- 10 Temmuz 2021
- 225
- 244
- 18
- Konu Sahibi maydanozca06
Bugün yaşadığım kısa bir olaydan bahsetmek istiyorum. Temizlik yapıyordum. Annesiyle konuşuyordu bende konuşmak istemediğim için odaya girmedim. (Geçmişten gelen olaylar, anlatsam hak verirsiniz ama çok uzun) her neyse. Bugün bir doktorun yanında asistan olarak çalışmak için CV doldurmak istedim doktor kadın hoş erkek olsa ne olacak sanki özel bir klinik. Ben daha söze başlamadan sen asistanlığı biliyor musun yapacak mısın çocuk ne olacak ama yüksek ses tonuyla ve küçümseyici konuştu. Bu adam hem bana bakımlı ol diyor hem de para kazanmamı istemiyor. O da haklı evde hizmetçi eksilecek tabi. Neyse bana küçümser tavırda konuşurken odayı terkettim gel buraya dedi gittim bağrış çağrış daha sonra soğutucuyu alış oyun oynamak için başka odaya götürüyordu ben de götürme diye kızdım spğutucuya vurdu düşürdü. Bana hakaretler gerizekalısın bilmem nesin. Ve hani şöyle söyleyeyim.dört beş senelik dolmuşluğu bi kenara bıraktım ben inanın. Kavga her evlilikte olur mantığını da kabul ettim. Ama bu hakaretler yemin ederim günden güne 26 yaşında çöktüğünü hissediyorum. Bir diğer sorunda , görümcem bana nazar değdiriyor vs diye çocuğunu göndermiyor fotoğrafını bugüne kadar kimseden böyle bi şey duymadım kaldı ki sevdiklerim hep fotoğraf gönderir bebeklerini. Neyse ama benim çocugumu eşim bu olayı bilmesine rağmen görümceme atıyor. Bugünde yine bu kavgalar olmadan bi kaç dk önce görümceme foto atıyordu. Bu da kavgayı kendi içimde alevlendiriyor açıkçası.