Onunlada olmuyor , onsuz da

maydanozca06

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2021
225
244
18
Bugün yaşadığım kısa bir olaydan bahsetmek istiyorum. Temizlik yapıyordum. Annesiyle konuşuyordu bende konuşmak istemediğim için odaya girmedim. (Geçmişten gelen olaylar, anlatsam hak verirsiniz ama çok uzun) her neyse. Bugün bir doktorun yanında asistan olarak çalışmak için CV doldurmak istedim doktor kadın hoş erkek olsa ne olacak sanki özel bir klinik. Ben daha söze başlamadan sen asistanlığı biliyor musun yapacak mısın çocuk ne olacak ama yüksek ses tonuyla ve küçümseyici konuştu. Bu adam hem bana bakımlı ol diyor hem de para kazanmamı istemiyor. O da haklı evde hizmetçi eksilecek tabi. Neyse bana küçümser tavırda konuşurken odayı terkettim gel buraya dedi gittim bağrış çağrış daha sonra soğutucuyu alış oyun oynamak için başka odaya götürüyordu ben de götürme diye kızdım spğutucuya vurdu düşürdü. Bana hakaretler gerizekalısın bilmem nesin. Ve hani şöyle söyleyeyim.dört beş senelik dolmuşluğu bi kenara bıraktım ben inanın. Kavga her evlilikte olur mantığını da kabul ettim. Ama bu hakaretler yemin ederim günden güne 26 yaşında çöktüğünü hissediyorum. Bir diğer sorunda , görümcem bana nazar değdiriyor vs diye çocuğunu göndermiyor fotoğrafını bugüne kadar kimseden böyle bi şey duymadım kaldı ki sevdiklerim hep fotoğraf gönderir bebeklerini. Neyse ama benim çocugumu eşim bu olayı bilmesine rağmen görümceme atıyor. Bugünde yine bu kavgalar olmadan bi kaç dk önce görümceme foto atıyordu. Bu da kavgayı kendi içimde alevlendiriyor açıkçası.

O size hakaret ederken siz ne yapıyorsunuz?
Bu saygısızlığın dozu gün geçtikçe artar, biliyorsunuz değil mi?

Ufak çaplı bir cinnet her şeyi çözer aslında, o böyle hakaret edip böğürürken donakalır..
Tabi, siz önce mutlaka iş bulup çalışın, ve size bağırırken odayı terk ettiğinizde "gel buraya" dedi diye gitmeyin.
Ses tonunu kısmadan ve insan gibi konuşmadan onu dinlemeyeceğinizi ve yanında durmayacağınızı söyleyin.

Küstah saygısız adam ne olucak üzgünüm ama bu adamdan da bi bk çıkmaz. Hem fiziksel hem ruhsal şiddet var birde ailesi daha ne olsun hepsibirarada ucuz promosyon ürün gibi

Esinin sana saygisi yok ki. Saygi olmazsa sevgi de olmaz. Bu evliligin temelleri saglam degil. Ben olsam ise girer, bu adami da bosarim.

Gel buraya diye emir kipinde konusmak ne denek ya. Senin is hayatini engelleyemez. Kocan da olsa calisma hakkini elinden alamaz. Kanuni hak bu.

Onsuz bal gibi de olur. İşe girin, kendinizi sevdirin işinizde. Vurun k’çına tekmeyi gitsin.

boşayın ya gerçekten boşayın yani uzatmanın ne manası var
çocuk filan dersenizde hiç o topa girmeyin kendiniz bakabilirsiniz çocuğunuza ki çocuğunun masraflarını illa ki karşılayacak
yani yazıktır nasıl bi kombine bu
çocuğum babasıyla büyüsün dersenizde inanın çocuğunuz evdeki bu durumları gördükçe daha çok nefret edicek hatta baba yerine bile komuycak

Kavga her evlilikte olmaz. Bu kabulünüz yanlış.
tartışma olabilir, fikir ayrılığı olabilir,
Bunlar da hakarete varmaz, sesler yükselmeden falan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…