ONUN PARASIY MIŞ BEN NE OLUYOSAM ARTIK

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Merhaba k.k hanmları uzun zamandr yazmıyordum size gene bi derdimle geldim malesef ki....
şöyle anlatayım bir ay sonra kaynımn düğnü var esimin kardesi evlenecek, belli bir bütçe ayrdk kenara benim elbisem için yakn akrabayız sonçta kınayada düğnede ayrı elbise lazm herneyse
Eşimle bi sebepten tartıştk esim vasladi sen zaten öylesin böylesin hem kınaya ayri düğne ayrı elbise istersin diye 400 lira ayrdm bol bol yeterdi bende sesimi hiiiiiiiiiiç çıkartmadm
bugün yatak döşek yatyorum hastaym kötysen doktora gidelim dedi gerek yok cebinden paran çıkmasn dedim senin paran bana geçmesin....
kızlar hakszmyim ya bu adam her kavgada benim param ben ne zorlukla kazanyorum diye kafama kafama kakiyo okadaaar zoruma gidiyoki yemekler bile.boğazıma diziliyo bende parayı aldım al dedim paranı bende kalmasın NE OKUCAK BENİM HALİM YA düğne evde ne varsa onu giynicem napyim :( :(

Zor bi durum boyle esler arasinda para konusu oluyorya anlamiyorum gercekten ayni evde yasiyorsun herseyini paylasiyorsun ama para soz konusu olunca senin paran bnm param oluyor siz calismiyormusunuz

400 lira yetmedi mi iki elbise icin?
Bence de yeterdi siz ne kadara olsun istediniz.
İste bu yüzden kadinlar calismali, yoksa böyle minnet bekliyor esler.
Bu konuda haksiz da degil ama, o kazaniyor elbiseye o kadar para vermek istemiyorsa ne diyebilirsiniz ki sonucta zaruri bir ihtiyac degil daha ucuzunu da alabilirsiniz.
Calismadiginiz icin bir sey deme hakkinizda olmuyor böyle.

Cekilmez bi durum para konusu hele esler arasinda olcak sey mi

400 lira iki ayrı elbise icin yeter bencede ama tartısma bu yuzden cıkmamıs sanırım ve herdefasında esiniz parayla ilgili benim para yorumu yapıyorsa insan alınır tabi yoksa bile daha uygun bir sekilde acıklayabilirdi bunu

Ne demek benim param!!

Benim seninmi var ortada ?

Elbiseyi kendim icin degil , seni temsil edecegim icin aliyorim deseydin.
Yerinde olsam 400 tl degil daha pahaliya alirdim..

Evlilikte senin paran benim param mi olur ya? Cok kırıcı gerçekten. .

Ne kadar ayıp yahu...
Bu adam bunu bilerek sizinle evlenmiş ne bekliyordu ki?
Eski konularınıza da şöyle bir baktım bir şeyler yapma hevesiniz varmış başladınız mı hiç herhangi bir işe?

400 lira yetmedi mi iki elbise icin?
Bence de yeterdi siz ne kadara olsun istediniz.
İste bu yüzden kadinlar calismali, yoksa böyle minnet bekliyor esler.
Bu konuda haksiz da degil ama, o kazaniyor elbiseye o kadar para vermek istemiyorsa ne diyebilirsiniz ki sonucta zaruri bir ihtiyac degil daha ucuzunu da alabilirsiniz.
Calismadiginiz icin bir sey deme hakkinizda olmuyor böyle.
Hayır zaten fazlasni istemedim o para ayrlmışti bendeydi hatta diktiricektim daha ucuz olsun diye

Kadın kendini geliştirip ayakları üstünde durması gerekir diye boşa o kadar söylenmiyor.
Dünyanın en iyi adamı da olsa bi yerde patlak verir.
Mesleğiniz yoksa sizde evinizden üretip satabileceğiniz el emeği ürünler yapın. Üç beş ne kazandıysanız artık.

Kendi luksunuz icin esinizin karsi ciktigi halde harcadiginiz paradan dolayi esiniz benim param derdine dusmus. Belki onun hesabi tutmuyor? Belki musriflik olarak goruyor? Ha ev ihtiyaci icin de diyorsa o zaman ayip eder. Ama luksunuz icin diyorsa, ayaginizi yorganiniza gore uzatin. Iste bu yuzden derim ki kadin calismali. Susune, kiyafetine keyfine kimsenin dirdirini cekmeden para harcamak istiyorsa calisacak. Yoksa, esi ne kadar verebiliyorsa ona razi olacak. Baska yolu var mi...

Ne kadar ayıp yahu...
Bu adam bunu bilerek sizinle evlenmiş ne bekliyordu ki?
Eski konularınıza da şöyle bir baktım bir şeyler yapma hevesiniz varmış başladınız mı hiç herhangi bir işe?
Başlayamadm henüz çocugum ufak daha seneye anca başlycam inş.Allah

Hayır zaten fazlasni istemedim o para ayrlmışti bendeydi hatta diktiricektim daha ucuz olsun diye
Sonradan lafini ettiyse ayip yaptigi.
Okumadiysaniz da bir is bulabilirsiniz.
Evden bile calisanlar var.
Hic yoktan kendi harcliginizi cikarirsiniz.

Back
X