Sakın olma çok pişman olursun.Şikayetvara biri daha benim gibi pişman olarak şikayet bırakmış.Allah bilir ben ve o kızla beraber daha kaç hastanın canını yaktı.Daha iyi bir doktor bak.Burun bu riske atılmaz.Özel erciyeste bir hemşire var.Onun da burnunu ONUR NURSAÇAN yapmış.Git kızın burnunu canlı gör ne demek istediğimi anlarsın.Kızın burun delikleri eşit değil.Biri büyük,biri küçük.Sırtını öyle bir oymuş ki kızda ne burun ucu var gibi görünüyor ne de sırtı.İnstagram hesabına sadece güzel olan resimleri koyuyor.Google ücretli sponsorlu reklam vermiş.Reklamı gören ona ameliyat oluyor.Kötü yorumları kaldırıyor.Git kötü yorum yaz ertesi gün başka telefondan bak kaldırdığını görürsün.İyi yorumları da bot hesaplardan kendisi ve sekreteri yapıyor.Sence aynı gün içinde 4 hasta birden olumlu yorum yapar mı?Bak aynı gün içerisinde yazılmış dört tane iyi yorum var hesabında.Yine de sen bilirsin.Yarın öbür gün buraya benim gibi gelerek doktor ONUR NURSAÇAN burnumu rezil bi hale getirdi demek istemiyorsan bu doktordan uzak dur.Ameliyat olana dek kendisi,asistanı ve hemşiresi prensesmişim gibi davranıyorlardı.Ameliyattan sonra beni görmezden geldiler.Paramdan ve burnumdan olmak istiyorum diyorsan buyur git bu doktora ameliyat ol karar senin