• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onunla evlenmeyecekmiş!

sonsuzakadars

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
311
109
103
Iyi geceler herkese hemen konuya giriş yapıyorum
Daha önceki konumu bilen bilir yada okuyabilir
Şimdi yıllar önce ayrıldığım sevgilimin ayrılma sebebi başka biriymiş ve ben bunu bilmiyordum
Neyse o zaman ayrıldık bitti tabi ben çok Zor zamanlar geçirdim
Ve yıllar sonra gelen bi kandil mesajıyla eski sevgili tarafından yoklandım..
Ve en son bana şöyle söyledi (hala birlikte olduğu belli) biri var ama onunla evlenmeyeceğim senin gibisinide bulamam biliyorum.ama ayrılacağım onunla sadece zamanı var falan gibi birşey dedi
Tabi ben sinirlendim peki bu neyi değiştirecek falan dedim...sonra bana senin yolunu kapatmam istediğinle görüşebilirsin dedi...
Şimdi merak ettiğim madem bana başkasıyla görüş diyo neden başka biri var dedi yani ne yapmaya çalıştı ben bişey anlamadım bi yardımcı olun düşün düşün çıkamadım içinden
Onada sormadım sinirimden :KK43: sorsamdaCvp vermez bilirim

Sadece hazmedemiyorum
Yani bi anlam yüklemeye çalışıyorum ama hiç bişey bulamıyorum
Seviyorum da
Tabi bende en son uzun bi mesaj çektim
O günden beri konuşmuyoruz zaten
Hem bana herşeyi anlatıyor hemde çabalamıyor gerçekten düşünmekten bıktım
Bu olayıda anlatmadan önce de bi ilgilenmeler nereye gittin nerdeydinler
Aradan 3 ay geçti özür bile dilemiyor
Halbuki ben haklı olduğum zamanlarda bile özür dilemiştim çünkü kaybetmeyi istemedim

Önceki konularınızı okudum kendimi buldum yıllarını vermiş tek bir mesajıyla alt üst olmuşsunuz. Sizi çok iyi anlıyorum umursamayın denilecek ama sizin içinizde hep bir sızı hep bir özlem o yüzden bunları söylemeyeceğim. Sadece şunu düşünün zamanında sizi yarı yolda bırakmış birinden şimdi hayır gelir mi?

Önceki konularınızı okudum kendimi buldum yıllarını vermiş tek bir mesajıyla alt üst olmuşsunuz. Sizi çok iyi anlıyorum umursamayın denilecek ama sizin içinizde hep bir sızı hep bir özlem o yüzden bunları söylemeyeceğim. Sadece şunu düşünün zamanında sizi yarı yolda bırakmış birinden şimdi hayır gelir mi?
Hemde ne altüst :(( belki dedim değişir herşey düzeliriz ama olmayınca olmuyormuş
Tek isteğim unutmak
Umarım siz başarmışsınızdır

adam arada masa tenisindeki pinpon topu olmuş. senden sıkılıp öteki kıza gidiyor, ondan sıkılıp seni yokluyor. hayat ona güzel. senin duyguların ne ki oyuncak onun için. numarayı engelle yoluna bak şekerim

adam arada masa tenisindeki pinpon topu olmuş. senden sıkılıp öteki kıza gidiyor, ondan sıkılıp seni yokluyor. hayat ona güzel. senin duyguların ne ki oyuncak onun için. numarayı engelle yoluna bak şekerim
Engellemem numaramı değiştiririm numaram hala var çünkü onda
Elinin altında durumunda daha fazla kalmak istemiyorum

Back
X