merhaba arkadaşlar,
benim sorunum şu ki hoşlandığım biri var ben aşk hayatı çok fazla renkli olan biri deilim ve çok nadirdir beğendim insanlar. Bu kişinin tam bana uygun olduğunu düşünüyorum. Ona açılmayı denedim ama olmadı yapamadım. Aşk'tan nasibini almış biri olarak kızlara güvenmiyo çok fazla yani hep şüpheyle bakıyo yaklaşımlara,söylenenlere. Bugün bi arkadaşımla paylaştım hoşlandığımı ve sana bakmaz o sporcu çocuk talibide çoktur gibi konuştu benimle. Bu gururumu kırdı benim çünkü ben çirkin biri değilim 1.77 boyum sadece biraz kiloluyum evet ama yüzüne bakılmayacak cinsten biri deilimboyum olduğu için kilom sırıtmıyo. Benim o çocukla bi şekilde bu muhabbetlere girmem gerek. Hem benim isteğim hemde arkadaşlarıma inat olmalı bişeyler.Yanlış anlamayın inat uğruna bi aşk yaşayacak yaşı geçtim hem gerçekten aradığım kişi olduğunu düşünüyorum. Bi taşta iki kuş vurmak misali :) bana akıl verin onun ilgisini nasıl çekebilirim. Bi erkeğin ilgisi nasıl çekilir :)
evet bencede once guvenını kazanmalısın once arkadas gıbı yaklas sonra 12den vur
sanırım arkadasında ılgı duyuyor bu cocuga.
önce aradas gıbı yaklas zaten zamanla anlarsın sende ılgısı olup olmadıgını.
güzel görün.. boylu poslusun güzel bir kızsın anladığım kadarıyla yüzünü görmesem de. bir erkeğin dikkatini ilk başta güzelliğinle çekersin. süslen yani.
nasıl elde edebılırsın...
hımmm bunun bır formülü oldugunu sanmıyorum..
sunu yap bunu yap sonra cocuk sana asık olcak..saçmaaaa...
en saf halınde aşk bulur ınsanı..
bısıler ıcın ugrasma derım..en saf halınde bulcak ask seni..:)
madem aşktan nasipini almış bi çocuk öncelikle onunla arkadaş olabilirsin yavaş yavaş ona yakınlaşıp güvenini sağlayabilirsin gzüel görün süslen faaln bence olabilir
kendin gibi ol bence onun için ayrıcalıklı bişey yapma daha sonra aranızda bir ilişki başlarsa ve sen normal haline dönersen senden fazla beklentisi olduğu için hayal kırıklığı yaşar yada sen bakımlı olucam şöyle böyle olucam derken kendin olmaktan çıkarsın...
bence arkadaş olun önce birbirinizi tanıyın belki oda senin uzaktan gördüğün gibi biri değildir. birbirinize güven duyduğunuzda saygınız olduğunda zaten bi sevgi oluşmuş olucak. ve üstüne gitme kaçan daima kovalanır unutma kendine güven...
haklısın canım artık oluruna bıraktım zaten üstüne gittikçe erkekler kendilerini bi halt sanıyolar fazla götünü kaldırmayada gerek yok diye düşünüyorum :)
kaçıyorumm şimdilik kovalanmak ümidiyle :)))
aynen doğru yoldasın erkeklere yüz vermek yoooookkkkk
hem erkeklerde öle fazla dikkat cekmek için uğraşmıolar hele bazıları direk konuya giriolar. mesela bizim okulda bi çocuk geçti bi kızın karsısına ve "seni gördüm beğendim benimle çıkar mısın" dedi. bu mudur budur yani. kızın surat ifadesinide siz düşünün artık. böle odunlarda var yaani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?