Onunla birtürlü karsilasamiyorummm!!!

Elif92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
44
0
36
Almanya
Bizim bir komsumuz var.ondan cok hoslaniyorum ama birtürlü karsilasip konusamiyoruz sizce ne yapmam lasim bir arkadasim var bana gicik olsun diye hep ona asiliyor cok sinir oluyorum..
Ben onu cok düsünüyorum ama cok tuhaf bir cocuk,onunla nasil konusup arkadas olucami bilemiyorum cok cekiniyorum Lütfen yardim ;( mafoldumben

:)....ah su 17 lik asklar...:)))cocugun yakın arkadaslarından sezdirmeden bilgi al..nelerden hoslanır neler yapar saat kacta nerde olur..sonra gittigi bi kac yere tesadüfmüş gibi gidip hoslandıgı seyleri yap..ama bunları yaparken tamamen raslantıymıs gibi davran caktırma

evine git, kapıyı çal. içeri dal :lepi:

biraz cesaret sırnaşık şey

dediniz kadar kolay deyil gercekteeen !! cünkü karsilasamiyoruz mesela eve ne zaman geldini biliyorum..kapida hazir duruyorum (hani tesadüf yapcam ya) tam bi ses duyuyorum cikiyorum babasiymis ;( sonra takildigi yerleri filanda bilmiyorum ortak arkadaslarimiz yok
aslinda ona belli etmek istiyorum hoslandimi ondan sonra belki kendisi atar ilk adimi?!
ama nasil belli edicem

madem ilgileniyorsun çık karşısına söyle. ilgimi belli edeceğim diyorsun sonra da ilgime karşılık verecek mi diye bir ümit bekleyeceksin.

alt tarafı ters teper. ilk gördüğünde söyle ve kurtulsempatiksalakcinni

direk söylemek yada hemen belli etmek erkeklerin hosuna gitmez sadece kendini rahatlatırsın..ona en yakın sensin ve nasıl tavlayabilecegne ancak sen karar verebilirsin..birden söylemek veya itiraf etmek cekici gelmez kalıcı olmasını istiyorsan yavas yavas varlıgını hissettireceksin..bnden bukadr

katılıyorum..olacaksa bile ters etki yaratabilir!buyrunnnnnnnnn

Tubiccik sankki icimi okudun!!! zemuszemus
nasil yapicami bilmiorum ama biraz tecrübemde az aslinda ondan üye oldum buraya
onu görünce napicami bileemiorum yaa ;(( heeelppp mee D::D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…