Nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum.Kaç aydır o kadar çok bunalımdayım ki anlatamam.Görüntüsü kötü olmayan normal boyutta bir burnum vardı.Millete özendim ve daha ufak bir burun için doktor incelemesine girdim.Sponsorlu reklam veren Onur Nursaçan isimli doktorun reklamlarına,instagram görsellerine ve iyi yorumlara kandım ve bu doktora 100 bin liraya ameliyat oldum.Keşke o gün ayaklarım kırılsaydı da o doktora ameliyat olmasaydım.Ameliyat sonrası bandaj açıldıktan sonra uzun ve patlıcan gibi bir burun ile karşılaştım.Eski burnumun neredeyse iki katıydı.Ailem ve ben çok şaşırdık.Doktor ödemdir geçer dedi.Zaman geçtikçe burnumun görüntüsü çok daha kötüye gitti.Burnumda kemik çıkıntısı oluştu.Yetmedi burnum yamuldu.Şu an iğrenç bir burnum var.Aylardır nefes almayı unuttum.Başkaları da benim gibi mağdur olmasın diye buraya yazayım dedim.Parayı alana kadar ilgili olan doktor şu an ne aramalarıma ne de mesajlarıma geri dönüyor.Siz siz olun instagram görsellerine,güzel yorumlara kanmayın.Çoğu iyi yorumları doktorların kendisi ve çevresi yapıyorlar inanın.Onur Nursaçana her gün beddualar savuruyorum.Lütfen dua edin iyi bir doktor bulayım ve kötü görüntüden kurtulayım.