Onun yazdıkları benim yazdıklarım..Bitti mi yani?Akıl verin ne olur..

meyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
37
0
96
İzmir
Kızlar yardım edin. 2,5 yıllık sevgilimle evlilik yüzünden ayrıyız. Onun telefonlarını açmamıştım oda bana "bundan sonra seni aramayacağım umarım sende beni aramazsın"diye mesaj atmıştı. Ama faceden silmedi. Ameliyat olacaktı "geçmiş olsun"mesajı attım cevap vermedi. Belkide mesaj ulaşmadı emin değilim. Bugünde face aşağıdakileri yazdı... Kabullenemiyorum bittiğini..

Onun yazdığı: Aşkın amacı birileri için mükemmel insan olmak değildir, seni mükemmelliğe en çok yakıştıracak insanı bulmaktır
Onun Yazdığı: Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır..Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır..
Onun yazdığı:Kalemle yazılan tüm aşk sözleri silinir gider bir silgiyle ,geriye eksilen bir kalem bir silgi ve yıprann bir sayfa kalır bembeyaz
Onun Yazdığı :Nokta koyduysan bir kere çevirmeyeceksin onu virgüle, ne şüphe kalmalı ne de tek bir soru işareti geriye...!!!
Ve bunlar üzerine benim yazdığım: Bir insana zorla sevdiremezsin kendini ''BANA GÜVEN'' diyemezsin eğer kalbindeki yangını hissetmiyorsa ve aslında güvenmeden seviyorsa O'na bir tek söz söyleyebilirsin.
SEN BİLİRSİN. . . !

Son düzenleyen: Moderatör:
evlilik yuzunden ayri olmak ne demek?
kim evli o mu sen mi?
yoksa evlenelim tartismasi mi yaptiniz?
25 yil degil de 2,5 yil mi demek istediniz?

2,5 yılın sonunda ben ona ne zaman evleniyoruz dedim. Daha önce de konuşulmuştu ama hiç şu zaman dememişti. Bu soruşumda da "bana bu konuyu bir daha açma" dedi. Bende bunun üzerine telefonlarını açmadım. Olay budur. Yaklaşık 1 aydır da görüşmüyoruz. Ama özledim. Aramamak için kendimi zor tutuyorum kızlar.

canım ona zorla dönsen gururunu ayağının altına alıp mutsuz olucaksın dönmesen gururunu ezdirmeden mutsuz olucaksın..sence hangisi iyi?yani şu durumda onala olman,bundan onra onun yanında olman seni ne derece mutlu eder?.

Evet grurumu çiğneyemem işte.Belkide o beni sevmiyordur. Sevseydi bu kadar kolay vazgeçmezdi .Ama kalbim hep ondan yana nedense.

2,5 yılın sonunda ben ona ne zaman evleniyoruz dedim. Daha önce de konuşulmuştu ama hiç şu zaman dememişti. Bu soruşumda da "bana bu konuyu bir daha açma" dedi. Bende bunun üzerine telefonlarını açmadım. Olay budur. Yaklaşık 1 aydır da görüşmüyoruz. Ama özledim. Aramamak için kendimi zor tutuyorum kızlar.

2,5 yıldır çıkıyosunuz ve sen evlilik lafı açınca bu konuyu bana açma bi daha mı diyo

ee sende yazdığın gibi sen bilirsin deseydin

gerçi gerekçesi ne bilmiyorum, seninle hiç mi evlenmek istemiyo yoksa bişeyi mi bekliyo askerlik vs gibi

ayrıldığım kişi de böyleydi aynen yok ya evlenmek isteyen adam evlenir seven erkek sen söylemeden konusunu açar.. :gitme:

ayrıldık bu konudaki tartışmalarında payı vardı canım üzülmemeye çalış tamam durumu uygun değildir evlenmeye zamana ihtiyacı vardır bunları açıklayan bi konuşma yapsa senin de için raha eder konuyu zamanı gelene kadar açmazsın.ama yok öyle değiller işte ve üstüne düştükçede kendini geriye çeker tecrübeyle sabittir..

üzülme canım bekle sadece bekle geri dönerse evlilikle ilgili konuşursa kafana yatarsa devam etmelisin bence öbür türlü yok yani yürümez ben mesela 21 yaşındaydım o da 24 olmuştu tabiki evlilik için çok erken bizim yaşlarda ama insan ilişki yaşadımı da sonu nereye gidiyor bilmek istiyor canım

herşey gönlünce olsun..

Bilmiyorum kızlar artık ya.. Benimde hatam var tabiki, Daha öncede bu konuyu açtığımda tabiki evleneceğiz falan demişti sadece zamanı yoktu. İyi adamdır aslında.. Telefonda bana bir daha bu konuyu açma deyince çok sinirlendim ben ama belkide onunda ortamı müsait değildi konuşmak için, böyle bir konuyu telefonda açmamak gerekirdi.Zaten kızar böyle şeylere... Hayırlısı olsun diyorum sadece

Daha kibarca söyleyebilirdi:oklava: Sevdiği insanla evliliği konuşmasından kaçınması anormal tabi.:kahve:Kırıldığını göster böyle yapması çok anlamsız geldi bana.Yinede bi zaman dilimi söyleyebilirdi açıkcası o kadarda istemiyor gibi geldi bana:teselli:... özür dilesen sevgilin olur ama eminim böyle bunlar:kızgın:

Biz kadınlar sevince her olumsuz hareketşne bir açıklama getiriyoruz. lütfen kendine eziyet etme seviyorsa gelir. bir de üzerine düşme diyen arkadaşa katılıyorum biz sevgimizi belli ettikçe onlar kendilerini geri çekiyorlar.

bu nasıl iletişim(sizlik)?
ilkokul çocukları faceten söz yazmıyorlar artık birbirlerine
yaş kaç bilmiyorum ama siz hakkaten evlenicek olgunluğa gelememişsiniz ikiniz de
evlilik için en başta iyi bir iletişim gerekir çünkü
hayırlısı olsun bana göre hayırlısı olmuş ama siz nasıl mutlu olucaksanız öyle olması dileğiyle

2bucuk yıl evlenmeye karar verebilmek için yeterli bi süre derim ben.ama bence sizin aranızda nuhtesem bi kopukluk var.bu kopuklukla evlensen bile mutlu olamassın karsında bi zaman sonra ilgisiz saygısız bi adam bulursun kendine böle eziyet etme.zamanla herseyin acısı azalır bence blöf yapıo takma aramassa aramasın kendine daha uygun birini bul derim canm

Eve ayrılmışsınız, kabullenin bence.
Hem iyide olmamış mı?
Sizinle gelecek düşünmeyen bir adamla nereye kadar yürütebilirsiniz ki ilişkinizi.
Aynen sizinde dediğiniz gibi O Bilir!

Seni kaybetmek istemiyosa bırak o gelsin peşinden. evlenmeyi düşünüyosa ama şuan imkanı yoksa sebebini söylesin sen de bil ona göre bekle dimi ama? yoksa oyalamış demektir seni. Yalancının tekidir geçerli bi açıklaması yoktur. değmez onun için üzülmeye. Onunla harcadığın zamana üzülmelisin bence.

Üzerine düşme, seni aramadığı sürece de sen arama. Seni seven adam evlilik lafı ettin diye "bana bir daha bu konuyu açma" diye terslenmezdi. Bana kalırsa face dediğiniz o yerde de ona hitaben bir şeyler yazmayın iyice kendini bir şey sanmasın.

Sen evlenmek istiyorsun , 2,5 yıldır birliktesiniz ve bu konuyu sevgiline açtığında 'Bir daha bana bu konuyu açma' diyor..
Adam evlenmek istemiyor işte , konu bu kadar basit..
Bak yoluna ya , facebooktandan sil gitsin..
Zamanla her şey unutulur , Zorla evlilikte olmaz..

Back
X