Onun maça gitmesinden ve de maç muhabbetinden sıkılır mısınız?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Erkeğinizin devamlı maç muhabbeti yapmasından vede
seyretmesinden,hatta her hafta gitmesinsen sıkılıyormusunuz?................

Hiç sıkılmam..
Futbolu çok severim..
Hem izlerim hem oynarım...kaydirigubbakcemile5

yooo hiç sıkılmama.s
aksine maçlara da birlikte gideriz, yorumumuzu da birlikte yaparız nişanlımla:asigim:

futbolla ilgilenen maç izleyen hatta oynayan erkekler bana çok sexi gelir:asigim:
aşırıya kaçmadıkça hoş olabilir:asigim:

Beraber gidersek sorun yok.Ama o kahveye giderse bende gitmek isterim yada izleme boşver derim:)
Bende maç izlemesini seviyorum...
Ama beşiktaşınkini:)

Valla evde seyretmesinler de varsın arkadaşlarına gitsin.
Benim futbolla aram iyi değildir.
babamın ahı tuttu. Futbol aşığı biriyle evlendim....

walla ben severim futbolu.. birlikte zaman gecirelim eglenelim de gerekirse konu futbol olsun hiç mühim degil... hem bensiz maca gitmesinide yadırgamam.. bizde kızlar toplanıp kuaföre gezmelere alışverişe gidiyoruz.. okadarda kendine ait zamanı olsun.. kaydirigubbakcemile4

maç izlemeyi seweriz ikimizde beşiktaşlıyız ama şu maçtan sonra Erman'la Şansal yokmu çok sıkıyolar beni eşim saatlerce izliyo afakanlar basıyo beni,ama olsun benimde kadınlar kulübüm var eşim maratonu izlerken bende burda vakit geçiriyorum delikafadulden delikafadulden

onun hiç bir şeyi beni sıkmaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......seviyorum onu seviyooooorrr :))

berbaer giderizi zlemeye maçı..eğer stadda izleyemiceksek ya tophaneye gideriz yada bakırköyde izleriz maçı ve sonra yorum yaparız hasta fanatiğiniz ikimizde birde aynı takımı tutuyoruz değmeyin keyfimize :) ama1 senedir ligtv aldırdım evinde izliyor canım aşkım benimm...zaten bi maçı var birde kurtlar vadisi var paşamın :) ondada sesimi nie çıkartimmm

stres atabildikleri ender yerlerden biri oldugunu düşünüyorum... stresini atsın ki yanıma geldiginde pamuk gibi olsun:=))

varsın izlesin oynasın ben maçlarına gidiyim,seyrediyim,maç muhabbeti etsin,nolcakki o da onun keyfi öyle deilmi eşlik de ederim ona kaydirigubbakcemile5benle beraber diye illa hep benim istediim şeyleri yapacak deil evde izlesin,dışarda izlesin ama dışarda beraber izleyelim :1rolleyes:çok detay olmamak kaydıyla maç muhabbeti de yapabilirim bi mahsuru yok:kahve:

sıkılmam sevdiğim mutluysa seviyosa bende onla oturur izlerim evde izlesin dışardaysada birlikte

gidelim izleyelim konuşalım yorum yapalım maça:):)

ama kararında yani çok kaptırmadan aşkımın canı sağolsun istediği maç izlemek olsun

canımın yarısının........)::)

ben de sıkılmam.ama eşimin ne oynamaya ne de izlemeye pek vakti olmuyor.evde olduğunda da beraber vakit geçiririz zaten.izlersek milli maçları beraber izleriz.severiz beraber olduktan sonra her şeyi :))

izlerse izlesin de öyle iki saat yorumlara bakmasın
insan 90 dakika izlediği bişeyin niye bide tekrarını izler anlamıyorum
anlayamıyorum.. :1no2:
öyle çok izlemesin içim sıkılır valla.. -tatlicadiarzu-

benim aşkım tam bir fanatik.sıkılmıyorum ben onun hoşuna gidiyo bende severim futbolu maçıda izlerim yorumda yaparım .meleğim bir maç izliyo birde kurtaları izliyo niye sorun çıkarım ki !

aslaaa!!! beraber maç izleyelim bira içelim şöyle beraber tartışalım yorum yapalım transfereri eleştirelim gidip statda küfredelim:P :D

Back
X