir şey yokmuş gibi konuşamam,arkadaş olarak görmüyorum ama en azından duygularımı açıklarsam konuşmayız daha iyi olur diyor.

Çok üzülcek bi durum görmüyorum. Sıradan aşk üçgeni yani :ssz:

Bilmiyorum ya canım ben çok üzüldüm Y'ye. Aynı sınftalar ve sürekli göreceği kişiler ve en yakın arkadaşlarından! birisiydi. Aynı zamanda dostlukları da zedelendi.:43:Hiçbir şey eskisi gibi olmaz artık.:5:

Bilmiyorum ya canım ben çok üzüldüm Y'ye. Aynı sınftalar ve sürekli göreceği kişiler ve en yakın arkadaşlarından! birisiydi. Aynı zamanda dostlukları da zedelendi.:43:Hiçbir şey eskisi gibi olmaz artık.:5:

Üzülme üzülme hayatta üzülecek çok şey var bunlarla yıpratma şimdiden kendini. :ssz:

Back
X